:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

tebrik ederim canım inşallah vericez bu kiloları birde emziriyorsun enbuyuk avantajın bu.

canım tebrik ederim...

tebrik ederim canım inşallah vericez bu kiloları birde emziriyorsun enbuyuk avantajın bu.
canım emzirmeyi bıraktım ben artık onun çok yardımı olsa da oğlan yoruyodu beni 2 de bitmek üzere dye bıraktım artık....

günaydın kızlar kahvaltımı henüz yapmadım
kilo bildirimi
64 olmuşum adetim bitince 1 kilo gitmiş nerdeyse
bbrraaavvvooo....seni yakalamk mümkün değil artık rakibeemmm....

​kahvaltım 1 ıspanaklı çörek 1 dilim peynir 4 zeytn şekersiz çay...şimdi oğlanı doyurup işlere girişcem inşallah.....

Günaydınlarrr herkeseee

kahvaltım
1 kasarlı kepeklı yagsız tost

tartılmayı unuttum =( yarın bıldırım yapsam kabul müdur =)

günaydın kızlar
geçen hafta 56,400
bu hafta 55,900
nisan bitene kadar 55,00 olmak istiyorum inşillah olur ama misafirim var sporuma da diyetime de çok dikkat edemiyorum
kahvaltım
1 domates
1kk peynir
3 zeytin
yarım dilim ekmek
şekersiz çay

Günaydın.... zar zor 100 gr dusebildim.dün geç saatte meyve suyu ve patlamış mısır yedim belki yemeseydim 100-200 gr daha duserdim .artık olsun 53 e dusmekde iyi arkası gelir ınş bu hafta. Regli olursam dağa da düşerim gibi....

gunaydın canım
bende dün reglim başladı
bu hafta sadece 300 grm gitmiş inşallah reglim bitincede bende senin gibi 1 kilom gider
inşallah canım şişlik çok oluyo ödemden kaynaklanıyo 1 kilo gidiyo
canım emzirmeyi bıraktım ben artık onun çok yardımı olsa da oğlan yoruyodu beni 2 de bitmek üzere dye bıraktım artık....

bbrraaavvvooo....seni yakalamk mümkün değil artık rakibeemmm....

canım rakibem benm duraklama zamnlarım oluyo bazen o zamn aynı oluruz galiba

Kızlar 71,4 kg geldim inşş gidecek kilolar yuppiiiii.. Kilo veren herkesi tebrik ediyorummm...
Bu arada burada haftalık bildirim çok ii oluyor ona göre kısıyorsun ahhh şu eşim abur cubur yemese gece bir de hep sevdiğim şeyleri alıyor çayı da demliyor dayanmaya çalışıyorum bazen kaçamaklar oluyor ammmaaaa sizlere vereceğim bildirimi düşünmek dayanmamı kolaylaştırıyorrrr..

kızlar yaaa bu aralar çok yoruluyorum spor falan yapamıyorum ew taşıyacaz mecburen akşamları eşya koliliyorum hiç halim kalmıyo:18::18::18::18::18:

canım yorma kendini... Kime kız istediniz bu kezde.. Bende haftasonu çok yoruldum koca evde yoktu bakan gelice ilçede kaldılar iki gün mahfoldum ... C. Tesi oğluşu gezmeye götürdüm burda pek bi yer olmayınca ünv içinde gezdik durduk birde arkadaş varsı yanımda minigi görmeliydin nasıl mutluydu ilk kez öyle özgürce keyfii çıkardı doğanın.. Dünde evdeydik ama hep oyun halideydik alerji olmuş galiba öksürük ardından kusma yüzü gözüde şişti dr götrüdük sabah bakalım inş iyi olur.. Keyfi yerinde ama uyuda öksürük tutuyo..şimdide işe devam...
günaydınlarrr herkeseee

kahvaltım
1 kasarlı kepeklı yagsız tost

tartılmayı unuttum =( yarın bıldırım yapsam kabul müdur =)

olur canım ama unutma yarın baaakkk

oranje çocuğun kaç yaşında canım yaa...benm küçük 2 yaşında aynen o da uyuduğunda gece öksürük krizne giriyo......merak ettm mevsimsel mi acaba....

kızlaaarr nerelerdesiniz bugün pek sessiz burası
ara 1 elma öğle 1 kase kuskus salatası az yoğurt

12 gbi ara yaptım yeşil çay ve 2 tane mavi yeşil bisküvi...suya devam 1,5 liter az kaldı bitecek...inşallah artık yazla beraber 2 litre içerim...

ewet okuyucum pwk kimseler yokk....yusra drya karanfil falan nerdesiniz yahu....

Slm
Kizlar elekt kesikti yeni geldi modem olmayinca giremedim
Sabah standart kahvaltimi yaptim.8 de yuruyuse ciktim gorumcem bende kaldi sagolsun ireme bakti ciktim

Simdi ara yapiyorum kahve
Kiloya gelince 70.1 im 200 gr verip hedefe inemedim.ama bunada sukurr verdim ki bu hafta spor ve diyeti salmistim motivasyonum dusmustu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvaltım yarım simit kk peynir 2 zeytin domates salatalık çay

Ara şekersiz kahve

kilo verenlere maşallah.

kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
öğle yemeğim bezelye,ezogelin çorbası 2 kaşık pilav
öğlen yemek yediğim için akşama cezalıyım yemek yemek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…