- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Ya sacmalama limon nereye gidiyosun bak simdi kizarim.verdigin kilodan memnunsan o ayri tabiki bencede kilon cok iyi sebrp buysa arada gel yaz bize ama sebep ilk cumlense biyere gitmek yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kilomdan memnun değilim ama duygusal olarak iyi değilim yiyerek mutlu oldum son günlerde. bırakmak istemiyorum.
bir hafta saha zorlayacağım kendmi
birde dün zumbanın tanıtım dersine gittim inş zumbaya başlayacağım haftada 2 gün
kötü şeyler yzarsam etkilenmeyin ama şunu yedim bunu yedim diye
Kizlar yaslariniz nedir merak ettim
Ben 31 oldum ama 28 diyesim geliyo azimdan cikiyor:)alisamadim otuzlara pöf
kızlar bugün çok kötüyüm üşüttmüşüm galiba sabah kustum durdum .. gösğüs kafesimde acıyo.
sabah kah.
iki lokma simit .
1 kk b. peynir.azcık ekmeğe bal kaymak.
Seyda sen dikat edince cok guzrl veriyosun lutfen bozma.bak bana veremiyorum keske senin gibi olsam.bende arkadasima gittim dunyanin seyini yapmisti 1 tane mercimek koftesi yedim ve onlarda egzersiz ogret dediler 20 dk kadar egzersiz yaptik.yani onlar sana uysun sen onlara degil.
Sende bendensin bozma konusunda:)pili bitmistir belki
kızlar benim bişe dikkatimi çekti ben bitki çayları içince suyu cok içinde kilo veremiyorum suyu 1,5 lt fazla içmiyorum.bitki çaylarınıda içmiyorum artık.bilmiyorum artık dogrumu yapıyorum ama 1 hafta böyle guzel kilo verdim
geçmiş olsun nasıl oldun canım
Canım insan kendini metabolizmasini çok iyi anliyo zamanla öyle hissettiysen öyledir zaten kimi der ya şu icsem yariyo diye o misal artık..bsnada tatlı düşman ve hamur işi.hemen gobegime yapisiyolar sanki.
kızlar benim bişe dikkatimi çekti ben bitki çayları içince suyu cok içinde kilo veremiyorum suyu 1,5 lt fazla içmiyorum.bitki çaylarınıda içmiyorum artık.bilmiyorum artık dogrumu yapıyorum ama 1 hafta böyle guzel kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?