Haa böyle ol ışte bu sabrın sonu selamettrgünaydınlar hanmlar artık kendime eziyet etmeden o haftada bi r kilo limon olacağımhava güzelleşeiyor fitleşmek lazımki
yeni uandım kahvaltı ve öğlen birleşecek büyük ihtimal
Haa böyle ol ışte bu sabrın sonu selamettr
Ara
Yeşil çay
5 findik
Bitkicayini farketmedimde su bendede ayni kilo degilde odem yapiyorum.grce yatarken 2 bardak su iciyodum hep sabah kalkiyorum idrar yok gelmiyor ,tartiliyorum fazla cikiyorum.3 gun oncesine kadar 2 kilo fazla ciktigim oluyodu suyu azaltinca aksamdan sobra susarsam iciyorum normale dondum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlar hanmlar artık kendime eziyet etmeden o haftada bi r kilo limon olacağımhava güzelleşeiyor fitleşmek lazımki
yeni uandım kahvaltı ve öğlen birleşecek büyük ihtimal
seydcm su insandan insana değişiyor mu bilmiyorum ama suevet dogru demekki.yaramıyor bana.ben suyu çok içince kilo veremedim.bitki çaylarınıda içmiyorum artık.ve ben suyu içtikçe daha çok açlık hissediyorum artık suyu fazla içmicem
seydcm su insandan insana değişiyor mu bilmiyorum ama su
Çok iyi tam bi ödem atıcı ozellige sahip ama suyla birlikte tuz tuketrsn evet şişkinlik yapar
o yüzden ona dikkat edeceksin
iyi yaptın zaten en daracık kiyafeti alıp sürekli görebilecegn yerde olsun ben bunun içine gireceğim diye inad edecksn
en küçük benmiyi nesayın ablalarım
24 yasındayım kızlar
ögle yemegim
2 dilim ekmek arasına yarım domates 1 dilim kasarla tost yaptım onu yiyorum
Su bende acayip ödem atiyi resmen wc sen cikamiyorum su içince
Benim yasim da 27 bitiyo temmuz 30 da
Biraz geç oldu ama yazayim dedm yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?