önce bi sakin ol karar verdiğine göre ağlamana gerek yok demektir .....herkese merhaba.inşallah benide aranıza alırsınız.çünki şu an ağlamaktayım sinirden.76 nın üstüne çıkmayan ben bir hatada 78.5 olmuşum.günbegün şişiyorum ve beni sürekli yemeye iten bişey var.ama şuandan itibaren kararlıyım.1 ay içinde en az 4 kilo vericem.aslında kilo vermek için imkanları bol bir insanım.üstelik benle bir ay önce diyetisyene başlayan arkadaşım bugün tartıldı ve 6 kilo vermiş. ben vermediğim gibi, aldım....kızlar çok kötüyüm........
herkese merhaba.inşallah benide aranıza alırsınız.çünki şu an ağlamaktayım sinirden.76 nın üstüne çıkmayan ben bir hatada 78.5 olmuşum.günbegün şişiyorum ve beni sürekli yemeye iten bişey var.ama şuandan itibaren kararlıyım.1 ay içinde en az 4 kilo vericem.aslında kilo vermek için imkanları bol bir insanım.üstelik benle bir ay önce diyetisyene başlayan arkadaşım bugün tartıldı ve 6 kilo vermiş. ben vermediğim gibi, aldım....kızlar çok kötüyüm........
aranaıza 7 olarak dnmekten korkuyorum ..
o yüzden pazartesi değil yarın yne kaldığım yerden devam etcem fena yiyorum yoksa
hem sizleri de özldeim milleetttt....
herkese merhaba.inşallah benide aranıza alırsınız.çünki şu an ağlamaktayım sinirden.76 nın üstüne çıkmayan ben bir hatada 78.5 olmuşum.günbegün şişiyorum ve beni sürekli yemeye iten bişey var.ama şuandan itibaren kararlıyım.1 ay içinde en az 4 kilo vericem.aslında kilo vermek için imkanları bol bir insanım.üstelik benle bir ay önce diyetisyene başlayan arkadaşım bugün tartıldı ve 6 kilo vermiş. ben vermediğim gibi, aldım....kızlar çok kötüyüm........
ya şu bacaklar bende olsa var ya hiç diyete ihtiyacım olmazdım üst ince benm de simit mimit yokm basen bacak fena bende...
ben sana bel bölgemi vereym sen bana bacaklarını yaawww....
Limon ne tatlisin citipiti
Senin simitlerin var sadece onun icin bolgesel hareket yapsan super olursun.teist hareketi yeterli faydasini gorursun
tşk ederim canım hiç yoktan iyidir bide sucuk yemiş kadar oluyosun tadı aynı
Herkese günaydınn..
Zor bi gece geçirdim oğlan öksürükle uyandı baya uyuma gayretinden sonra gece yarısı uyandıu yatmk istemdi.. çok geç uyudu gece 2 yi bulmuştur.. çok yorgunum belim ağrıyo ve açım...kahvaltılık bişey getiremedim geç kalınca..
Afiyet olsun bende deneyeyim en kısa zamanda
Herkese günaydınn..
Zor bi gece geçirdim oğlan öksürükle uyandı baya uyuma gayretinden sonra gece yarısı uyandıu yatmk istemdi.. çok geç uyudu gece 2 yi bulmuştur.. çok yorgunum belim ağrıyo ve açım...kahvaltılık bişey getiremedim geç kalınca..
dene canım gerçekten cok güzel
ipşıoutyrdfghjklşiopuıy
benimki bayılıyor zaten et ürünlerine ama çemeni nerden aldın sen canım
[sıze=3]
canım sende benden sin aynı geç kalmayı bende yaşadım[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?