:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın dostlar....yarım saat bisiklkete bndm ...şimdi yumurtam zeytnm çayım 1 dilim ekmeğim var kahvaltıda...sonra bolca ütümü yapcam
şimdilik byy...

günaydın dostlar....yarım saat bisiklkete bndm ...şimdi yumurtam zeytnm çayım 1 dilim ekmeğim var kahvaltıda...sonra bolca ütümü yapcam
şimdilik byy...

Evet diyete donus guzel baslamis .benimde utum ve silincek camlarim var poff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar dün yediklerimi yazamadım görümcem bizde 1 haftadır onu gezdir yedir doyur derken yazamıyorum eve gittikten sonra dün eve gittim yeşlçay ve 1 tane kepekli galeta yedim sonra dışarı gezmeye çıktık eşimle görümcem dondurma yiyelim istediler ben de paketlerden alırım o zaman dedim 100 kalorilikbir dondurma yedim akşam yemeğine gecikeceğimiz için 2. ara öğün gibi oldu sonra epey bir yürüdük spor gibi oldu o da bana eve geldik tavuk ve soğan halkası yaptım 4-5 parça tavuk yedim çok inceydi 1 tane de soğan halkası bol salata az yemeye çalışıyorum ama evde misafir olunca mecbur ona göre yapılıyo kendi başıma kalıp sebzeler pişirmek istiyorum artık:26::26:
kahvaltım
1 bardak elma sirkeli su 2kuru kayısı
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
2 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 bardak şekersiz çay

afiyet olsun canım sen dikkat edersen yediklerine hiç bişey olmaz bide sebze yemeyi özle daha ii olur etde protein var vücut ihtiyaç duyuyor tatlım ii gidiyosun

Günaydın hatunlar
Kahvaltim
Süt
Yulaf ezmesi
1 yumurta

2 gündür iyi değilim herhalde idrar yollarımi üsüttm maydanoz suyu hazirladim onu da ictim

Günaydın hatunlar
Kahvaltim
Süt
Yulaf ezmesi
1 yumurta

2 gündür iyi değilim herhalde idrar yollarımi üsüttm maydanoz suyu hazirladim onu da ictim
geçmiş olsun canm...suyu çok içince bende wc den çıkamıyorum ve üşütüyorum tabi...

afiyet olsun canım sen dikkat edersen yediklerine hiç bişey olmaz bide sebze yemeyi özle daha ii olur etde protein var vücut ihtiyaç duyuyor tatlım ii gidiyosun

inşallah iyi gidiyorumdur ya sporumu da çok fazla yapamıyorum okulda ip atlamaya devam ediyorum dün 200 tane atlayabildim bi de dışarı çıkacaksak çaktırmadan yürüyerek gezebileceğimiz yerlere gitmeyi teklif ediyorum

canım ip atlamak kadar güzel bi spor var mı çok ii kalori harcatıyo ben daha deneyemedim ewde fırsatım olmadı hiç habire temizlik yapar dururum

Günaydın hatunlar
Kahvaltim
Süt
Yulaf ezmesi
1 yumurta

canım çok geçmiş olsun maydanoz cok ii gelir
geçmiş olsun canm...suyu çok içince bende wc den çıkamıyorum ve üşütüyorum tabi...

canım bende suyu çok tüketiyorum çok rahatlatıyo ödem mödem kalmıyo vücudum da

Ara 100gr cilek

canım ip atlamak kadar güzel bi spor var mı çok ii kalori harcatıyo ben daha deneyemedim ewde fırsatım olmadı hiç habire temizlik yapar dururum

ayy keşke bende temizlik yapabilsem geçen hafta hastaydım bu hafta misafir derken temizlik memizlik hak getire

Ara 100gr cilek

derya maşallah aldın tartıyı herşeyi gramla yer oldun

ayy keşke bende temizlik yapabilsem geçen hafta hastaydım bu hafta misafir derken temizlik memizlik hak getire

akşamları eve gidince hava kararmamış oluyo canım temizlik yapmak istiyo bu aralar ondan canım misafirlerin gitsin rahat rahat yaparsın dip köşe

canım çok güzel görünüyosun sadece bel hareketleri yapman yeterli olacaktır.

İnş yapıcam bakalım sıkılaşmam şart ordaki çıtçıtlu badiydi normal tişörttte o kadar çıkmıyo Allahtan teşekkür edeim . İnş daha güzelini paylaşırıö

Kaldıysa bende alayım bugün bari :)

Kahvaltım

1 dilim kızarmış ekmek bir parça omlet domates salatalık biber çay

Ara

şekersiz kahve

Gormemisin tartisi olmus hesabi:)) ama kalori hesaplarken herseyde adet olmuyor cilegi ben 4 tane yesem vicdan yapiyordum halbuki 100 gr da 5-6 tane geliyormus ve 20 kal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…