:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Aksam
Ufak karniyarik
1kase yogurt
1dilim etiform etimek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kilomdan memnun değilim ama duygusal olarak iyi değilim yiyerek mutlu oldum son günlerde. bırakmak istemiyorum.

bir hafta saha zorlayacağım kendmi

birde dün zumbanın tanıtım dersine gittim inş zumbaya başlayacağım haftada 2 gün

kötü şeyler yzarsam etkilenmeyin ama şunu yedim bunu yedim diye

Biz seni uyaririz asil sen alinma :) birakirsan alirsin bak uzaklasma

Limon gitme sakın
Okuldan gelince 4 gibi ara yaptım 2 çilek 1fincan yeşil çay
Akşam yemeği 4 kaşık patlıcan musakka 2 kaşık pilav salata

öğlen
1yemek kaşığı ıspanak yemeği
yogurt
1 dlim ekmek

ara
kısır 1 tabak

akşam
1 kase tarhana
salata

canım bugunde kaçtı ama yarın iyi gidicem inşallah
bu haftam kaçamaklarla dolu.tartım bozulmuş ya gittim bugun degiştirdim.

öglende

1 dilim kek
5 dolma
4 yemek kaşıgı fasulye yemegi

ara olarakta 2 tane hurma yarım avuç çekirdek

akşam yemegim
3 yemek kaşıgı makarna
2 bisküvi

ama bugunde iyi yürüyüş yaptım
artık gittigim yerlere yuruyerek gidiyorum

kızlar benim bişe dikkatimi çekti ben bitki çayları içince suyu cok içinde kilo veremiyorum suyu 1,5 lt fazla içmiyorum.bitki çaylarınıda içmiyorum artık.bilmiyorum artık dogrumu yapıyorum ama 1 hafta böyle guzel kilo verdim

Herkese iyi geceler. Kızlar..anca oturdum akşam yemek yemedim.en son ikindide 3 yulafli bisküvi ile çay icmistim. .çok halsiz ve yorgunum.spor adına kolumu kaldıracak takatim yok az önce bulaşık makinesini bile nefes nefese bosalttim.iki gün dinlenebilirsem çok iyi olucak.

Canım insan kendini metabolizmasini çok iyi anliyo zamanla öyle hissettiysen öyledir zaten kimi der ya şu icsem yariyo diye o misal artık..bsnada tatlı düşman ve hamur işi.hemen gobegime yapisiyolar sanki.

günaydın arkadaşlar
kahvaltim
1yumurta
1dilim ekmek
1dilim peynir domates
1çay kaşığı kadar tahn

Son düzenleme:
Canım insan kendini metabolizmasini çok iyi anliyo zamanla öyle hissettiysen öyledir zaten kimi der ya şu icsem yariyo diye o misal artık..bsnada tatlı düşman ve hamur işi.hemen gobegime yapisiyolar sanki.

evet dogru demekki.yaramıyor bana.ben suyu çok içince kilo veremedim.bitki çaylarınıda içmiyorum artık.ve ben suyu içtikçe daha çok açlık hissediyorum artık suyu fazla içmicem

gunaydın kızlar

kahvaltım

tek yumurtalı bol biberli omlet
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
sekersiz cay

Tunaydin kizlar
Kahvaltimi anca yazabiliyorum
2 dilim etiform etimek
1 haslanmis yumurta
Domates+salatalik
1 ufak sosis
Cay

Bitkicayini farketmedimde su bendede ayni kilo degilde odem yapiyorum.grce yatarken 2 bardak su iciyodum hep sabah kalkiyorum idrar yok gelmiyor ,tartiliyorum fazla cikiyorum.3 gun oncesine kadar 2 kilo fazla ciktigim oluyodu suyu azaltinca aksamdan sobra susarsam iciyorum normale dondum

günaydınlar hanmlar artık kendime eziyet etmeden o haftada bi r kilo limon olacağım hava güzelleşeiyor fitleşmek lazımki

yeni uandım kahvaltı ve öğlen birleşecek büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…