32 yasindan sonra okumak

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.002
2.993
333
merhaba hanimlar uzun uzun zamandir yoktum internetim yoktu sifremi falan kaybettim ama tekrar burdayim ve sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
ben 32 yasindayim 2 cocuk annesiyim. genc cahil zamanimda liseye gittim ama basaramadim ciktim. meslek okudum. Ama suan okuma hevesi var icimde ve okulla konustum gorusmeye cagiriyorlar. sizce yapabilirmiyim 2 cocukla liseyi bitirebilirmiyim aksamlari gidicem gunduzleri degil. Kendime guveniyorum aslinda ama yinede korkuyorum... boyle yapan varmi aranizda simdiden tesekkur ederim

Tabi erkeğin okuması daha kolay işten geliyor ders çalışıyor başka işi yok teyzem çok idare etti o dönem.
cok istiyorum aksamlari gidecegim icin esim isden gelmis olacak gunduzleri yine evde olucam cocuklarimla ilgilenicem ama gercekten kafam karisik cokta istiyorum daha gencim ve biseyler yapabilirim

ay harika Insallah bende yapabilirim kendim icin biseyler yapmak istiyorum daha rahat is bulurum kafam dagilir denemekten zarar olmaz insallah yaparim
yaparsın ya korkma hiç, bi ton liseli ders dinlemeden son gun bi iki bakıp geçiyor. sen dinlersin derslerini çalışırsın biraz, olur. rahat ol

cok istiyorum aksamlari gidecegim icin esim isden gelmis olacak gunduzleri yine evde olucam cocuklarimla ilgilenicem ama gercekten kafam karisik cokta istiyorum daha gencim ve biseyler yapabilirim
Bence denemeye değer, yapamazsanız bırakırsınız

merhaba hanimlar uzun uzun zamandir yoktum internetim yoktu sifremi falan kaybettim ama tekrar burdayim ve sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
ben 32 yasindayim 2 cocuk annesiyim. genc cahil zamanimda liseye gittim ama basaramadim ciktim. meslek okudum. Ama suan okuma hevesi var icimde ve okulla konustum gorusmeye cagiriyorlar. sizce yapabilirmiyim 2 cocukla liseyi bitirebilirmiyim aksamlari gidicem gunduzleri degil. Kendime guveniyorum aslinda ama yinede korkuyorum... boyle yapan varmi aranizda simdiden tesekkur ederim
kesinlikle yapin, hele ki esiniz destek oluyorsa daha guzel.

Ben iki cocukla basladigim üniversite macerasini 3 cocukla bitirdim neden yapamayasiniz yeter ki çalışın

Ben de 30 dan sonra memur olmak istiyorum.İstersek olur umut hep var.

Back
X