32 yaş evlilik için çok mu geç :(

40 yaşındayım bizim zamanımızda da 25 yaş altı erken evlilikti yahu. Biz öyle derdik yani. O zamanlar da 30 yaş öyle kadın bir yaş da değildi. Hemen 80lileri de gömmeyelim 28 gayet genç bir yaş bizim zamanımız diyecek yaşlar değil yani

Niye imkansız olsun? Tabii ki nasip, kısmet işi, herkesin hayat yolculuğu birbirinden ayrı, kapkara veya pespembe tablolar çizmek doğru değil belki ama şu durumda imkansız demek fazla ümitsiz ve keskin bir yaklaşım; bilemezsiniz.
35 yaşındayım, hatta 36 olacağım, 2 aylık evliyim, çok şükür hayallerimin de ötesinde oldu her şey. 32 geç falan değil, insan mutlu olunca hep 19 yaşında hissediyor zaten

Son düzenleme:
Çok geç kalmışsın.Artık bu yaştan sonra evliliğin düşüncesini bile aklından geçirme.Hiç 32 yaşında ya da daha büyük yaşta evlenen duydunuz mu?Ben hiç duymadım!!!!!

Bencede genç bir yaş işte o yüzden 23-24 yaş hepten küçük geliyor ama yaşarken küçük gelmiyordu normal geliyodu o yaşta evlenmek çevremdekilerde erken demiyordu ama şimdi konuşurken erken diyolar onu demek istedim o zamandan bu zamana 10-15 sene olmamasına rağmen fikirler nasıl bu kadar değişti.

Nereye yetişiyoruz ki geç olsun? Gönlünüze göre birine ne zaman denk gelirseniz o zaman vakti gelmiş demektir.. Erken ve yanlış bir evlilik yapmaktansa, doğru ve vaktinde yapılmış bir evliliği tercih edin..

Bir kere bu zamanda artık çoğu insan; kadını erkeği geç evleniyor. Yani 30'undan sonra... 32 yaş o kadar genç bir yaş ki gerçekten soru başlığınızı görünce şaşırdım. Eğer siz kendinizi "evde kalmış" gibi hissedersiniz ve kendinize bu haksızlığı yaparsanız başkaları da sizi öyle görür.
Evde falan kaldığınız yok.. bu durum simdiki zamanın cilvesi.. eskiden erken evlenilirmiş sadece işte atıyorum bir kez görüşülürmüş, görücü usulü varmış ama şimdi insanlar birbirini uzun uzun tanıyorlar. Ama gunun sonunda evlilik nasip kısmet isi.
Yani benim mesela güzelliğini çok beğendiğim bir kız arkadaşım vardı 40 larına doğru evlendi. nasip kismete kadere bagli..
Allah inşallah size ve isteyen herkese tez zamanda güzel hayırlı evlilik, kişi nasip eylesin.

Aşkım geç bi yaş değil ideal bi yaş ama evlenip rahatını bozma derim ben

Endişelerinizi anlıyorum fakat ülkemizde boşanmak evlenmekten daha zor dediğiniz kişiyle evlenseydiniz çok kısa sürede evliliğiniz biterdi bence. 32 yaş günümüzde gayet normal hayat koşulları vs her şey değişti. Eskiden kadını mal gibi görüp evde kaldı diyorlarmış da hiçbir kadın mal değildir. Sadece yaşla gelen olgunlukla beraber genç yaşlardaki gibi kanın deli kaynamıyor çok daha fazla seçici oluyorsun.

Ben 35 yaşındayım 2 çocuğum var şükür ama biliyor musun ben 25 imde evlendim ve keşke 30 larımda evlenseydim diyorum. İnan bana hiç geç değil. Evde kaldığını ima edenler hayatlarını yaşamayıp belki de senin hayatını kıskananlar. (Ben şahsen kıskanırdım:))

Şükürsüzlük gibi değil benimki mutluyum, iyiki diyorum ama yine aynı ailem 30 umdan sonra olsun isterdim . Hiç sıkma canını. İnan bana o kişi birden çıkıyor karşına. Hiç kendini böyle umutsuzluğa düşürme.

Bu yaz aile dostumuzun düğününe gittik.Abla 48 yaslarında ve emekli..Abi de emekli..Şuan hala balayındalar Ve abla çocuk istiyor yani olursa diyordu..Ama görseniz ablaya taş çatlasın 38 40 dersiniz hayat doludur maşallah kendisi..

Mükemmel bir kına yaptık , mükemmel bir düğün herşey dört dörtlüktü...

Yaşamanın yaşı olmaz..

Bazı şeylere meslek gibi ya da bir mal,mülk sahibi olmak gibi özel çabalar sarfederek elde edemeyiz keza doğum,evlilik ve ölüm gibi konuların yaşamın içinde doğaçlama yani inancıma göre kaderin zaman planına göre işlediğine inanıyorum...

Daim olsun mutluluğunuz
Ne güzele enerji dolu bir yorum yazmışsınız

30 yaşında bişeyler için geç kalmış derler, 30 yaşında ölüp gitsen yazık çok gençmiş derler. Hayat senin nasıl istiyorsan öyle yaşa. 25 yaşında evlenip hayatımın aşkı rollerine girip 27 sine varmadan boşanan insanlar var bu tabi ki kınanacak bir durum değil. Demek istediğim her nasip vaktine esirdir evlilikte dahil.

Yoo.33 de kocamla tanistim evlendim. 37 anne oldum.38. 2. Ye hamileyim.

Hayır değil bence okuyup atanıp işe başlayıp düzenini kurmak zaten baya zaman alıyor bu saatten sonra evlilik düşünmek daha da mantıklı

Evlilikte aslolan mutlu olmak ve maddi manevi cinsel doyumdur bunlar yoksa inanın hiçbir manası yok . İkinci evliliğimi bir seneye yapmak üzereyim(35-36 olucam) 23 yaşında ilk evliliğimi yapmıştım bakıyorum şaka gibi yani o yaşta nasıl evlenmisim 23 yaşında birisi evlencem ben dese tokatlarim daha çocuksun diye. Doguramam psikolojisinden de çıkın gayet çatır çatır doguruluyor. Menepoz nineler hamile kalıyor siz mi çocuk sahibi olamayacaksiniz. Siz niyetinizi edin ve görüşmelere devam edin umutsuz olmayın sizi başında taşıyacak adamdır aslolan öyle adamda yaşa başa bakmaz mutlu eder .

29 da evlendim 1 yıl dolmadan ayrıldım. şu an 33 yaşındayım. erkeklere güvenmiyorum saçma sapan kişiler çıktı karşıma zaten. çevremde boşandığımı bilmeyen çok kişi var hiç birinden de evde kaldın lafını duymadım biraz da çevrenizle alakalı bir durum.
hayat bu şuan evlenip boşanada bilirsiniz yani. yaşa çok takılmayın bence gezin tozun odak noktanız bu olursa çok takarsınız kafaya zaten derler ya bi anda oluyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…