hayırlı sabahlar kahvalti çok az değilmi
ne kadar oldu diyet yapman. hiç verdin mi
kahvaltim 1kase yulaf ezmesi 3dilim ekmek 1yumurta 2dilim peynir 2lokma. krem peynir
afiyet olsun güzelim...çok güzel.sabah kahvaltım.....
bir ekmeğin burnu 4 parmak kadar..
ve 1 top peynir..
1 çay.(2 şekerli)
çok haklısın güzelim benim.biz 4 eltiyiz birinde 3 birinde 1 diğerindede 1 tane var benimde 2 tane ama hepsi doğumdan sonra ip gibi oluyorlar hemencik inceliyorlar ama ben bir türlü veremedim tek kilolu benim.artık çok sıkıldım bu durumdan inatla gitmeyen kilolarımla savaşacağım gidecekler onlarında bir direnme sınırı vardır elbet bu beden bu kilolarla vedalaşacak başka yolu yok..Bitiyo bitiyoo irade herşey..moralin düştüğü an verdiğin emekleri düşün deger mi degmezmi ona göre yersin..bana herkes çocuk dogurdun normalsin oyle olunca diyorlar bazen o cümleye bile gıcık oluyorum.ne insanlar var ip gibi oluyorlar çocuk falan bahane bize...tabiki kilolu olmak da bi ayıp değil ama burda buna savaş açmış birileri olarak bizi tartida yükseltecek her durumdan uzak durm aliyiz..Ben kendimi böyle motive ediyorum.az gitti belki ama eskisi gibi iki fazla lokma da hemen geri gelmiyor yavaş da olsa önemli olan almamak.
canım benim hoş geldin.azim azim azim ve mükemmel bir irade varsa olmayacak birşey yok.Teşekkürler canım inş sanuna kadar bu azmimi koruyabilirim /koruyabiliriz :)
İnş bende bunu umuyorum ^^ Sporsuz olmuyor yada daha zorr oluyor zaten bu kiloları hep hareketsizliğimden aldım :/ Elinden ne geliyorsa yap canım her fırsatı değerlendir ama çalışınca zor oluyor olmalı Allah kolaylık versin...
1,2 parçadan bişey olmazYağsızmış sonuçta :)
Ben çok atıştırma huyu olan biriim o yüzden mutfağa girince gözüme çarpacak herşeyi kaldırdım umarım bu alışkanlık da bu diyetle biter :)
canım benim hoşgeldin aramıza menün gayet güzel..böyle devam et bak birşey kalmayacak..Hoşbuldum kızlar çok teşekkür ederim
Kabul edildiğime göre kendimden ve bugünkü listemden bahsedeyim..31 yaşındayım boyum 160 kilomsa 76
78 kilo ile başladım ve 2 kilo verdim çok şükür niyetim ilk etap için 66 kiloyu görmek
Sabah:
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
Kk büyüklüğünde peynir
2 ince dilim ekmek
ve şekersiz çay
ara öğün : yapmadım
öğlen:
2 ince dilim arasına ince kaşar peynirli tost
1 su bardağı ayran
ara öğün: 1 portakal
akşam:
7,8 kaşık taze fasülye
yağsız salata
yoğurt
ekmek yok...
bu saate kadar 2 litre su içtim..
ayrıca bugun leslie 3 mil yaptım 45 dakika ve 200 kez ip atladım
şuanda da 5.bir arada çayımı içiyorum
canısı 4 dilim ekmek çok..cızzz ekmek en fazla 1 öğünde 2 yi geçmemeli okeyy..bugün yediğim kahvalti da 4dilim çavdar 3dilim peynir normalde hergün 1haşlanmış yumurta yerim bugün yemedim ve bi kaç dilim labne peynir bu saate kadar birşey yemedim ama kısır yaptım öğle yemeği niyetine
canım verdiğini aldın ama her halde normal şekilde beslenmedin.çünkü beslenme alışkanlığımızı günlük hayata göre değilde bir diyetmiş gibi yapınca verdikten sonra çok yemeye başlıyoruz ve alıyoruz.ben 1 ay öncesine kadar 62 ye düştüm 1 ay normalden fazla dürüm ağırlıklı yedim ekmek arası şeklinde tükettim ve 1 ayde 5 kiloyu aldım şimdi tekrar onu verme savaşına başladım ama bu defa 56 kg a kadar vaz geçmek yok en sonundada beslenme alışkanlığımda oturusa arada kaçamaklarım olacak elbet ama eminimki almayacağım.o yüzden önce beslenmemizi diyetmiş gibi değil hayat boyu böyle besleneceğiz diye yola çıkmalıyız.sebzedende ettende meyvedende orantılı yedikçe hiçbirşeyde gözümüzde gönlümüzde kalmayacak..aslında ben kızken de hep toplu birydm ama bu evlendikten sonra arttı arttı ve doğumlardan sonra da veremdm ilk kizimin doğumdan sonra yine aynı 88lrdydm 2ay spor salonuna gittim.15 kilo verdim biraktim ve 2ay içinde aynı kiloyu aldım sonra diyetisyen e gittim çok istikrarli birsekikde verdim sadece 70 kiloya kadar düştüm ve 2.n çocuğuma hamile kaldım oğlum 1yaşında ve hala 1gr bile vermdm 85 dogumluyum boyum.1.54:-(
hoş geldin..bende katılabilir miyim aranıza?
hosbulduk benim günlük yediklerim çok duzensiz sadece kahvaltıyi çok düzenli yapıyorum ve en sevdiğim ogun ben bi de 2çocuk annesi.yım. haliyle öğünleri atlatıyorum ışte sabahları bi yuruyuse çıkma imkanim oluyor bazen olmuyo hava şartlarından dolayı bu aralar da pek yağmurlu onun dışında düzenli olarak yaşamadığm yeşil çay ile 5.i bir arada çok iyi geldigine inanıyorum. ışte ama hergun icemyrm
arkadaşlar ben interneti telefondan paket olarak alıyorum biterse bi daha alıncaya kadar gorusemycm ama yola devam inşallah siz burda olursanz sewinrm
dün akşam 10 adet orta büyüklükte etli yaprak sarma yedim okadar..
bu sabah:
1 haşlanmış yumurta,
az peynir,
3 yeşil zeytin,
2 küçük dilim çavdar ekmeği,
1 kupa bardak tek şekerli çay.
arkadaşlar ben interneti telefondan paket olarak alıyorum biterse bi daha alıncaya kadar gorusemycm ama yola devam inşallah siz burda olursanz sewinrm
bitki çaylarını 2 fincandan fazla tüketme bence bi süre sonra olumsuz olabiliyo..şeker atmıyorsan içebilirsin.yok inşallah bi kere ben girdim bu ise dönmek yok zaten sizlerle olduğum zamanlar kendmi diyetisyenin karşisnda gibi hissediyorum siyah yada bitki çaylar dan istediğimz kadar içebiliryrz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?