kızlarr merhabaaa
Ben de aranıza katılmak istiyorumm yabi türlü veremiyorum fazlalıklarımı ama bu sefer kararlıyım gidecek
Cimcime miktar olarak cok az yiyosun ama hep agir seyler yiyosun canim.adanafa kuyrukyagi ic yag hersey var.gecen hafta izledigim programda diyetisyen disarda yiyodaniz tavuk sis yiyin ,adana gibi kebaplarin cokyagli vr kalorili oldugunu soyledi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende öyle canım ya bu sabah tartıldım 72.300 nerdeyse bir kilo gitmiş adette olamadım cözemedim bu işi birtürlü
evet biliyorum 1 porsiyonu 800 kal.ama eşim dün getirmişti yarısını kendisi yedi yarın bunu da sen götür ye dedi bende artık ziyan olmasın diye getirip yedim yani 400 cal.yemiş oldum.ekmekte 70 kal dersek 470 cal.öğlen yemeğim oldu..
oranjee dduuuyyy diyecektm ama duymuş bak regl olduğun içinmiş okuyucuummmoranjee çok söyledim artık utanıyorum ama benim pazartesi kilom 57,4 ekleyebilir misin canım
En cenesi dusuk benim sanirim:) butun gun yalnizim napim bi annemleri goruyom haftada bi o komsu falan yok burda .karsimda bekar cekikgozler var bitaneside kibar :)) taytla geziyo temizlik yapiyo kapi acik hep goruyorum kadindan guzel is yapiyo :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
çekik gözlerde ne kız anlamadım...bende sendenm ya merak etme komşu yok arkadaş yok haftda 1 annemlere gdiyorum o kadar ama senn bide ablan var ne gzell benm sadece 1 tane abim var o da uzakta yalnızıımm dostlarıım yalnızım yalnııızzzz
tartılma gününü çarşambaya alalım o zmn senn içinSaol canim
Cars gunleri kilo veriyorum hep neden anlamadim
Kahvaltimi bitirmedim
Ara ogun olarak oranjeyi dinleyip dun gece yemedigim probisi simdi yedim yarim hepsi degil
bayılıyorum ya ben ona yeşil muzlu ve çikolatalı olandan mkı yedn 10 lu paketi bi oturuşta yediğimi bilirim ama şimddiiii
oohh veren verene kiloyubende öyle canım ya bu sabah tartıldım 72.300 nerdeyse bir kilo gitmiş adette olamadım cözemedim bu işi birtürlü
öğlen menüm:
yarım porsiyon acılı adana 1 dilim ekmek..Eki Görüntüle 1019104
öğlen dönüşte de 1 ayran alır içerim ohhhhhh mis gibi..[/QUOTE
afiyet ollsuuuunnn salatan ve ayranın yokmuyudu kuru olmuş kıyamam....
bu arada karanfil hoşgeldin ama senn kilon iyiymiiş be kuzuumm
Cimcime miktar olarak cok az yiyosun ama hep agir seyler yiyosun canim.adanafa kuyrukyagi ic yag hersey var.gecen hafta izledigim programda diyetisyen disarda yiyodaniz tavuk sis yiyin ,adana gibi kebaplarin cokyagli vr kalorili oldugunu soyledi
Sisim diyofun gecmis sevin iste ben cok mutluyum.
Sen adeti kafana cok takiyosun canim git doktoruna
vvaayyssttt kebapçı ha kiloları verelimde toplanıp gelelim topikçek o zaman...eşim birde kebapçı olunca menülerimde bu tarz şeyler oluyor arada genelde bende tavuk tüketiyorum dikkat edersen genelde terbiyesiz tavuklar yer alıyor menümde.
hoş geldn düzenli girersen seve seve ve burda iyi gidiyoruz biz katılan arkadaşlarda hep düzenini korudukızlarr merhabaaa
Ben de aranıza katılmak istiyorumm yabi türlü veremiyorum fazlalıklarımı ama bu sefer kararlıyım gidecek
öğlen menüm:
öğlen dönüşte de 1 ayran alır içerim ohhhhhh mis gibi..
En cenesi dusuk benim sanirim:) butun gun yalnizim napim bi annemleri goruyom haftada bi o komsu falan yok burda .karsimda bekar cekikgozler var bitaneside kibar :)) taytla geziyo temizlik yapiyo kapi acik hep goruyorum kadindan guzel is yapiyo :))
çekik gözlerde ne kız anlamadım...bende sendenm ya merak etme komşu yok arkadaş yok haftda 1 annemlere gdiyorum o kadar ama senn bide ablan var ne gzell benm sadece 1 tane abim var o da uzakta yalnızıımm dostlarıım yalnızım yalnııızzzz
Cekikgoz ozbekistanlilar canim:)
tartılma gününü çarşambaya alalım o zmn senn için
Kahvaltimi bitirmedim
Ara ogun olarak oranjeyi dinleyip dun gece yemedigim probisi simdi yedim yarim hepsi degil
Ay alalum valla:)) esimde 10 lu almis .sert cikyim.niyr 10 lu aldin diye sasirdi yazik kemkum etti:))
bayılıyorum ya ben ona yeşil muzlu ve çikolatalı olandan mkı yedn 10 lu paketi bi oturuşta yediğimi bilirim ama şimddiiii
oohh veren verene kiloyu
öğlen menüm:
öğlen dönüşte de 1 ayran alır içerim ohhhhhh mis gibi..[/QUOTE
afiyet ollsuuuunnn salatan ve ayranın yokmuyudu kuru olmuş kıyamam....
bu arada karanfil hoşgeldin ama senn kilon iyiymiiş be kuzuumm
o zamannn oraaannnjjeeee okuyucum -500 yaz tatlım kız vermişş işte ne kıskanıyonelifcim ama ben regl değildim o cimcime ben 500 gr verdim az ama olsun tabloda görmek beni mutlu ediyor ayrıca da yalnız değilsin biz varız
o zamannn oraaannnjjeeee okuyucum -500 yaz tatlım kız vermişş işte ne kıskanıyon
Merhabalar... :)
Dün net yoktu bildirim veremedim ama extra bişey yoktu menülerimde ...
bu sabah:
biraz menemen
domates,salatalık
2 çatal yoğurt
3 zeytin..
veee 3 dilim ekmek !! ekmeği çok kaçırdım ama diğer öğünlerde yemiyecem artık.. :)
ara : 1 elma
öğle yapmadım henüz kahvaltıyı sıkı yapınca acıkmadım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?