- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
Canim sen bitki caylarinda degisik seyler iciyodun otlu 10 lu falan:)
Hangisinden memnun kaldin ?dun alcaktim habire aliyorum kaliyor ev doldu da sorup oyle alayim dedim.ben 5 li iciyorum liptonun simdi demleniyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsunmidem de ağrıyo ama nefes alırken ağrıyı hissediyorum kaburgalarımın altı ağrıyo..
öğlende yarım kase ayran aşı çorbası yarım porsiyon kuru fasulye 3 dlm ekmek yedim kızlar.
canım ikisi de iyi 10lu daha iyi gibi ama ben onları okul için almıştım evde aktardan aldığım yeşil çayı içiyorum hem daha lezzetli hem de daha çok işe yarıyor onu da şöyle hazırlıyorum 1fincan suya 1 kabuk tarçın atıyorumkaynatıyorum altını kapatınca 1 çay kaşığı yeşilcay atıp 5dk demlendiriyorum süzüp içiyorum yeşilçayın yaprakları içinde kalmıycak ama süzmen gerek 5 dkdan fazla bekleyince acı oluyor
sen ne kadarlık evlisin canım bebek isteğini duymuştum o yüzden yaşının genç olmasına hayret ettim yaşın daha çok gençmiş olur inşallah
Seda az kalmis dedihin 7 sene var yasinin kiymetini bil.bende 25 den sonra 30 moduna girmistim.korkulcak bisey yok kendine iyi bakarsan ve minyonsan sanslisin
kızlar bugün son günüm yemekhanede onu yedim artk kart falan yüklemek yok böyle gidersem kilo alcam (Allah korusun) öğle yemeğim domates çorbası,alabalık,yeşil salata bide helva vardı (ben helvayı yanıma aldım ewde eşim yesin)
aynen canım bi daha gitmem zaten midem çok yoruldu yaaa bu ne böyleYukletme bencede gordukce canin ister.evden getir ona verecegin parayla kendine kiyafet alirsin hem kilo almazsin:thumbup:
kizlar baskul almk isteyen sok.a gelmis
Dogrudur canim
Bende hep takintili bi insanimdir.herseyi mukemmel yapacam hep ya gec kalirsam ya soyle olursa diye dusunurum belkide ben cagriyorum
Nzaman cocuklardan biri icin ateslenmiyo baysdir hasta olmadi desem pesine hasta oluyolar
benim o başlardaki motivasyonum yok , diyeti tam yapmayıp yazınca ayıp oluyor en iyisi ben biraz uzak kalayım. gelirsem kilo bildirimine gelirim. iyi bakın kendinize desteğiniz için teşekkürler kızlar
iyi düşünmeye çalış canım halololur gider de rahat olmaya çalış yapı meselesi ama:26:
Herkese merhabalar,
Yogunlugumdan dolayı sureklı katılamıyorum ama pazartesı bıldırımlerımı atlamamaya calısıyorum ki osyle bırseyler var suaralar folık asit kullanmaya başladım ve nedense karnım hep sıs ve hep bı rahatsızlıgım var karnımdan folık asıt bıse yapıyormu bılmıyorum ama onu kullanmauya basladıgımdan berı oleyım.Ve bu dıyet konusunda ara ara zaman zaman fire verdım ve dedım kı bence dısıplın olmalı cunku ben once zayıflayıp sonra hamıle kalmak ıstıyorum =) veee randevumu aldım h.sonu dıyetisyene gıdıyorum pazartesı dısıplınlı dısıplınlı dıyete baslarım =) elımden geldıgıncede yedıklerımı sızınle paylasacagım herkese ıyı aksamlarrrrr =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?