- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
ehhhhhhh biraz komik olmuş alıntılar...canım bekleriz tabi ne demek..vvaayyssttt kebapçı ha kiloları verelimde toplanıp gelelim topikçek o zaman...
ya benm bu alıntılar ne saçma olmuş kusura kalmayın artık idare edn
afiyet ollsuuuunnn salatan ve ayranın yokmuyudu kuru olmuş kıyamam....
kızlar canım acayip tatlı çekiyo eve gidince bişeyler yapsam mı ki yoksa durayım mı böyle:44::44::44:
cimcimenin verdiği elmalı tarifi yapıp ara öğünde yiyebilirsin
kızlarrrrrrrrrrrrr
canım benim tatlıyı aklından çıkar bir bardak su iç düşünmemeye çalış bak aklından uçup gidecek illa tatlı istiyorsan hafif tatlı tarifi vermiştim ama abartmadan tadımlık yiyeceksen yap bence yapıp hepsini yersen onunda hafifliği kalamaz ona göre..meyve ye kuru kaysı incir tatlı ihtiyacını bastıracaktır.
Katil tabi hosgeldin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldn düzenli girersen seve seve ve burda iyi gidiyoruz biz katılan arkadaşlarda hep düzenini korudu
düzenli girerim canım da benim asıl problemim öğretmenim ve okulda çıkan yemekleri yemek zorunda kalıyorum kendim seçemiyorum
Sabah
1 dilim çavdar
1 dilim uno küçük tost ekmeği
1 kk peynir
Domates
Ara
1 kutu yağsız süt
Öğle yemeği
2 köfte
Yoğurt
Yeşil soğan
hoş geldn düzenli girersen seve seve ve burda iyi gidiyoruz biz katılan arkadaşlarda hep düzenini korudu
düzenli girerim canım da benim asıl problemim öğretmenim ve okulda çıkan yemekleri yemek zorunda kalıyorum kendim seçemiyorum
canım sende miktarını ona göre ayarla ekmek hiç alma mesela
hosgeldin karanfilseven
öyle canım da nerden çıktı bende anlamadım şöyle 1 tepsi baklava gelse hepsini yiyecek durumdayım
kızlarr merhabaaa
Ben de aranıza katılmak istiyorumm yabi türlü veremiyorum fazlalıklarımı ama bu sefer kararlıyım gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?