:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

önce bi sakin ol karar verdiğine göre ağlamana gerek yok demektir .....
diyetisyene de gttin madem yarında itibaren listene uy ve öğünlerini buraya yaz sporunu da yaptın kmı tamamdır...en önemlisi de azim tabi..benm bazen azmim kırılıyo mesela şu an azmim yok gbi
geçen pazartesi 66.9 olmuştıum ve bu kiloyu en son 6 yıl önce grmüştm...bi kaç gndür bi tuhafım konsantre olamadım ama yarın yne toparlıcam inşallah

biraz bahseder misin kendinden

yaş boy evli misin mesela çalışıyo musun falan...

Haklisin. Şuan koşu bandında yürüyorum .Bu kabus bitmelii bir an önce.bu arada evli 30 lu yaşlarda 3 çocuk annesi çalışan bakımlı bir bayanim. Ay İzdivaç programı gibi oldu. t

bencede canım bi sakin..karralıı olmak en önemlisi. ama illa verecem diye bi şek,ilde kendni kasma bi hafta veremediğinde pes etme durumunda olmazsın o zaman .. burda en fazla veren haftada 1.5 kilo vermiştir..zaten daha fazlasıda hem yorucu olur hem yıpratıcı.. bi hedefin olsun ama azmini kıracak düzeyde değil..yemeni düzene koyup sprunuda yaptın mı kendiliğinden gider görürüsün.. eğer aramıza katılmak istiyorsan sık sık gir en azından insana hırs veriyo burası ..ben nezaman suçlu hissetsem girip okuyorumm sırf kendimi toparlamak için..zamanla herşey çorap söküğü gibi gelir..

kızlar akiam yemeği oalrak 3 sıkım çigköfte yedim etsiz...bir bardak ayran. çeyrek lavaş inceydi ama..

az öncede 1 kupa yeşil kahve azcık yabanmersini...

Aksam

3 ks pirasa
6 istavrit(kvalide bemim icin yagsiz tavada yapti )
Salata
2 ks kasarli mantarsote
Esimden kola yudumladim

Bugun iyi gittim ekmek sabah yedim oglen cilek yedim hafif hissediyorum kendimi

Limon ne tatlisin citipiti
Senin simitlerin var sadece onun icin bolgesel hareket yapsan super olursun.teist hareketi yeterli faydasini gorursun

aranaıza 7 olarak dnmekten korkuyorum ..

o yüzden pazartesi değil yarın yne kaldığım yerden devam etcem fena yiyorum yoksa
hem sizleri de özldeim milleetttt....

Niye gittinki zaten gell kuzumm ablana

Bu ne panik
Bak biz burda birbirimize destek olup yol aliyoruz.hepimiz azda olsa bazen duraklasakta veriyoruz.once imkanin varsa diyetisyene git tahlillerini yaptir sonra buraya yaz menulerini olacak bu goreceksin.
Acele etme ayda 20 kilo verdim diyenler bile var bunlara gul gec.saglikli olan saglikli beslenip az vermek.bende 76 ile basladim bak simdi cetvelime .sende basaracaksin istegin var kafada bitiyor zaten

ya şu bacaklar bende olsa var ya hiç diyete ihtiyacım olmazdım üst ince benm de simit mimit yokm basen bacak fena bende...

ben sana bel bölgemi vereym sen bana bacaklarını yaawww....

ah ah vücudum orantılı olsa . göbek kalçaya gitse çok özeniyorum kalçalı basenli hatunlara ya

sakin ol ve takıl bize.

Limon ne tatlisin citipiti
Senin simitlerin var sadece onun icin bolgesel hareket yapsan super olursun.teist hareketi yeterli faydasini gorursun

canım 62 kiloykende göbek vardı yine bacak kalça yoktu. bölgesel yapıcam da okuldan geldim dinlendim yemek yasp ye dışarı çıktım eve yeni geldim. ailem 1 hafta sonra gelecek sıkı bi şekilde yürüyüş bölgesel çalışacağaım çok pis karar verdim

sıkılaşmam şarttttt

Herkese günaydınn..
Zor bi gece geçirdim oğlan öksürükle uyandı baya uyuma gayretinden sonra gece yarısı uyandıu yatmk istemdi.. çok geç uyudu gece 2 yi bulmuştur.. çok yorgunum belim ağrıyo ve açım...kahvaltılık bişey getiremedim geç kalınca..

çok geçmiş olsun ablacım yaa

günaydın kızlar bugün kahvaltı yapamadım geç kaldım hemen hazırlanıp yola cıktık bişey de getiremedim öğlende yoğurt yiycem

canım sende benden sin aynı geç kalmayı bende yaşadım

benimki bayılıyor zaten et ürünlerine ama çemeni nerden aldın sen canım

canım ben ilk başta kıymayı kavurdum sarımsağı bolca olsun robatta cek ince görünmez olacak sonra kırmızı toz biber sucuk baharatını ekliycez bide öğle kavurup hazırlıycaz canım çemen ayrı olmycak

Gunaydin kizlar..
Oranj gecmisolsun oglusuna..

Sabah egzersizlerimi yaptim
Dunde 1 saat yurumustum unuttum yazmayi

Kahvaltim
Cay
20 gr cavdar ekmegi
20 gr beyaz peynir
2 zeytin
Haslanmis yumurta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…