:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kilo veren ve koruyan herkesi kutlarım
bende aynıyım 56.1 bi kıramadım

Folikasit siskinlik vr kabizlik yapiyor canim ondandir.bebise hazirlik he cok iyi Allah gonlune gore versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oleymıs ya ogrendım o sıskınlık ve kabızlık yapıyormus :S

Gunaydinlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta stebildim :)
Bugun 70.5
300 gr vermisim bunada sukur diyorum sabit kslmaktan iyidir.3 gundur bende asiyorum diyeti ona ragmen vermisim sıkmanin bi anlami yokmus ozaman sabut kaliyodum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanırım konu başlığı değiştirlemiyo ama bi denerim..

kaçamak yaparsan
canımarada oluyo git gel halleri ama azmi kırmadan yeniden yeniden başlamak bile bazen daha hırslandırıyo insanı..

slmlarrrr =) yok yok kacamak yok artık =)) artık elımde lıstem var hergun ona gore duzenlı yıyecegım ve dunden berı hafıfledıgımı hısedıyorum resmen dedım ya bana dısıplın sart,dıyetısyen kılon cok ıdeal yagında cok normal demesıne ragmen yok yok sız bana dıyet verın ben zayıf olmak ıstıyorum dedım ve basladımmm suanlık mutluyum ve acda kalmıyorum =)

günaydınnnn azımlı hatunlarrrr =)

kilom 62.4 =))

kahvaltım;
1 kepeklı yagsız tost

Günaydın kızlar
Kilo veren ve koruyanlari tebrik ediyorum bende
Geçen hafta 78.5
Şimdi ki kilom 77.5

Kahvaltim
Sebzeli diyet omlet
1 kasık kadar lor
1 dilim ekmek

gunaydın kızlar
gunduzleri kacamak yaptım ama akşamları yemedigim için 500 grm vermişim.birde suyu az içiyorum onun faydasını görüyrm kızlar

günaydın kızlar
kilom 56,400 200g almışım
ama tabi üzülmedim çünkü geçen hafta hem regldim hem de hasta olduğum için tamamen bırakmıştım eşim sayesinde de oldukça kalorili şeyler yedim 200 gr iyi yine yani inşallah bu hafta çok dikkat edip biraz da sporla 55leri göreceğim

bu arada seda sevda yusra limon içten tebriklerimi sunarım efendim

tşk ederim canım benm sende fena değilsin ahh senn kilonda olsam ben varya istediğimi yerim yaaa siz niye diyet yaparsınız :44::44::44:

tşk ederim canım benm sende fena değilsin ahh senn kilonda olsam ben varya istediğimi yerim yaaa siz niye diyet yaparsınız :44::44::44:

kısayım canım ben ya o yüzden vermeliyim

kahvaltımı yazmayı unutmuşum
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
1 dilim t.b ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…