:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlarr merhabaaa
Ben de aranıza katılmak istiyorumm yabi türlü veremiyorum fazlalıklarımı ama bu sefer kararlıyım gidecek

Katil tabi hosgeldin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet biliyorum 1 porsiyonu 800 kal.ama eşim dün getirmişti yarısını kendisi yedi yarın bunu da sen götür ye dedi bende artık ziyan olmasın diye getirip yedim yani 400 cal.yemiş oldum.ekmekte 70 kal dersek 470 cal.öğlen yemeğim oldu..

bende öyle canım ya bu sabah tartıldım 72.300 nerdeyse bir kilo gitmiş adette olamadım cözemedim bu işi birtürlü

Sisim diyofun gecmis sevin iste ben cok mutluyum.
Sen adeti kafana cok takiyosun canim git doktoruna

Aksam yemediysen bravo ozaman ikimizde kendimizi tutmusuz

oranjee çok söyledim artık utanıyorum ama benim pazartesi kilom 57,4 ekleyebilir misin canım
oranjee dduuuyyy diyecektm ama duymuş bak regl olduğun içinmiş okuyucuummm

eşim birde kebapçı olunca menülerimde bu tarz şeyler oluyor arada genelde bende tavuk tüketiyorum dikkat edersen genelde terbiyesiz tavuklar yer alıyor menümde.

Sisim diyofun gecmis sevin iste ben cok mutluyum.
Sen adeti kafana cok takiyosun canim git doktoruna

canım benim adetim sürekli geciyor zatende insan genede korkuyor.gecen ayda tam bir ay gecikti.dogumdan öncede geciyordu gunum.allaha şükür şişim gecti allaha şükür.

eşim birde kebapçı olunca menülerimde bu tarz şeyler oluyor arada genelde bende tavuk tüketiyorum dikkat edersen genelde terbiyesiz tavuklar yer alıyor menümde.
vvaayyssttt kebapçı ha kiloları verelimde toplanıp gelelim topikçek o zaman...

ya benm bu alıntılar ne saçma olmuş kusura kalmayın artık idare edn

kızlarr merhabaaa
Ben de aranıza katılmak istiyorumm yabi türlü veremiyorum fazlalıklarımı ama bu sefer kararlıyım gidecek
hoş geldn düzenli girersen seve seve ve burda iyi gidiyoruz biz katılan arkadaşlarda hep düzenini korudu
öğlen menüm:
yarım porsiyon acılı adana 1 dilim ekmek..Eki Görüntüle 1019104
öğlen dönüşte de 1 ayran alır içerim ohhhhhh mis gibi..

afiyet olsun ama yoğurt yada ayran tüket yanında .. kalorili ama diğer öğünlerde sebze yersin..

ev işlerimi bitirdim oğlanı uyttumm....şimdi epilasyon yapmcam pöf hiç sevmyorum yaa....akşama semz otu yemeği yapcam yazdan koymuştum....sarımsaklı yoğrt ve salat ile akşam yemeğim...

ara olrak 1 elme yedm

saat 2 de 1 kase yoğurt çorba 5 kaşık bulgur pilavı ycem çok mu pilav miktarı ​a dostlar

elifcim ama ben regl değildim o cimcime ben 500 gr verdim az ama olsun tabloda görmek beni mutlu ediyor ayrıca da yalnız değilsin biz varız

elifcim ama ben regl değildim o cimcime ben 500 gr verdim az ama olsun tabloda görmek beni mutlu ediyor ayrıca da yalnız değilsin biz varız
o zamannn oraaannnjjeeee okuyucum -500 yaz tatlım kız vermişş işte ne kıskanıyon

Kızlar ben her vakit giremiyorum yediklerimi mağlum bebişim çok küçük.. Ama dikkatli yemeye devam ediyorummm.. Emzirme kilo verdiriyo gerçekten.. Çok mutluyum yaza kadar gidecek kilolar.....

Kizlar oglen yemegimi yiyemedim.midem bulaniyor.k.valideme gidecem hazirlaniyorum orda net yok gelince gorusurus ozleyin beni:)
2 ks. İspanak
2 ks kereviz salatasi
Bukadar yedim icim almadi

Merhabalar... :)

Dün net yoktu bildirim veremedim ama extra bişey yoktu menülerimde ...

bu sabah:
biraz menemen
domates,salatalık
2 çatal yoğurt
3 zeytin..
veee 3 dilim ekmek !! ekmeği çok kaçırdım ama diğer öğünlerde yemiyecem artık.. :)

ara : 1 elma

öğle yapmadım henüz kahvaltıyı sıkı yapınca acıkmadım ...

akşama kadar sabret o zamn canım aralarda meyve veya kuru meyve de yiyebilirsin ekmek cok fazla kaçmış ewt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…