ayy kilo cetvelim 67.7 de kalmış ...benim yıllardır en düşük kilom geçen ramazanda 67.2 idi.....şimdi 66 yı gördüğme inanmıyorum yaa....
30 nisanda oğlumun doğum gnü bakalım 64.5 olabilecek miyim ...hoş ben 65 e de razıyım ama hadi bakalım...
ben 74-76 arası diyete başlardım hep ve hemen yürüyüşe çıkardım işte en fazla 67 leri görürdüm...şimdi yürüyüşe 68 lerde başladığım için 66 lara kadar düştüm dye düşünüyorum....
şimdi gözüme 59 u kestirdim ....65 i görünce cetvelimi 59 hedefinde yapcammm....
gunaydın canımgünaydın kızlar kahvaltımı henüz yapmadım
kilo bildirimi
64 olmuşum adetim bitince 1 kilo gitmiş nerdeyse
canım tebrik ederim...
canım emzirmeyi bıraktım ben artık onun çok yardımı olsa da oğlan yoruyodu beni 2 de bitmek üzere dye bıraktım artık....
tebrik ederim canım inşallah vericez bu kiloları birde emziriyorsun enbuyuk avantajın bu.
bbrraaavvvooo....seni yakalamk mümkün değil artık rakibeemmm....günaydın kızlar kahvaltımı henüz yapmadım
kilo bildirimi
64 olmuşum adetim bitince 1 kilo gitmiş nerdeyse
inşallah canım şişlik çok oluyo ödemden kaynaklanıyo 1 kilo gidiyo
gunaydın canım
bende dün reglim başladı
bu hafta sadece 300 grm gitmiş inşallah reglim bitincede bende senin gibi 1 kilom gider
canım emzirmeyi bıraktım ben artık onun çok yardımı olsa da oğlan yoruyodu beni 2 de bitmek üzere dye bıraktım artık....
bbrraaavvvooo....seni yakalamk mümkün değil artık rakibeemmm....
canım yorma kendini... Kime kız istediniz bu kezde.. Bende haftasonu çok yoruldum koca evde yoktu bakan gelice ilçede kaldılar iki gün mahfoldum ... C. Tesi oğluşu gezmeye götürdüm burda pek bi yer olmayınca ünv içinde gezdik durduk birde arkadaş varsı yanımda minigi görmeliydin nasıl mutluydu ilk kez öyle özgürce keyfii çıkardı doğanın.. Dünde evdeydik ama hep oyun halideydik alerji olmuş galiba öksürük ardından kusma yüzü gözüde şişti dr götrüdük sabah bakalım inş iyi olur.. Keyfi yerinde ama uyuda öksürük tutuyo..şimdide işe devam...günaydın arkadaşlar 2 haftadır giremiyordum hem işlerimin yoğunluğundan hemde kalan vaktimde ders çalışmaya çalıştım olmadı ayrı mesele..kilo pek verdiğim söylenemez ama almadım da kilim:64,800 den 64,600 e düşmüş 2 haftada 200 gr.allah bereketini arttırsın..
çok yorgunum gözlerimi açık tutamıyorum.dün sınavım vardı ordan çıkıp eve gittim 50 kişilik kuru patlıcan ve biber dolması doldurdum.akşam kaynıma kız istemişlerdi teşekküre gittik..ordanda döndüğümde 11 idi 50 kişilik için yine yaprak sarma sardım gece 2 de sarma işim bitti pişmeside 3: 30u buldu 4 te uyudum.şimdi gözlerimi açamıyorum.kızımın öğleden sonra ve akşam 23 nisan gösterisi var..orda olacağım..anlayacağınız yogun bir gün daha beni bekliyor.
günaydınlarrr herkeseee
kahvaltım
1 kasarlı kepeklı yagsız tost
tartılmayı unuttum =( yarın bıldırım yapsam kabul müdur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?