Premature Bebekler 32. haftasinda dogan ikiz bebeklerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi sdss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sdss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
993
1.029
33
36
arkadaslar 31+5 de bir sabah suyumun gelmesi ile hastaneye gittim... dogumu durduramadilar ve erken dogum yaptim 1710 ve 1820 gr bi kizim bi oglum oldu... hala kuvezdeyiz... 28 aralik pazartesi oldu dogumum... 1 ay sanirim kuvezde kalacagiz...

Rabbim yardımciniz olsun hayırlı olsun rabbim sağlık sıhat versin inşallah

Allah yardımcınız olsun normal mi sezeryanla mı doğum yaptn

arkadaslar 31+5 de bir sabah suyumun gelmesi ile hastaneye gittim... dogumu durduramadilar ve erken dogum yaptim 1710 ve 1820 gr bi kizim bi oglum oldu... hala kuvezdeyiz... 28 aralik pazartesi oldu dogumum... 1 ay sanirim kuvezde kalacagiz...
Canım rabbim bebislerinle tez zamanda evine cikmayi nasip etsin...2015 premature anneleri diye bir topik acmistim orda senin durumunda olan bir cok arkadasimiz var onlardan yardim alabilir fikir alisverisinde bulunabilirsin.

Ay canm aynı haftalardaymsz, Rabbim sağlıklı bi şekilde evine götrmeyi nasip etsin inşaallah

Allah yardımcınız olsun normal mi sezeryanla mı doğum yaptn
2. ciger gelistirici igneyi vurmak icin beklettiler ama bebeklerim durmadi... 2. igneyi vuramadilar...6-7 saatte 7 cm aciklikla sezeryan oldum... doktor bebegin biri dogumdan habersiz dayanamaz dedi...

Back
X