:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Herkese iyi akşamlar hanımlar :)
Bugün yine yoğun günlerimden birini geçirdim tüm öğünler birbirine girdi.
Aslında sabahtan her zaman ki salatalık zeytin lor peyniri ve yumurtam ile 1 aydan berri hiç şikayette bulunmadığım kahvaltımı yaptım çıktım. Ama derse giderken ''Bugün benim tenisim var. Kahve içersem çok da sıkıntı olmaz'' diyerek 1 aydır hiç elimin uzanmadığı, ayağımın gitmediği kantinden bir bardak kahvemi aldım ve ders başlamadan bir güzel içtim ve o sıradan kahvenin tadı öyle güzel geldi ki en ufak bir pişmanlık bile duyamadım:)
Ara öğünü içtiğim kahveden ötürü yapmasam mı diye düşündüm ama saat 10.15 olduğunda elim direkt çantaya gitti ve ceviz+ kuru kayısımı birden elimde buluverdim:)
Okul karışıktı o yüzden derslere girmekte yalan oldu. Tenis saatim geldi koştur koştur tenise 1 saat sonra oradan çıktığımda öğle yemeğimin saati de çoktan geçmiş olmuştu ve okul baya birbirine girmişti ama benim bir yandan da gazeteye uğramam lazımdı koşturarak işe gittim. O sıra saat 4 olmuştu ve habere girmeden taa öğle 12 de yiyeceğim yemeğini ayaküstü yemiş bulundum. Büroya gittiğimde saat 8 olmuştu aradaki ara öğünü ve akşam yemeğini de atlamış oldum.

Önümüzdeki haftayla bahar tatili yapıyor canım okulum. 1 haftalık tatil tadından yenmez ama okulun şöyle bir avantajı vardı sabah erkenden kaldırıp benim kahvaltımı ara öğünümü düzene koyardı. Artık bir hafta boyunca saat 7 de kalkıp hangi kafayla kahvaltımı yapıp güne devam edeceğim bilemiyorum..
Herkese kolaylıkla, tekrardan iyi akşamlar:)

Esim pizza ve tiramisu almis
2 dilim pizza
Yarim dilim tiramisu yedim
Bugun boyle oldu butun gun ac durdum kosturdum ama pzrt ye korkum yok iyiyim kal hesaplanadim ama bugun 1200 gectigimi dusunmuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem çalışıp hem okuyo musun kolay gelsşn

Evet sekteye uğrata uğrata bi hale gelen diyetim ve ben

Sabah
Sucuk
1 dilim elmek
Peyni
Zeytin
Domats

sabah ekmeksiz sucuk zeytn peynir az reçel yedm...öğle arasında az şekerli kahve...biraz öncede öğle yemeği olarak 1,5 ıspanklı çörek 1,5 bardak ayran içtim...akşama az bi mantı ve slata ycem...
geçen haftaki düzensizliklten sonra şükür yne 66.9 olmuşum..pazartesi 66 olsam yaaa....

Kimse gelmemeiş ya. Diyete uymasamda buraya hep gelirim. Aralarda poğaça vs yedim birazdan da yemek dışardayım bakalım

nasıl gidiyo kızlarrrr.. nasılsınız...
sabah...
1 dlm ekmek peynir 3 zeytin..
bu gün uzun bi zamandan sonra güzel bi hava vardı..

öğlen oğlumu arkadaşımı aldım dışarda zaman geçirdik.. yarım porsiyon kuşbaşılı pide yedim .ayran..

akşam..1 elma yarım muz...bu hafta proteini arttırıp ekmeği azaltıcam iyice.. ve yoğurda ağırlık vereceğğim bakalım nolcak bu şekildede..

Günaydın güzel bi pazar olsun herkese...
Kahvaltim...
Yarım yumurta
. Az peynir ..
.zeytin üç tane...
Az şekerli çay...

Gunaydin
Dun cocuklari gezdirdik sinemaya goturduk disardaydk hep.kahvaltimi annemlerde diyete uygun standart yaptim ex olarak 3 dilim sucuk yedim sadece.
Oglen yemedim, aksam ustu cocuklarla mc de menu yedim. aksam ziyafet hazirlamisti annem yemedim ceza verdim kendime.

Simdi kahvalti hazirliyorum

Kimsecikler yok..
Herkese musmutlu pazarlarr

Kimse yokama yazayim
Kahvalti
Standart..

Oglen 2 catal tiramisu

Aksam
1 kepce tavuksuyuna tarhana
4 kasik ispanak
2 ks yogurt
2 ks tavuklu pilav

Ara
Cay

gunaydınlarrrr

kimsecikler yokmu yaa

2 gun gezmeye gittim buralarda kimsecikler kalmamış

dün regli oldum

bu sabah daha tartılmadım kimler tartıldı kilocuklar gittimi kızlar

Kilo bildirimi 51.5
200 gram almışım. Kilom bu aralıkta bakalım. Havalr düzelsin yürüyüşe başlayacağım

günaydın arkadaşlar 2 haftadır giremiyordum hem işlerimin yoğunluğundan hemde kalan vaktimde ders çalışmaya çalıştım olmadı ayrı mesele..kilo pek verdiğim söylenemez ama almadım da kilim:64,800 den 64,600 e düşmüş 2 haftada 200 gr.allah bereketini arttırsın..

çok yorgunum gözlerimi açık tutamıyorum.dün sınavım vardı ordan çıkıp eve gittim 50 kişilik kuru patlıcan ve biber dolması doldurdum.akşam kaynıma kız istemişlerdi teşekküre gittik..ordanda döndüğümde 11 idi 50 kişilik için yine yaprak sarma sardım gece 2 de sarma işim bitti pişmeside 3: 30u buldu 4 te uyudum.şimdi gözlerimi açamıyorum.kızımın öğleden sonra ve akşam 23 nisan gösterisi var..orda olacağım..anlayacağınız yogun bir gün daha beni bekliyor.

kilom gecen hafta 71.00
bu hafta 70.70

regli oldum bide hafta sonu baya kacırdım eşimin koyune gittik

bugun son gaz diyete devam

1 kuru kayısı ve 1 ceviz

seeelllaaaammmm...mutlu bir güne ve mutlu bir haftya ......

hadi bakalım herkesle toplanıp gelsin yne kızlar...hafta sonu btti ..yne haşlanmış yumurtalı sebzeli gnler başladdıııı.....
merak edyorum kimler kilo verdi...bende haftasonu gezmye falan çıktım anneme gttm klask işte...ama dyeti tam manasıyla yapmasamda pişman olcam şeyler yemedm pek ya da erken saatte yedm...önceden haftasonları ipten boşanmış gbi yerdim yaa....

kilo bildirimi

geçen hafta 66.9

bu hafta 66.1

giden 800 gr.

benm için çok iyi ya..

ayy kilo cetvelim 67.7 de kalmış ...benim yıllardır en düşük kilom geçen ramazanda 67.2 idi.....şimdi 66 yı gördüğme inanmıyorum yaa....

30 nisanda oğlumun doğum gnü bakalım 64.5 olabilecek miyim ...hoş ben 65 e de razıyım ama hadi bakalım...

ben 74-76 arası diyete başlardım hep ve hemen yürüyüşe çıkardım işte en fazla 67 leri görürdüm...şimdi yürüyüşe 68 lerde başladığım için 66 lara kadar düştüm dye düşünüyorum....

şimdi gözüme 59 u kestirdim ....65 i görünce cetvelimi 59 hedefinde yapcammm....

günaydın kızlar kahvaltımı henüz yapmadım
kilo bildirimi
64 olmuşum adetim bitince 1 kilo gitmiş nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…