:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

birlikte nasıl yapacağız bilgi verirseniz

canım benim hoş geldin..biz kardeşimle birlikte birbirimizi uyararak karbonhidrat ağırlıklı değil protein ağırlıklı sebze yemekleri baklagil yemekleriyle sipor bol suyla kendimiz oluşturacağımız kurallarımızla vereceğiz inşallah.canım benim öncelikle beslenme şeklin ağırlıklı olarak nasıl onu yazarsan nerelerde hata yaptığımızı ve neleri çıkarıp listemize neleri eklemeliyiz onları belirleyelim.
spor yapabiliyormusun.yapıyorsan ne kadar yapıyorsun söylersen azimle birlikte vereceğiz inşallah.

bennde acil kilo vermeliyim destek bekliyorum 89 kiloyum ideal kilo vermeliyim52 çok zor bir durumdaym sagligim bozuldu.

canım benim hoşgeldin..öncelikle şunu demek istiyorum..kilonun fazla olması nedeniyle ilk zamanlarda daha hızlı verip sonra yavaşlayabilir..açıkçası 1 ayda şukadar kilo falan gbi hedefler koymak yerine tamemen beslenme ve spor olayını düzene sokmak önemli olan..ben eylülden beri rejim yapmaya başladım şok diyetlerden çeşitli diyetlere kadar denedim durdum 62 kiloydum iki ileri bir geri gittim durdum iki günde verdiğim kiloyu bir öğünde aldım yeri geldi .15-16 gündür çok düzenli yemeye çalışıyorum.bi öğünde kaçırdıysam diğer öğünde dengelemey çalışıyorum ..belli bir listemiz yok zaten öyle istesekde uyamıyoruz..sende yaşamına uygun beslenme şeklini planlayıp yer uyer birbirimizden destek ve fikir alarak gerekirse cezalar vererek emin adımlarla ilerleyebileceğimize inanıyorum..
yaş boy ve kişi bilgilerini söylermisin..şimdiye kadar neler yaptın ve zayıflayamadın o şekilde yardımcı olmaya çalışırız..ama ilk önce pes etmemek ve iradeyi korumak önemli..

yazdıktan sonra gördüm yazdığını..biz iki kardeş buyolda azmin zaferini göstereceğiz kendimize..katılmak istersen seve seve birlikte ilerleriz..

öğlenki menümü yazıyorum....

çeyreğin yarısı kadar ekmek arasına ciğer ve ayrıyetten 2 yk kadarda gene sade ciger yedim.
1 meyveli soda ve utanarak söylüyorum 1 metro ...:18::18::18::18

:
yemeyeydim yiyiydi ..şuan midem çokl kötü galiba çok yedim..artık öğüne ekmek girince tıka basa doyuyorum..
ama telafi edeceğim akşama hareket ve az yemeyle...

Son düzenleme:
canım benim afiyet olsun aslında çok yememişsin metro orda ben varım diyiyor sadece,
bende şimdi zeytin,az peynir ve 2 dilim çavdar ekmeği yiyiyorum.1 saat yürüyüşümüde yaptım ohhhhhhh mis gibi 1,5 lt su içtim bile..

bende bu saate kadar 1,5 lt su içtim.gidip 1 lt daha doldurayım..birde öğlene doğru sinameki çayı içmiştim.. bi tanede az sonra içsemmi acaba ..bu aralar vucudum çok ödem topluyo yüzük akşama kadar sıkıyo parmağımı bol su içiyorum ama sinameki işe yarıyo galiba..hergün içmiyorum gerçi ama genede günde iki bardak idealmidir...
bu arada menün iyi iş yeri öğünü gibi düşünürsek ama bu şekilde yiyeceğin zmaan bir tanede haşlanmış yumurta ye hem tok tutar hemde protein yerine geçer. cannımın içi...

Son düzenleme:

sinemaki günde 2 defa fazla bence canım ya karın ağrısı yapar:44:.

sinemaki günde 2 defa fazla bence canım ya karın ağrısı yapar:44:.

ya zaten bende öyle aman aman bir müshil etkisi yapmıyo karın ağrısı da hiç olmuyo..günde 1 çıkıyorsam iki oluyo sadece..ama içmeyeyyim bari bu defa da bağırsaklar tembelleşmesin.

ya zaten bende öyle aman aman bir müshil etkisi yapmıyo karın ağrısı da hiç olmuyo..günde 1 çıkıyorsam iki oluyo sadece..ama içmeyeyyim bari bu defa da bağırsaklar tembelleşmesin.

bir bak 1 tane içince de aynı sonucu veriyorsa 1 tanede sınırlı kal 1 hafta iç 1 hafta ara ver bence.ara verince bak bakalım bağırsaklarında tembelleşme varmı..

hosbulduk benim günlük yediklerim çok duzensiz sadece kahvaltıyi çok düzenli yapıyorum ve en sevdiğim ogun ben bi de 2çocuk annesi.yım. haliyle öğünleri atlatıyorum ışte sabahları bi yuruyuse çıkma imkanim oluyor bazen olmuyo hava şartlarından dolayı bu aralar da pek yağmurlu onun dışında düzenli olarak yaşamadığm yeşil çay ile 5.i bir arada çok iyi geldigine inanıyorum. ışte ama hergun icemyrm

aslında ben kızken de hep toplu birydm ama bu evlendikten sonra arttı arttı ve doğumlardan sonra da veremdm ilk kizimin doğumdan sonra yine aynı 88lrdydm 2ay spor salonuna gittim.15 kilo verdim biraktim ve 2ay içinde aynı kiloyu aldım sonra diyetisyen e gittim çok istikrarli birsekikde verdim sadece 70 kiloya kadar düştüm ve 2.n çocuğuma hamile kaldım oğlum 1yaşında ve hala 1gr bile vermdm 85 dogumluyum boyum.1.54:-(

bugün yediğim kahvalti da 4dilim çavdar 3dilim peynir normalde hergün 1haşlanmış yumurta yerim bugün yemedim ve bi kaç dilim labne peynir bu saate kadar birşey yemedim ama kısır yaptım öğle yemeği niyetine

ama bi düzen oluşturmalısın günde iki öğünde olsa yoksa diğer şekilde bi yerde ipin ucu kaçıyo..bende doğumdan sonra 56 kiloya kadar düştüm 75 den ve bi önemsemedim 62 oldum bir ayda sonra dikkat etmeye çalışyrum ve bu beni yormuyo..en azından tedbirli olmak iyidir..hala fazlam var.yani neler yapabilirsin yaz istersen yardımcı olalım hiç mi yemek yapmıyorsun mesela yaptıklarını ertesi gün içi öğünü olarak kullan hem zamanından kazanırsın hemde belli bi menün olur onu tüketirsin..

bende katılabilir miyim aranıza?
gel gel canım ...ama p tesiye kadar düzenli giriş olursa p tesi kilo bildiriminden sonra listeye eklerim..bilgilerini verebilirmisin.

senle boylarımız aynı..1 yaş büyüğüm sadece..
bak canım ben kahvaltıda yarım ekmetez az yemeyen ne varsa silip sürüren ve bi türlü ekmeksiz doymam diyen biriydim.. velhasıl nolursa olsun bir hafta direndinmi oluyo .
mesela sabah
2 haşlama yumurta peynir ve zeytini yiyebilirsin ama hiç ekmek yeme..emin ol oan değil ama bi süre sonra doyduğunu hissedeceksin...gerekirse mutfakta falan değil tabağına koyup geç salonda falan ye..yanına ekmek almayınca elin gitmeyecektir.

öğlen ve akşam da 1 er dilim çavdar ekmeği veya tamtahıllı olanlardan yiyebilirsin.kırsır vs.unut bi müddet....evde yoğurt yiyorsan bi meyve ile yoğurt ve çatalla yiyebileceğin türden yemeklerden tercik et çünkü kaşıkla yenen yemekler ekmeksiz yemek zor olabiliyo.. eğer durumun müsaitse et tercih et iki öğündede..balık tavuk .et de olabilir..hiç biri olmuyorsada 1 yumurta olsun sebze yanında hem ytokluk hissi verityor hemde karın bölgesini potein türü gıdalar daha çabuk götürüyo..
ben çalışıyorum gündüz akşam eve git çocuk yedir oyna yatır deken geç saatklerde yemek yapıuyorum sırf bi yerde kopmasın pes etmeyeyim diye hergün dışardda yerken evden getireyim diye öğünümü akşamdan belirliyorum..sende başarabilirsin ..emin ol sadece nbir kaçgün krizleri kafandan sıyır att..bu yaşımızda önüne geçemezsek ilerledikçe zorlaşacak vermek çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…