:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

derya ve şeyda çoookk geçmiş olsun ben kurtuldum çok şükür siz de dikkat edin bol bol dinlenin

Kızlar herşey güzel de nerdeyse en nefret ettiğim simtlrm bile gitti ama göbis aynı duruyor daha doğrusu mide kısmı

Ara ogun
Yeşil çay
1avuç yapan mersini

Son düzenleme:
Bi de arkadaşlar benim günluk yedklerim 1200 oluyor yani 1000 aşağı olmamasna dikkat ediyorum

Yeşil çay.i önemsyn lütfen çok iyi

Benim hatam cok dusuk kalori aliyodum buda duraklama yapti bende.yesil cayada baslayamadim gittj

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy inşallah zaten dediğim gibi böyle giderse hedef.ım 50 olacak ama sanmyrm bu şekilde gidecegini

Gidernkuzum süremiz çok bş günde almaduk kiloları dimi yavaş yavaş taş olacağız heo beraber

Kızlar anne olmak pek zormuş. Sabah uyana tatlı kızım ancak uydu hayatta 55 günü var ama beni parmağında döndürüyor Valla... O ne isterse o oluyorrrr...
Neyse çok veremesemde yine de vermîşim 72, 0 kg geldim şu 70 lerden bir çıksammmm ...
Kahvaltıda 2 dilim ekmek biraz reçelle yedim şimdi birşeylerde atıştırayımnn çok acıkyorum kızım emdikçe ... Bir kase yoğurt belki içine meyve parçaları atabilirimmm... Sonra eşim gelir 4 gibi yemek yerimm
.... Böyle böyle hergünüm aynı zaten.. Yatmadan belki tekrar meyveli yoğurt yerimmm...
Burada oranje benim hedefim 67 kg olmak,,

Son düzenleme:
derya ve şeyda çoookk geçmiş olsun ben kurtuldum çok şükür siz de dikkat edin bol bol dinlenin

2 cocukla nerdee dinlenmek.bi yatsam terlesem iyi gelcek ama gece ayaktaydik yine

Kızlar herşey güzel de nerdeyse en nefret ettiğim simtlrm bile gitti ama göbis aynı duruyor daha doğrusu mide kısmı

Bende ayniyim valla simitler gitti, gogsum kuculdu ,pantolon belimden dusuyor amagobek ayni nasil oluyor anlamiyorum

2 cocukla nerdee dinlenmek.bi yatsam terlesem iyi gelcek ama gece ayaktaydik yine

Zaten çocuk olunca dinlenemdgmz için iyilesemyz
Ben öyle olunca hasta olduğum bile unutuyorm unuttruyrlar daha doğrusu

Bende ayniyim valla simitler gitti, gogsum kuculdu ,pantolon belimden dusuyor amagobek ayni nasil oluyor anlamiyorum

Evet çok zor gider herhalde ilk yaglanan kısım gobek ve en zor giden de göbek
O yüzden eşim bana anca 60 lara dusersen göbeğin gittiğini gorcksn dyo

Zaten çocuk olunca dinlenemdgmz için iyilesemyz
Ben öyle olunca hasta olduğum bile unutuyorm unuttruyrlar daha doğrusu

Aynen ayakta atlatiyoruz hep mecbur

Evet çok zor gider herhalde ilk yaglanan kısım gobek ve en zor giden de göbek
O yüzden eşim bana anca 60 lara dusersen göbeğin gittiğini gorcksn dyo

Sen bu gidisle 60 lara cok yakinda duseceksin biz hala sayiyoruz ayni yerde:)bazen gitmis diyorum gobek. ac karmina cok guzel duruyor ama biraz biseyler yiyince mide gobek sisiyor.bende 60 altina inince gidecek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…