:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Gunaydin
Kahvalti
Yarim dilim cavdar ekm.
1 yumurta
1dilim kasar

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

GÜNAYDINN GÜZEL HATUNLAR

KAHVALTIM
1 küçük ev yapımı poaça
2 çatal peynir
2 zeytin

gunaydın kızlar
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
1 tanede ceviz

sabah leslie 500 adımdan 2 tane yaptım

Kizlar iremin kontrolu var dra gidiyorum donup iremi kvalideye birakip ordanda keremin okuluna toplantiya gidecem donuncede iremi almaya gitcem.bugun yogun birgun olcak hadi gorusuruz

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

kahvaltımı 9 a doğru yaptım 1 bardak şekersiz çay...1 dilim ekmeğin yarısına acı sos diğer yarısına reçel sürdüm yedm...
sonra mantı yaptım 3 beze......şimdi ara olarak incir ve yeşil çayım var.....

kahvaltım

1 dilim kızarmış ekmek maydanoz kk peynir domates

ara yapamadım hastanedeydim.

öğle yemeği
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt

sevda geçmiş olsun deden mi hasta yine

öğle yemeğim 1 dilim ekmek kepek tabi ki yoğurtlu sebze dünden kalan..

ara olarak elma yerm heralde 4 gbi....

selam arkadaşlar. yoğunluktan bi türlü giremedim yerimde bile duramadım hiçç.. herkesler nasıl diyete devam bu hafta bir iki kaçamağım oldu ama oda yemekten yana tatlı falan çok girmedi boğazıma..
h sonu çok dikkat edeceğim p tesi azd aolsa gitsin istiyorum ben 3 hafta duraklama 1 hafta ilerleme yaşıyorum denge bozulsun istiyorum..

Eve yeni geldim ve kahvaltiyla duruyorum yorgunum yemek yok basim donuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım haftasonu dikkat et bende akşamları yemezsem veriyorum ama gunduzleri az yedigim içinmidir nedir akşamları çok acıkıyorum

​ikindi arası 1 elma akşam yemeğim az çorba 1 tabağa yakın mantı 1 baget fırında.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…