Teşekkür ederim canımTebrikler canım çizelgeni güncelle moral olur
tşkler canım inşallah gecer biran öncederya ve şeyda çoookk geçmiş olsun ben kurtuldum çok şükür siz de dikkat edin bol bol dinlenin
Teşekkür ederim canım
Ben full sitedn girmiyorum çizelgemi gormuyorm kaç kiloda kalmış onu da bilmiyorum
Komşu.da bilgisayardan yaprm inşallah
Bi de arkadaşlar benim günluk yedklerim 1200 oluyor yani 1000 aşağı olmamasna dikkat ediyorum
Yeşil çay.i önemsyn lütfen çok iyi
Hasta arkadaşlara çok geçmiş olsun..
Ayy inşallah zaten dediğim gibi böyle giderse hedef.ım 50 olacak ama sanmyrm bu şekilde gidecegini
derya ve şeyda çoookk geçmiş olsun ben kurtuldum çok şükür siz de dikkat edin bol bol dinlenin
Kızlar herşey güzel de nerdeyse en nefret ettiğim simtlrm bile gitti ama göbis aynı duruyor daha doğrusu mide kısmı
Zaten çocuk olunca dinlenemdgmz için iyilesemyz2 cocukla nerdee dinlenmek.bi yatsam terlesem iyi gelcek ama gece ayaktaydik yine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet çok zor gider herhalde ilk yaglanan kısım gobek ve en zor giden de göbekBende ayniyim valla simitler gitti, gogsum kuculdu ,pantolon belimden dusuyor amagobek ayni nasil oluyor anlamiyorum
sağol canm iyi sayılır işte...canım genede iyi sabit kalmakta kilo almamışsın sonuçta
aldım da her gün düzenli içmiyorum nedense artık 2 fncan içicem ya emzirmem bitti nasılsaBi de arkadaşlar benim günluk yedklerim 1200 oluyor yani 1000 aşağı olmamasna dikkat ediyorum
Yeşil çay.i önemsyn lütfen çok iyi
Zaten çocuk olunca dinlenemdgmz için iyilesemyz
Ben öyle olunca hasta olduğum bile unutuyorm unuttruyrlar daha doğrusu
Evet çok zor gider herhalde ilk yaglanan kısım gobek ve en zor giden de göbek
O yüzden eşim bana anca 60 lara dusersen göbeğin gittiğini gorcksn dyo
Aynen ayakta atlatiyoruz hep mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?