doğruu diyorsun canım bende öyle düşündüm madem değiştiremiyorum azaltayımm kalorileri düşsün diye düşündüm mesela bugün barbunya bulgur pilavı ayran vardı ekmek yemedim bulgurdan azıcık yedim bakalım ikini kahvaltısında da patlamış mısır ve elma varmış sadece elma yemeğe çalışıcam :26:
canım sende miktarını ona göre ayarla ekmek hiç alma mesela
hosgeldin karanfilseven
Hoşgeldin canim aramiza bende çok fazla göremiyorum ama topigimiz çok guzeldir
doğruu diyorsun canım bende öyle düşündüm madem değiştiremiyorum azaltayımm kalorileri düşsün diye düşündüm mesela bugün barbunya bulgur pilavı ayran vardı ekmek yemedim bulgurdan azıcık yedim bakalım ikini kahvaltısında da patlamış mısır ve elma varmış sadece elma yemeğe çalışıcam :26:
canım ana okulundamısın ikindi kahvaltısı felan..:26:
canım okulda çıkan yemekleri yiyebilirsin yağlı şeylerin yağını süz yada suyunu yeme piav makarna tarzı olan günlerde az yiyip ekmeği kesersek.mutlaka çorba çıkıyordur çorba içtin mi yanında salata ayran yoğurt yada meyve bunlardan biride çıkıyordur.zor olan altarnatifler arasından doğru olanı çıkarmak ve hayatımıza yön vermekte..bu konuda canını sıkma sen düzenli girip yediklerini paylaştıkça bizlerde yanlışlarımızı söyler yeniden düzen oluşturursun tamam mı canım benimsıkıntı yok anlayacağın
Çok teşekkür ederim önerin için canım ya tamam bunları mutlaka uygulayalım :13:
Bu arada ben 91 doğumluyum okul öncesi öğretmeniyim geçen yıl kpss ye hazırlandım zor bir sürecin ardından kilo aldım ama spora da başladım gidecek inşaallah
canım ana okulundamısın ikindi kahvaltısı felan..:26:
evet anaokulu tatlım ama cok güzel şeyler çıkıyo menüde :26:
evet anaokulu tatlım ama cok güzel şeyler çıkıyo menüde :26:
menü çok güzelmiş yeşil soğan dün yedim ben midemi çok ağrıttı
yanina salata yogurt da yiyeblrsn gidermi bilmyrm
Teşekkür ederim.
Malesef dün aynı şey bana da oldu.:26: Ama yedim bugün banane valla.
aynen canım dayanamıyorum cok seviyorum taze soğanı ama yediğim zaman da sıkısını çekiom işte olsun bakalım zararlı değil sonuçta
canım patlamış mısır cok kilo yapar masum görünüyo ama yeme sendoğruu diyorsun canım bende öyle düşündüm madem değiştiremiyorum azaltayımm kalorileri düşsün diye düşündüm mesela bugün barbunya bulgur pilavı ayran vardı ekmek yemedim bulgurdan azıcık yedim bakalım ikini kahvaltısında da patlamış mısır ve elma varmış sadece elma yemeğe çalışıcam :26:
Evet kesinlikle taze sarımsak da çok güzel oluyor.
kızlar ara ögün olarak 3 tane goflet yedim.misafir geldi ve bişeler hazırlarken canım cekti cayla birlikte yedim
hoşgeldin karanfilseven ana okulundasın galiba ben de öğretmenim listeye göre bakıp sana uymayan yemek varsa evden de götürebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?