32+4 gebelikte bebek hareketi

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Herkese merhaba bugün 32+4 hamileyim en son 31+6da muayenem vardı nst ve ultrasonda herşey yolundaydı. Artık bebeğim hareket etmiyo gibi hissediyorum yani bir kere hareket ediyo sonra bel 2 3 saa hiç hareket etmiyo belki daha fazla bu bir problem midir sizce yaşamış veya bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Sizce bişey var mıı testte

Eklentiler

• 9A378A57-7EAD-4DD4-8993-ADB8AFAA0DFB.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 551
Yani 2 -3 saat bana fazla geldi canım bilmiyorum , evham yaptirmak da istemem. Bence hareket ediyor ama sen hissetmiyorsundur

Doktorunuza haber verın son zamanlar özellıkle bu hareket konusu cok onemlı hemen bı gıdın bence...

doktora gidin Allah korusun ne olur ne olmaz.

Birkaç gün önce bende yaşadım biraz stresli Bi gün geçirmiştim iki gün hareketleri çok az hissettim içeri içeri vuruyordu sanki doktora danıştım yorulma ve stres çok etkiler dedi bide tabiki bebeğin pozisyonu o sıralar bebeğim baş aşağı dönmüş belki öyle Bi durumdur sizinde
muayene olun tabiki ama daha fazla strese girmeyin hareket etti ml etmedi mi rahatlayın tatlı yeyip biraz uzanın

Yedim az önce tekme attı bi kere

Benimde birkaç haftadır düzeni değişti bazen çok hareketli bazen çok yavaş artık yeri daralıyor eskiden şiddetli tekmeleri artık yok onun yerine hareketlerini görüyorum hissediyorum. Mesela bugün çok yavaş iş yaptım biraz ondan da olabilir hıçkırıkları da önemli onları takip et yinede doktoruna görün yoksa insanın içi rahat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…