:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

hoşgeldin karanfilseven ana okulundasın galiba ben de öğretmenim listeye göre bakıp sana uymayan yemek varsa evden de götürebilirsin

Masallh burdaki arkadslrin cogu ogretmen
Ara ogunm
3 kepekli biskuvi
Yesil cay

evet anaokulu tatlım ama cok güzel şeyler çıkıyo menüde :26:

şuan kaç kilosun boyun kaç mesela..yemekler çok güzel olabilir ama biz kendimiz için birşeylerden vaz geçmeliyiz.aslında vaz geç demiyorum da sonuçta miktar azaltıp lezzetlerden faydalanabilirsin yine..benim eşimde etin her hali var istediğin kadar çeşit ama ben yerken kalorisi az olanı seçiyorum kebapçı ailesinin içinde oup kilo kontrolü yapmak daha zor anlayacağın ben başarıyorsam sen kesin başarırsın.

çorbalarda bayağı kaloriliymiş sebze çorbası ve tarhana en masumu göründü.tarhana yapatım 1 kepçesi 60 kalori..

kızlar ara ögün olarak 3 tane goflet yedim.misafir geldi ve bişeler hazırlarken canım cekti cayla birlikte yedim

hoşgeldin karanfilseven ana okulundasın galiba ben de öğretmenim listeye göre bakıp sana uymayan yemek varsa evden de götürebilirsin

evet canım okul öncesi öğretmeniyim ama evden götüremem çünkü çocukların yanında yiyoruz haliyle görüp isteyebilirler 3 yaşında öğrencilerim ağızlarına tutmam gerekebiliyor bazen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…