:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

limoncum banlanmış galiba ne yaramazlık yaptı acaba yazamadım diye diyetini bozmaz inşallah

vvaayyssttt kebapçı ha kiloları verelimde toplanıp gelelim topikçek o zaman...

ya benm bu alıntılar ne saçma olmuş kusura kalmayın artık idare edn
ehhhhhhh biraz komik olmuş alıntılar...canım bekleriz tabi ne demek..
afiyet ollsuuuunnn salatan ve ayranın yokmuyudu kuru olmuş kıyamam....

salatam yoktu ayran da alacatım ama unuttum markete girdim su ve kepek ekmek akdım çıktım..

Ögle ;sadece 1 kase corba

ay benım 3 ay ıcınde zayıflamam lazım ya 63 te takıldım kaldum puf :S

Ogle yemgi
5 tane sarma
Yogurt

Dunden kaln ispank 2 kasik
dun aksam yememistim

kızlar canım acayip tatlı çekiyo eve gidince bişeyler yapsam mı ki yoksa durayım mı böyle:44::44::44:

kızlarrrrrrrrrrrrr

canım benim tatlıyı aklından çıkar bir bardak su iç düşünmemeye çalış bak aklından uçup gidecek illa tatlı istiyorsan hafif tatlı tarifi vermiştim ama abartmadan tadımlık yiyeceksen yap bence yapıp hepsini yersen onunda hafifliği kalamaz ona göre..meyve ye kuru kaysı incir tatlı ihtiyacını bastıracaktır.

öyle canım da nerden çıktı bende anlamadım şöyle 1 tepsi baklava gelse hepsini yiyecek durumdayım

Sabah

1 dilim çavdar

1 dilim uno küçük tost ekmeği

1 kk peynir

Domates

Ara

1 kutu yağsız süt

Öğle yemeği

2 köfte

Yoğurt

Yeşil soğan

öyle canım da nerden çıktı bende anlamadım şöyle 1 tepsi baklava gelse hepsini yiyecek durumdayım

çıkar aklından bunları bakayım...aklından çıkar bir yola baş koyduysan tepsiyle sunulan şeylerden uzak duruyoruz tadımlık ikramları arada hoş karşılıyoruz.başka bir jest bekleme sakın.

düzenli girerim canım da benim asıl problemim öğretmenim ve okulda çıkan yemekleri yemek zorunda kalıyorum kendim seçemiyorum

canım okulda çıkan yemekleri yiyebilirsin yağlı şeylerin yağını süz yada suyunu yeme piav makarna tarzı olan günlerde az yiyip ekmeği kesersek.mutlaka çorba çıkıyordur çorba içtin mi yanında salata ayran yoğurt yada meyve bunlardan biride çıkıyordur.zor olan altarnatifler arasından doğru olanı çıkarmak ve hayatımıza yön vermekte..bu konuda canını sıkma sen düzenli girip yediklerini paylaştıkça bizlerde yanlışlarımızı söyler yeniden düzen oluşturursun tamam mı canım benimsıkıntı yok anlayacağın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…