- 10 Eylül 2018
- 3.165
- 4.520
- 133
- Konu Sahibi kararsizkadin1
-
siz ATT'deydiniz sanırım değil mi?Bencede genç bir yaş işte o yüzden 23-24 yaş hepten küçük geliyor ama yaşarken küçük gelmiyordu normal geliyodu o yaşta evlenmekçevremdekilerde erken demiyordu ama şimdi konuşurken erken diyolar onu demek istedim o zamandan bu zamana 10-15 sene olmamasına rağmen fikirler nasıl bu kadar değişti.
Umarım o kişi artık arkadaşınız değildir.geç değil bence. zaten 28 de evlensen ne fark edecek 32 de evlensen ne fark edecek. ama niye kafaya taktığınızı anlayabiliyorum.
yaş 25'e basar basmaz bir kısım insan nikah salonunun yolunu tutuyor. öyle olunca insan telaşlanıyor. ortamlardan soyutlanır mıyım? başarısız mı görünüyorum? iyi erkekler kapıldıysa? vsvsvsvs. benim yakın arkadaşım evlendi sağolsun o dönem gıcık gıcık hareketler yapmıştı kendimi kötü hissetmiştim. durmadan eski flörtümün nişan görüntülerini falan atıyordu bana.
sevmek/sevilmek bence temel ihtiyaç gibi bir şey ama evlilik değil. evlilik sadece toplumun düzen içinde yaşaması için oluşturulmuş bir kurum. hangi yaşta evlenileceği de çok bireysel bir süreç.
Ayrılırken neler neler denir yani.mantikli düşün.Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize. Maalesef ki bu süreçlerde çevredekilerin etkisi fazla oluyor. Bir de ilişkiyi bitirdiğim insan da en son zaten senin de yaşın baya geçti artık imasında bulundu ayrılırken ona da canım sıkıldı.
Kendisi kaç yaşındaydı? 32 gayet genç bir yaş. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der misali o da saçma sapan konuşup sizi üzmeye çalışmış. Onun söylediği sözleri hiç umursamayın , dikkate almayın.Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize. Maalesef ki bu süreçlerde çevredekilerin etkisi fazla oluyor. Bir de ilişkiyi bitirdiğim insan da en son zaten senin de yaşın baya geçti artık imasında bulundu ayrılırken ona da canım sıkıldı.
Hpvli adamla evlenip 35te ölürsen ne anlamı var ki? Yumurta dondur şartlarına bak oluyorsa. Sonra kafan rahat olur
Yahu bile bile adamla evlenecekti test bile yaptırmıyordu sevgilisi? annemin arkadaşı neler yaşadı kocası yüzünden. Bu normal mi bile bile aşı ol diyince bile yuooo diyordu. Bende yok biliyorum hem aşılıyım çocukken ilk çıktığında annem yaptırdı hem de hamileyken bu testleri yaptırdım ve tek eşliyim aldatılmadım kocamın da benden önce ilişkisi yok 15 yaşından beri beraberiz. Hpv kapmışsınız bilerek mi kaptınız yoksa fark etmeden mi? Bile bile bu riski alır mıydınNe alaka her hpv kapan ölüyor mu?
Tahmin ettiginizden fazla kadın taşıyor bunu, sizde olmadıgı ne malumda böyle keskin bi yorım yapıyorsunuz?
Bende hpv taşıyıcısıyım su yazdığınız zoruma gitti mesela, bu sitede de bi sürü hemcinsimiz hpv taşıyıcı girin okuyun kadın hastalıkları bölümünden.
Yorumunuz cok sacma olmuş özetle. Destek vericem derken sacmalamıssınız
onun yaşı aynı mı kalmiş?Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize. Maalesef ki bu süreçlerde çevredekilerin etkisi fazla oluyor. Bir de ilişkiyi bitirdiğim insan da en son zaten senin de yaşın baya geçti artık imasında bulundu ayrılırken ona da canım sıkıldı.
onun yaşı da aynı kalmadı tabi ama "erkek dura dura koç olur, kızlar dura dura hiç olur" !onun yaşı aynı mı kalmiş?
iyi de bu sacmaliklara inanmak da insanin elindeonun yaşı da aynı kalmadı tabi ama "erkek dura dura koç olur, kızlar dura dura hiç olur" !
etrafımızda böyle bir dünya da var (evet, böyle olmayanı da var)
neredeyse tüm dizilerimizde erkek başrol 40-45-50 kadın oyuncu 25-27 yaşında
burada konusu açılsa "ay o ne kadar yaş farkı" diyeceğimiz yaşlar bu toplum için normal, bu abiler ne kenan ne kıvanç, evet. ama böyleyken de kendilerini bi nane sanabiliyorlar, buna müsait bir kanal var. kadın genç olmalı, erkek istediği kadar genç kadına bakabilir...
kız da çevre böyle konuşuyor, ayrılırken bunu dedi vs. diyor, yüksek ihtimalle toplumun böyle bir kesiminden geliyor ya da en azıdan baskın şekilde bu kesimden insanlarla muhatap oluyor.
konu sahibi -şayet durum buysa- çare ancak çevreyi takmamak, mümkünse çevre değiştirmek, bu lafı edecek adama baştan prim vermemek ama bu işler kolay değil...
35 en ıdealiherkese merhaba. geçenlerde açtığım konuda evlilik için görüştüğüm insanın hpv taşıdığından bahsetmiştim. bazı çekincelerim vardı sizin de yorumlarınız yol gösterici oldu ve bu riski almayarak ilişkiyi sonlandırdık. ama inanılmaz şekilde boşluğa düştüm.
32 yaşındayım. devlet memuruyum iyi bir işim var. artık aile kurmak, anne olmak istiyorum. fakat bu yaştan sonra nasıl olacak hiç bilmiyorum. son yaşadığım olaydan sonra ciddi bir güven sorunu oluştu erkeklere karşı. çok mutsuz ve umutsuzum. yalnız kalmak, yalnız bir hayat en büyük korkum. ailevi anlamda da geçmişte çok zor şeyler yaşadım...
tek istediğim güvende hissedeceğim, sevgi dolu bir yuva kurmaktı ama bu yaşa kadar olmadı. hep yanlış ilişkilerden yana yara aldım. bir yandan da toplum baskısı var; herkes 'evde kalmış' damgasını yapıştırıyor bir şekilde. psikolojik olarak çok yıprandım. evlenmek bu saatten sonra gerçekten imkansız mı?
Hiç korkmayın 31 yaşımda evlendim. Nasipten ötesi yok. Önemli olan doğru insana denk gelebilmek.herkese merhaba. geçenlerde açtığım konuda evlilik için görüştüğüm insanın hpv taşıdığından bahsetmiştim. bazı çekincelerim vardı sizin de yorumlarınız yol gösterici oldu ve bu riski almayarak ilişkiyi sonlandırdık. ama inanılmaz şekilde boşluğa düştüm.
32 yaşındayım. devlet memuruyum iyi bir işim var. artık aile kurmak, anne olmak istiyorum. fakat bu yaştan sonra nasıl olacak hiç bilmiyorum. son yaşadığım olaydan sonra ciddi bir güven sorunu oluştu erkeklere karşı. çok mutsuz ve umutsuzum. yalnız kalmak, yalnız bir hayat en büyük korkum. ailevi anlamda da geçmişte çok zor şeyler yaşadım...
tek istediğim güvende hissedeceğim, sevgi dolu bir yuva kurmaktı ama bu yaşa kadar olmadı. hep yanlış ilişkilerden yana yara aldım. bir yandan da toplum baskısı var; herkes 'evde kalmış' damgasını yapıştırıyor bir şekilde. psikolojik olarak çok yıprandım. evlenmek bu saatten sonra gerçekten imkansız mı?
onun yaşı da aynı kalmadı tabi ama "erkek dura dura koç olur, kızlar dura dura hiç olur" !
etrafımızda böyle bir dünya da var (evet, böyle olmayanı da var)
neredeyse tüm dizilerimizde erkek başrol 40-45-50 kadın oyuncu 25-27 yaşında
burada konusu açılsa "ay o ne kadar yaş farkı" diyeceğimiz yaşlar bu toplum için normal, bu abiler ne kenan ne kıvanç, evet. ama böyleyken de kendilerini bi nane sanabiliyorlar, buna müsait bir kanal var. kadın genç olmalı, erkek istediği kadar genç kadına bakabilir...
kız da çevre böyle konuşuyor, ayrılırken bunu dedi vs. diyor, yüksek ihtimalle toplumun böyle bir kesiminden geliyor ya da en azıdan baskın şekilde bu kesimden insanlarla muhatap oluyor.
konu sahibi -şayet durum buysa- çare ancak çevreyi takmamak, mümkünse çevre değiştirmek, bu lafı edecek adama baştan prim vermemek ama bu işler kolay değil...
O 33 yaşında. Bana gelince test yaptırmayan doktora zar zor giden aşı olmayan ama ayrılınca bundan sonra hayatımı kuracağım aşı da olacağım vs dedionun yaşı aynı mı kalmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?