Herkese iyi akşamlar hanımlar :)
Bugün yine yoğun günlerimden birini geçirdim tüm öğünler birbirine girdi.
Aslında sabahtan her zaman ki salatalık zeytin lor peyniri ve yumurtam ile 1 aydan berri hiç şikayette bulunmadığım kahvaltımı yaptım çıktım. Ama derse giderken ''Bugün benim tenisim var. Kahve içersem çok da sıkıntı olmaz'' diyerek 1 aydır hiç elimin uzanmadığı, ayağımın gitmediği kantinden bir bardak kahvemi aldım ve ders başlamadan bir güzel içtim ve o sıradan kahvenin tadı öyle güzel geldi ki en ufak bir pişmanlık bile duyamadım:)
Ara öğünü içtiğim kahveden ötürü yapmasam mı diye düşündüm ama saat 10.15 olduğunda elim direkt çantaya gitti ve ceviz+ kuru kayısımı birden elimde buluverdim:)
Okul karışıktı o yüzden derslere girmekte yalan oldu. Tenis saatim geldi koştur koştur tenise 1 saat sonra oradan çıktığımda öğle yemeğimin saati de çoktan geçmiş olmuştu ve okul baya birbirine girmişti ama benim bir yandan da gazeteye uğramam lazımdı koşturarak işe gittim. O sıra saat 4 olmuştu ve habere girmeden taa öğle 12 de yiyeceğim yemeğini ayaküstü yemiş bulundum. Büroya gittiğimde saat 8 olmuştu aradaki ara öğünü ve akşam yemeğini de atlamış oldum.
Önümüzdeki haftayla bahar tatili yapıyor canım okulum. 1 haftalık tatil tadından yenmez ama okulun şöyle bir avantajı vardı sabah erkenden kaldırıp benim kahvaltımı ara öğünümü düzene koyardı. Artık bir hafta boyunca saat 7 de kalkıp hangi kafayla kahvaltımı yapıp güne devam edeceğim bilemiyorum..
Herkese kolaylıkla, tekrardan iyi akşamlar:)
kilo bildirimi
geçen hafta 66.9
bu hafta 66.1
giden 800 gr.
benm için çok iyi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?