31 Temmuzda Sadullah Karun'a ameliyat oluyorum :)

slm... geçmişş olsun... umarım sonuç güzel olur.... sizlerin böle olumlu sonuçlarını gördükçe cesaretim artıyor arkadaşlar...

ekuard ben göremedim tatlım ya kaçırdım
esme35 tşk ederim arkadaşım. Gerçekten korkulacak bişey yok. Darısı senin başına :)

kızlar ben bişey sorucam bu alçı çıktıktan sonra ben ne tarafa yatsam burnum o tarafa yamuluyomuş gibi bir his oluyor bende paranoyaya bağladım galiba :)
Bir de ben artık normal gülmeye felan başladm çok zorlamasam mı :s

ben 2 ay nerdeyse hıc sağa sola dönüp yatmadım hep sırtustu kaldım.dönmeye çalışsam bıle sankı burnuma bı agırlık çöküyordu bende zorlamamak ıcın düz yattım.gülmeye gelınce bence tebessumle ıdare et sımdılık:) olumsuz bı etkısı olur mu bılmıyorum ama daha cok yenısın fazla yuklenmemek lazım:) ben sımdı esnerken bıle kontrollu esnıyorummirmirmirmir

aayy pikolaat ne kadar sanslisin, ne morarma varmis ne bisey yaa, ikinci gunu olduguna inanamazdim o fotolarin altina yazmasan, super super :))

cok duzgun duruyor canim, ucunu fazla kaldirmamis ama sanirim? benimki sargidayken cok kalkik duruyordu ama sargilardan sonra gun gectkce o kalkiklik indi, ama seninki ayni boyle durdugu gibi kalacak o halde. bi ciksa da gorsek yaa, simdi sargilardan cikinca nasil sismeye baslayacak, valla ben hep sargida kalsaydi keske demistim ilk gunler :))

Mrhb arkdlr ben yaklasık ıkı bucuk ay önce amelıyat oldum burnumdan ama hala sıs ve nefes alamıyorum sag tarafımdan cok yürüyünce yada cok yoruldugumda dahada bı tıkanıyom nezman düzelecek normale döncek ıkı ay sonra denıldı bana ama ıkı ayıda gectım hala devam edıyo

sağol canım yorumun için :) ucu evet çok kalkık değil ama eskiye göre çoooooooook kalkık :) bakalım şu sargılar bi çıksın bende meraklanıyorum :)

mrb avocado, benim de haftaya 2 ay olacak ameliyat olali. sislik bende de var, ozellikle dedigin gibi yoruldugum ve gunese ciktigim zamanlar bu daha da artiyor, zaman zaman da tikaniyor burnum, icini hafifce temizlemeye calisiyorum kulaktemizleme copuyle, icerde sumukler birikebiliyor olabilir, simdi yazinca igrenc gelecek olabilir ama gercekten burnun icinde birikiyorlar ve bunu anlamiyorsun, temizlerken buyuk kitleler halinde cikiyor, haliyle bunlar burunu tikiyor, temizlediginde aldigin nefes ise paha bicilemez. ama canini sisliklerden dolayi kesinlikle sikma, 2 ay az bir sure, 6 aya kadar yolu var bunun, cok gecmis olsun a.s.

Eluard canım cok saol ıcımı ferahlattın benım korkum sankı hep böle kalcak cünkı temız oldgu halde burnumun ıcı nefes alamıyorum yanı sıs hala ıcı yoksa orası sısler ındıde ölemı kalcak

cnm tekrardan hayırlı olsun demek istiyorum .d yüzüne yakışmış ve doğal bi burun yapmış sana.. gözlerin ön plana ıkmışş..

sargılı olmasına rağmen burnun şekli de, yüzünüzdeki değişimi de çok hoş görünüyor, çok yakışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…