hoşgeldin...bilgilerini verirsen ve istikrarlı devam edersen oranje seni de ekler eminim listeye ..
şimdilik ramzandan dolayı pek aktif olamıyoruz sanki ama inşallh bırakmak yok...
28 yaşındayım ve tam tamına 94kiloyum ben şuanda aktif şekilde spor yapamıyorum kayınvalidemle bir evde oturmak durumunda kaldım ve odamdan sadece mutfağa yemek yemeye geçiyorum çünkü k.v ile konuşmuyoruz bebeğim olması için 7 yıldır uğraşıyorum dr. inofolic diye bir ilaç verdi pkoluyum yani aranızda sorunlu bir diyet arkadaşınız olacak
canm hoşgeldin umarım sıkıntıların biran önce biter çocuk istiyosun bence biraz kilo ver öyle hamile kal hem hamile kalman kolaylaşır hemde hamileliğin daha rahat geçer
Ramazan bereketi ....Eki Görüntüle 1188302
Bayanlar! Ben de geldim 170 boyunda 58 kiloyum şimdi bana diyeceksiniz kilon normal diye ama önceleri 46 kiloydum ve o eski kilomu çok özledim.. Normalde ben hiç yemek yemiyorum sadece salata ve su bu kiloları da doktorum aldırtmıştı bana o zamanlar baya hastalıklarla boğuşuyordum zayıflıktan ötürü ve aç kalıyordum.. Biliyorum bu yanlış ama benim ki bir takıntı oldu artık. Salı günü koşu bandım kurulacak hedefim 45 kilo olmak.. Umarım hepimiz mutlu mesut şu kiloları uğurlarız bir daha hiç geri gelmemek üzere.. Hadi azmi gösterelim!!!
28 yaşındayım ve tam tamına 94kiloyum ben şuanda aktif şekilde spor yapamıyorum kayınvalidemle bir evde oturmak durumunda kaldım ve odamdan sadece mutfağa yemek yemeye geçiyorum çünkü k.v ile konuşmuyoruz bebeğim olması için 7 yıldır uğraşıyorum dr. inofolic diye bir ilaç verdi pkoluyum yani aranızda sorunlu bir diyet arkadaşınız olacak
hoş geldin aramıza ama gerçekten kilon çok değil benim arkadaşım 168 boyunda 54 kilo çok zayıf.yani 45 de kırılırsın resmen .. zayıfların kilo vermesi biraz daha zor yani genede vermek istiyorsan 50 den aşağı düşme derim ben..
4 ay kilom 52 de sabit kldı ama ramazanda 2 kilo almışım :-( kilo mı aldın dediklerinde fark ettim 1 ağustosta düğün vat arkadaşın ve kıyafette göbeğim çok kötü oldu. Hem oruç hem diyet yapabiliyor musunız?
boyun kaç ki kız senin 52 gayet güzel bir kilo
hereseyden azar azar yiyerek geçiyor ramazan iftardn sonra aşırı tatlı.krizm geliyr hayirr diymiyrm sporda yok ben anlmdm bu iki kiloyu nasıl.verdim
hereseyden azar azar yiyerek geçiyor ramazan iftardn sonra aşırı tatlı.krizm geliyr hayirr diymiyrm sporda yok ben anlmdm bu iki kiloyu nasıl.verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?