Premature Bebekler 33 HAFTA DOĞAN BEBEĞİM İÇİN PREGESTİMİL MARKA MAMA LAZIM YARDIMCI OLABILIR MISINIZ

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

OZLEM GUMUS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
2
0
1
41
arkadaşlar bebeğim 33 hafta doğdu. özafakus artezi sıkıntısı tekböbrek sıkıntısı ve akciğerde su toplama sıkıntısı var. akcigerdeki sıkıntı türkıye deki mamaları yediği an artıyor. pregestimil marka mama da mct denen bır katkı varmış ve bu katkı sayesınde su topalam olayımız kalkacak. 6 gundur ben bu mamayı arıyorum. yardımcı olabılır mısınız . bulamıyorum mamayı.

arkadaşlar bebeğim 33 hafta doğdu. özafakus artezi sıkıntısı tekböbrek sıkıntısı ve akciğerde su toplama sıkıntısı var. akcigerdeki sıkıntı türkıye deki mamaları yediği an artıyor. pregestimil marka mama da mct denen bır katkı varmış ve bu katkı sayesınde su topalam olayımız kalkacak. 6 gundur ben bu mamayı arıyorum. yardımcı olabılır mısınız . bulamıyorum mamayı.
Amazon da falan var, biran önce sipariş verirsen yurtdışından geldiği için vakit kaybetmezsin.Rabbim şifa versin biran evvel inşallah.

Back