:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

sabah kahvaltım.....

bir ekmeğin burnu 4 parmak kadar..
ve 1 top peynir..
1 çay.(2 şekerli)

ne kadar oldu diyet yapman. hiç verdin mi

lahana suyunu hiç denemedim.faydasını görmedin mi 1 haftada peki sen...ben eylülden beidir ara ara diyet denmesede bişeyler yapıyordum bzoduğumdada ne bulsam yiyordum 62 den 58 küsürlere adar düştüm ama bi türlü 58 den aşağı inemedim.. en son 13 ocakta tam başladım..hep düzenliydim sadece geçen hafat bi kaç kaçamağım oldu onlarda olmasa süper olurdu..ama olsun..ilk hafta 1 kilo verdim.bi okadar da bu hafta vereceğim öyle görünüyo....
ama canım azaltmadan olmuyo.. filmlerde görüyoruz imrenerek bakıyoruz ama onlar gerçekten aç geziyo..ve yedikelri an ne kadarda kötü göründükleri ortada..isttediğimiz kiloya yaklaşınca haftada 1 gün canımızın istediğini yeriz.o kadar etkilemez ama ilk önce irademizi kontrol altına almalıyız.

desene daha benim. çoook yol katedmem gerek. bugün geç uyandım sabah yuruyuse çıkamadım yarın inşallah evet kahvalti yaptım ben lahana.dan bir gelişme görmedim hala aynı

kahvaltim 1kase yulaf ezmesi 3dilim ekmek 1yumurta 2dilim peynir 2lokma. krem peynir

yulaf ezmesi yiyorsan ekmeği kes gün gün yarın 2 dlm sonra 1 dlm..onu dışında güzel öğlen ve akşamıda iyi geçirisen çok güzel olur..aralarda acıkınca ben ilk zamanlar bir acuç içi kadar ceviz fındık fıstık yiyebilirsin karışık..bir tanede kuru incir..ben ilk zaanlarda çok acıkıyo yiyordum şimdi araları da kaldırdım alıştım açlık hiç hissetmiyorum.

sabah kahvaltım.....

bir ekmeğin burnu 4 parmak kadar..
ve 1 top peynir..
1 çay.(2 şekerli)
afiyet olsun güzelim...çok güzel.

çok haklısın güzelim benim.biz 4 eltiyiz birinde 3 birinde 1 diğerindede 1 tane var benimde 2 tane ama hepsi doğumdan sonra ip gibi oluyorlar hemencik inceliyorlar ama ben bir türlü veremedim tek kilolu benim.artık çok sıkıldım bu durumdan inatla gitmeyen kilolarımla savaşacağım gidecekler onlarında bir direnme sınırı vardır elbet bu beden bu kilolarla vedalaşacak başka yolu yok..
canım benim hoş geldin.azim azim azim ve mükemmel bir irade varsa olmayacak birşey yok.
canım benim hoşgeldin aramıza menün gayet güzel..böyle devam et bak birşey kalmayacak..
canısı 4 dilim ekmek çok..cızzz ekmek en fazla 1 öğünde 2 yi geçmemeli okeyy..
canım verdiğini aldın ama her halde normal şekilde beslenmedin.çünkü beslenme alışkanlığımızı günlük hayata göre değilde bir diyetmiş gibi yapınca verdikten sonra çok yemeye başlıyoruz ve alıyoruz.ben 1 ay öncesine kadar 62 ye düştüm 1 ay normalden fazla dürüm ağırlıklı yedim ekmek arası şeklinde tükettim ve 1 ayde 5 kiloyu aldım şimdi tekrar onu verme savaşına başladım ama bu defa 56 kg a kadar vaz geçmek yok en sonundada beslenme alışkanlığımda oturusa arada kaçamaklarım olacak elbet ama eminimki almayacağım.o yüzden önce beslenmemizi diyetmiş gibi değil hayat boyu böyle besleneceğiz diye yola çıkmalıyız.sebzedende ettende meyvedende orantılı yedikçe hiçbirşeyde gözümüzde gönlümüzde kalmayacak..
bende katılabilir miyim aranıza?
hoş geldin..

hoş geldin canım benim..

dün akşam 10 adet orta büyüklükte etli yaprak sarma yedim okadar..
bu sabah:
1 haşlanmış yumurta,
az peynir,
3 yeşil zeytin,
2 küçük dilim çavdar ekmeği,
1 kupa bardak tek şekerli çay.

arkadaşlar ben interneti telefondan paket olarak alıyorum biterse bi daha alıncaya kadar gorusemycm ama yola devam inşallah siz burda olursanz sewinrm

dün akşam 10 adet orta büyüklükte etli yaprak sarma yedim okadar..
bu sabah:
1 haşlanmış yumurta,
az peynir,
3 yeşil zeytin,
2 küçük dilim çavdar ekmeği,
1 kupa bardak tek şekerli çay.

günaydın canımın içi bende nerde kaldın diyordum..
kahvaltın iyi.
öğlen için patates yapmıştım fırın torbasında ama evden öyle bir çıktım ki unuttum getirmeyi...öğlen menümüz muallak ..ama bi yer var belki oraya gider sadece ızgara tavuklu salatası var ondan yerim..
akşamada çiğköfte yapcaz arkadaşlarda. yemem pek etli sevmiyorum artık ..ne yerim bilmiyorum. ama benim herüfün doğum günü giderken pasta alırım orda keseriz diye düşünüyorum.yersemde 1-2 çatal fazla yemem...

arkadaşlar ben interneti telefondan paket olarak alıyorum biterse bi daha alıncaya kadar gorusemycm ama yola devam inşallah siz burda olursanz sewinrm

evet biz burdayız...ama o giremediğin zaman olursa sakın ipin ucunu bırakma kırbaçlarız baaaaakkkk...

yok inşallah bi kere ben girdim bu ise dönmek yok zaten sizlerle olduğum zamanlar kendmi diyetisyenin karşisnda gibi hissediyorum siyah yada bitki çaylar dan istediğimz kadar içebiliryrz dimi

yok inşallah bi kere ben girdim bu ise dönmek yok zaten sizlerle olduğum zamanlar kendmi diyetisyenin karşisnda gibi hissediyorum siyah yada bitki çaylar dan istediğimz kadar içebiliryrz dimi
bitki çaylarını 2 fincandan fazla tüketme bence bi süre sonra olumsuz olabiliyo..şeker atmıyorsan içebilirsin.
evet bendaha önce farklı gruplardaydım bi hevesle başlıyordum yazdığm sürece hep kilo verdim nezaman grup dağıldı ve bende girmeyi azaltınca yemeye başlıyordum ve alıyordum..ama artık grubumuzdaki herkes istediği kiloya gelene kadar burdayım.ve verincede kilo koruma adına devam ederiz..inşallah o günleri görmek çok zaman almaz..bakalım p tesi nolcak çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…