Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza :) Mümkün müdür ?
Hosgeldinn mumkundurrr cancaaaz.....Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza :) Mümkün müdür ?
Afiyet olsun...ben geldim hayır sadece kısır yaptım ama yedim
bunlar yok hosgeldin
bende yeni yemek yaptım pirasa makarna o kadar kısır.in üstüne yermym bilmiyorum
çalışıyorsunuz zor olsa gerek
bunlar yok hosgeldin
Hosgeldinn mumkundurrr cancaaaz.....
.
Uzmanlara bakma canım yaa sen bilirsin tabiiki..ama müz armut falan değil de elma portakal falan gibi şeyler olsa daha iyi olur.bir şey yemedim zaten tokum ama belki meyve yiyebilirm akranları meyve yemenin de sakincali olduğunu söylüyorlar uzmanlar
Hoşbuldum kızlar çok teşekkür ederim
Kabul edildiğime göre kendimden ve bugünkü listemden bahsedeyim..31 yaşındayım boyum 160 kilomsa 76
78 kilo ile başladım ve 2 kilo verdim çok şükür niyetim ilk etap için 66 kiloyu görmek
Sabah:
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
Kk büyüklüğünde peynir
2 ince dilim ekmek
ve şekersiz çay
ara öğün : yapmadım
öğlen:
2 ince dilim arasına ince kaşar peynirli tost
1 su bardağı ayran
ara öğün: 1 portakal
akşam:
7,8 kaşık taze fasülye
yağsız salata
yoğurt
ekmek yok...
bu saate kadar 2 litre su içtim..
ayrıca bugun leslie 3 mil yaptım 45 dakika ve 200 kez ip atladım
şuanda da 5.bir arada çayımı içiyorum
masallah çok güzel gidiyorsun
bi basladi mi ardı geliyor..güzel menün.Ben spor yapamıyorum us yerinde Wc ye gittiğim de kimse yoksa ayakta yapılan egzersizlerden yapıyorum bazen top la biseyler yapıyorum.ama hiç Takatim olmuo .
Ve pqtateslerim fırından çıktı kokusuna dayanamadım iki elma dilim patates yedim.yağsız tamamen.
tadımlık yersin afiyet olsun
Bitiyo bitiyoo irade herşey..moralin düştüğü an verdiğin emekleri düşün deger mi degmezmi ona göre yersin..bana herkes çocuk dogurdun normalsin oyle olunca diyorlar bazen o cümleye bile gıcık oluyorum.ne insanlar var ip gibi oluyorlar çocuk falan bahane bize...tabiki kilolu olmak da bi ayıp değil ama burda buna savaş açmış birileri olarak bizi tartida yükseltecek her durumdan uzak durm aliyiz..Ben kendimi böyle motive ediyorum.az gitti belki ama eskisi gibi iki fazla lokma da hemen geri gelmiyor yavaş da olsa önemli olan almamak.Teşekkürler canım inş sanuna kadar bu azmimi koruyabilirim /koruyabiliriz :)
İnş bende bunu umuyorum ^^ Sporsuz olmuyor yada daha zorr oluyor zaten bu kiloları hep hareketsizliğimden aldım :/ Elinden ne geliyorsa yap canım her fırsatı değerlendir ama çalışınca zor oluyor olmalı Allah kolaylık versin...
1,2 parçadan bişey olmazYağsızmış sonuçta :)
Ben çok atıştırma huyu olan biriim o yüzden mutfağa girince gözüme çarpacak herşeyi kaldırdım umarım bu alışkanlık da bu diyetle biter :)
Bitiyo bitiyoo irade herşey..moralin düştüğü an verdiğin emekleri düşün deger mi degmezmi ona göre yersin..bana herkes çocuk dogurdun normalsin oyle olunca diyorlar bazen o cümleye bile gıcık oluyorum.ne insanlar var ip gibi oluyorlar çocuk falan bahane bize...tabiki kilolu olmak da bi ayıp değil ama burda buna savaş açmış birileri olarak bizi tartida yükseltecek her durumdan uzak durm aliyiz..Ben kendimi böyle motive ediyorum.az gitti belki ama eskisi gibi iki fazla lokma da hemen geri gelmiyor yavaş da olsa önemli olan almamak.
İnşallah en kısa zamanda zaferimizi kutlarız ... Evet işin içine spor girince emekler kat kat artiyo...Çok haklısın doğumla falan ilgisi yok bende bazen öyle avutuyordum kendimi ama Ebru şallıda doğurdu demi ama
Spor yapınca bende o çok oluyor yediğim her lokmanın hesabını yapıyorum...O kadar zorlandım terledim şimdi bunu yiyerek tüm emeklerini çöpe mi atacaksın diyorum kendime ve konturol ediyorum kendimi çok şükür
kızlar ancak gelebildm eşim telefonu elime. almama tahammul etmiyor çok heyecanlıym inşallah başarırz
neyse kızlar yarın inşallah görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?