31 Temmuzda Sadullah Karun'a ameliyat oluyorum :)

pikolatcim senin bandajlar ne zaman cikiyor? ben bandajsiz halini bekliyorum yorum yapmak icin valla, benim bandajliyla bandajsiz arasinda epey fark vardi cunku :)
benim de 2. ay kontrolum olacak ama su siralar gidemicem, sadullah bey tatile filan cikacak mi bi fikrin var mi ?:)

oo baya heyecanlı bi işe kalkışmışsın :) Hayırlısı canım ben Bilge Bey'in ameliyatlarını da çok beğeniyorum seninde güzel olacağından hiç şüphem yok :) Umarım bi aksilikle karşılaşmazsın

kısmetse yarın canım kontrole gidicem bandajları da çıkarıcak sanırım :) Sadullah Bey tatile çoktan gidip geldi birdaha çıkmaz heralde canım istersen yarın sorayım

Evet çoook çok heyecanlı.Sağol Canım,öncesinde Bilge Bey'e dair güzel motive olmak hoş.Bende beğeniyorum.İnşllh herşey istediğim gibi gerçekleşirde bi topik de ben açar,yüksek özgüvenle fotolarımı beğeninize sunar,sergilerim:)
Aksilikler çıkdığı için ameliyata tam odaklanamıyorum,daha çok sırada hangi aksilik var diye bekliyorum:)

kısmetse yarın canım kontrole gidicem bandajları da çıkarıcak sanırım :) Sadullah Bey tatile çoktan gidip geldi birdaha çıkmaz heralde canım istersen yarın sorayım

ooo yarin mi super, heyecanlandim ben delikafadulden
tatile ciktigini bilmiyodum, bi daha cikmaz herhalde ya, ben de haftaya filan giderim o zamn tam 2 ayimi doldurmus olurum hem :)

sen birde beni düşünü heyecan konusunda sositososito keşke yarın ikinci aynı doldursaydın sende hem karşılaşmış olurduk

pikolat burnun çok güzel olmuş yüzüne çok yakışmış canım. Ben çok beğendim maşallah kendinde güzelmişsin, güzelliğine güzellik katmış burnun.Zaman geçtikçe daha güzel olcak.Sadullah bey gerçekten harikalar yaratıyor. Rica etsem fiyatı bana mesaj olarak atabilir misin özel mesaj yazamıyorum senağlama

az önce burnumu temizlerken 1 ip parçası geldi sanırım eriyen dikişlerden birtanesi kopardım :s bişey olmaz dimi kızlar ya yarın doktoruma sorarım da gerçi :s yine de bişey olur mu acaba ya

ozele de yazmissin canim, simdi gordum onu ama cevabi burda nasil olsa :) sen yanlislikla koparmasan da onlar dusecek zaten, sorun yok, rengi mavi miydi seninkinin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…