- Konu Sahibi kararsizkadin1
-
Ne yapamaz, meselaGöreceli olarak geçkin. 50 yaşındaki kişinin dengi 30larında değildir. Kadın erkek fark etmez.
Denk değiller bu kadar basit. İnsanların kendinden 20 yaş büyük insanlarla aşk evliliği yaptığına inanmıyorum. 50lerindeki adamın dengi en azından 40larında olmalı. O da 50lerin başındaysa.Ne yapamaz, mesela
Evlenme konusunda mı?Denk değiller bu kadar basit. İnsanların kendinden 20 yaş büyük insanlarla aşk evliliği yaptığına inanmıyorum. 50lerindeki adamın dengi en azından 40larında olmalı. O da 50lerin başındaysa.
Tabii evlenme konusunda. Kimi erkek kendi yaşına başına bakmadan çocuğu yaşında kadınlara talip oluyor utanmadan. Yoksa 50 kendi başına yaşlı değil tabii, emeklilik hakkı bile yokEvlenme konusunda mı?
Kusura bakmayın, konunu bilmiyorum,sadece sizin yorumunuzu gördüm.
Doğru
Evet.Bu hatta iğrenç.Tabii evlenme konusunda. Kimi erkek kendi yaşına başına bakmadan çocuğu yaşında kadınlara talip oluyor utanmadan. Yoksa 50 kendi başına yaşlı değil tabii, emeklilik hakkı bile yok
Tamam.33 den bildiriyorum evlenmeyi düsünmüyorum.
Gayette uygun bir yaş hatta olması gereken yaş neyin ne olduğunu bildiğiniz emin adımlar attığınız kendi ayaklarınızın üzerinde durabildiğiniz yaş keşke herkes o yaşta evlenseherkese merhaba. geçenlerde açtığım konuda evlilik için görüştüğüm insanın hpv taşıdığından bahsetmiştim. bazı çekincelerim vardı sizin de yorumlarınız yol gösterici oldu ve bu riski almayarak ilişkiyi sonlandırdık. ama inanılmaz şekilde boşluğa düştüm.
32 yaşındayım. devlet memuruyum iyi bir işim var. artık aile kurmak, anne olmak istiyorum. fakat bu yaştan sonra nasıl olacak hiç bilmiyorum. son yaşadığım olaydan sonra ciddi bir güven sorunu oluştu erkeklere karşı. çok mutsuz ve umutsuzum. yalnız kalmak, yalnız bir hayat en büyük korkum. ailevi anlamda da geçmişte çok zor şeyler yaşadım...
tek istediğim güvende hissedeceğim, sevgi dolu bir yuva kurmaktı ama bu yaşa kadar olmadı. hep yanlış ilişkilerden yana yara aldım. bir yandan da toplum baskısı var; herkes 'evde kalmış' damgasını yapıştırıyor bir şekilde. psikolojik olarak çok yıprandım. evlenmek bu saatten sonra gerçekten imkansız mı?
38'im geçen sene evlendim, yıl bitmeden boşanabilirim, belki de ömür boyu mutlu kalırım belli olmaz. Bilgisayar oyunu gibi bence hayat yaa, evlilik de öyle, kimi 25. level’de boss’a girer, kimi 40'da hala ekipman topluyordurherkese merhaba. geçenlerde açtığım konuda evlilik için görüştüğüm insanın hpv taşıdığından bahsetmiştim. bazı çekincelerim vardı sizin de yorumlarınız yol gösterici oldu ve bu riski almayarak ilişkiyi sonlandırdık. ama inanılmaz şekilde boşluğa düştüm.
32 yaşındayım. devlet memuruyum iyi bir işim var. artık aile kurmak, anne olmak istiyorum. fakat bu yaştan sonra nasıl olacak hiç bilmiyorum. son yaşadığım olaydan sonra ciddi bir güven sorunu oluştu erkeklere karşı. çok mutsuz ve umutsuzum. yalnız kalmak, yalnız bir hayat en büyük korkum. ailevi anlamda da geçmişte çok zor şeyler yaşadım...
tek istediğim güvende hissedeceğim, sevgi dolu bir yuva kurmaktı ama bu yaşa kadar olmadı. hep yanlış ilişkilerden yana yara aldım. bir yandan da toplum baskısı var; herkes 'evde kalmış' damgasını yapıştırıyor bir şekilde. psikolojik olarak çok yıprandım. evlenmek bu saatten sonra gerçekten imkansız mı?
32 yaş gayet de genç bir yaş evlilik için de ideal..herkese merhaba. geçenlerde açtığım konuda evlilik için görüştüğüm insanın hpv taşıdığından bahsetmiştim. bazı çekincelerim vardı sizin de yorumlarınız yol gösterici oldu ve bu riski almayarak ilişkiyi sonlandırdık. ama inanılmaz şekilde boşluğa düştüm.
Hep de öyle güzel sürsün.. Mutluluklarçok şükür hayallerimin de ötesinde oldu her şey. 32
32 yaşımda tanıştım 33 yaşımda evlendim ve gerçekten ideal yaştı benim için bende eşimden önce evlenilecek insanı çok aradım ve hayali kırıklıklarım oldu. Hatta tüm birikimini aileme gönderdim evlenmicem babam kredi çekmesin dilediği gibi harcasın dedim ve o yıl evlendim. Herşey vaktine esir. Bir de evlenmemenin bir yaşı yoktur. Sağlıklı evlilik için doğru insan şarttır bence. Doğru zaman da doğru insan çıksın karşınızaherkese merhaba. geçenlerde açtığım konuda evlilik için görüştüğüm insanın hpv taşıdığından bahsetmiştim. bazı çekincelerim vardı sizin de yorumlarınız yol gösterici oldu ve bu riski almayarak ilişkiyi sonlandırdık. ama inanılmaz şekilde boşluğa düştüm.
Şu insan hayatında neyin geç neyin erken olduğunu asla bilemeyiz. 18 yaşında evlenip 32 yaşında 2 çocuklu birisine bakarsanız evet evlilik için geç kaldınız ama 25 yaşında evlenip 30 da boşanan birisine bakarsanız erken . Sanırım anne olmayı istediğiniz için evlilik hakkında bu düşünceye sahipsiniz ama şöyle düşünün 20 de evlenip hiç çocuğunuz olmayabilirdi yıllarc tüp Bebek tedavileri gören artık tabiri caizse hayatından bundan başka bir konu olmayan tüm neşesini kaybeden insanlar da var belki de içlerinden hiç evlenmemiş olmak geçebilir demem o ki şunda içinde olduğunuz hayatınızı güzelleştirmeye bakın senin olan zaten sana gelecektir mantığı ile yaşayın evet nasip de yoksa da yoktur. Benim bir ablam 39 yaşında ve hiç evlenmedi abim 18 yaşında evlendi ben 26 da şimdi annemler için en üzüldükleri evlatları hep ablam olur sorsanız bu tarz fikirlerden öteye gidemedilerherkese merhaba. geçenlerde açtığım konuda evlilik için görüştüğüm insanın hpv taşıdığından bahsetmiştim. bazı çekincelerim vardı sizin de yorumlarınız yol gösterici oldu ve bu riski almayarak ilişkiyi sonlandırdık. ama inanılmaz şekilde boşluğa düştüm.
Anne olmayı tabii ki isterim ama öyle iki üç çocuğum olsun kafasında değilim zaten. Yalnızlık hissi ve bu anlamda gelecek korkusu daha ağır basıyor. Doğru diyorsunuz ama yazdıklarınızda haklısınızŞu insan hayatında neyin geç neyin erken olduğunu asla bilemeyiz. 18 yaşında evlenip 32 yaşında 2 çocuklu birisine bakarsanız evet evlilik için geç kaldınız ama 25 yaşında evlenip 30 da boşanan birisine bakarsanız erken . Sanırım anne olmayı istediğiniz için evlilik hakkında bu düşünceye sahipsiniz ama şöyle düşünün 20 de evlenip hiç çocuğunuz olmayabilirdi yıllarc tüp Bebek tedavileri gören artık tabiri caizse hayatından bundan başka bir konu olmayan tüm neşesini kaybeden insanlar da var belki de içlerinden hiç evlenmemiş olmak geçebilir demem o ki şunda içinde olduğunuz hayatınızı güzelleştirmeye bakın senin olan zaten sana gelecektir mantığı ile yaşayın evet nasip de yoksa da yoktur. Benim bir ablam 39 yaşında ve hiç evlenmedi abim 18 yaşında evlendi ben 26 da şimdi annemler için en üzüldükleri evlatları hep ablam olur sorsanız bu tarz fikirlerden öteye gidemediler
Çok çok teşekkür ederim, amin, bilmukabeleHep de öyle güzel sürsün.. Mutluluklar
Bende 32 yaşındayım. Yakın zamanda eski nişanlım vefat etti. 26 yaşından beri acaba evde mi kaldım diye düşünüyorum.herkese merhaba. geçenlerde açtığım konuda evlilik için görüştüğüm insanın hpv taşıdığından bahsetmiştim. bazı çekincelerim vardı sizin de yorumlarınız yol gösterici oldu ve bu riski almayarak ilişkiyi sonlandırdık. ama inanılmaz şekilde boşluğa düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?