33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

aynısını ben yasadım geçen hafta...benim dr da bırakmadı maynehanesini devletten istifa etti...olanda bana oldu tabi...35. haftadan sonra işin yoksa yeniden dr ara

evet ya haklısın canım. benim doktor buranın tek kadın doğumcusu küçük bi ilçe olduğumuz için başka doktorumuz yok. hastane ile görüşmüş, kasım sonuna kadar yeni bi doktor gelmeyeceği için doğumlara benim doktor girecekmiş. doğumuma girecek yani ölüm kalım olmazsa garanti veriyorum dedi.
bakalım hayırlısııııı

kızlaaaar belim sanncılanıyor bugün cızzzz cızzzzzz..gene de sabah sosyete pazarına götütrttüm kendimi kardeşim ve annemle bulduğum yerde oturdum.çok az gezdim ama iyi geldi.36 haftam bitti.hala bi gecelik alamadım kendime yavvv....haftaya kontrol var artık söyler inşallah tarihi bu arada akrep bebeği olmasını istemiyorum artıkonların neden ağladığını kestirmek zor olurmuş,iç dünyalarına dönük oluyor akrepler eşim de akrep ama iyi akreplerdençok seviyorum sabırlı kocacııımıııııı..keşke ben hamile olsaydım diyor yatardım,aaay canım şunu çekti,bunu pişirin,mutfağı toplayın,evi temizleyin,çatlak kremi istiyorum falan diyecekmiş taklidimi yapıyor.hiç de öyle değil dedim,yatamazsın,oturamazsın,salıklı olsam da ev temizlesem dersin dedimdi mi ama normale dönelim de evimizi temizleyelim beee..

kızlaaaar belim sanncılanıyor bugün cızzzz cızzzzzz..gene de sabah sosyete pazarına götütrttüm kendimi kardeşim ve annemle bulduğum yerde oturdum.çok az gezdim ama iyi geldi.36 haftam bitti.hala bi gecelik alamadım kendime yavvv....haftaya kontrol var artık söyler inşallah tarihi bu arada akrep bebeği olmasını istemiyorum artıkonların neden ağladığını kestirmek zor olurmuş,iç dünyalarına dönük oluyor akrepler eşim de akrep ama iyi akreplerdençok seviyorum sabırlı kocacııımıııııı..keşke ben hamile olsaydım diyor yatardım,aaay canım şunu çekti,bunu pişirin,mutfağı toplayın,evi temizleyin,çatlak kremi istiyorum falan diyecekmiş taklidimi yapıyor.hiç de öyle değil dedim,yatamazsın,oturamazsın,salıklı olsam da ev temizlesem dersin dedimdi mi ama normale dönelim de evimizi temizleyelim beee..

canim gercek sanci belden geliyormus haa haberin olsun..henuz bende bel agrisi yok ama kasiklarim arada geliyor gidiyor..benim kontrolum yarin bakalim :)
bebeginini durusu nasil su an?? asagiya indimi peki? haerketleri cok mu?
ben 37. haftamdayim:)

canim gercek sanci belden geliyormus haa haberin olsun..henuz bende bel agrisi yok ama kasiklarim arada geliyor gidiyor..benim kontrolum yarin bakalim :)
bebeginini durusu nasil su an?? asagiya indimi peki? haerketleri cok mu?
ben 37. haftamdayim:)

Canım doktor dönmüş dedi ama ben tam anlayamıyorum.ama evet belime sancı vurdu bugün bikaç kez.karnıma da tabiki.yarın nst var bakalım belli olur orda da.hareketleri aynı güçlü yani.dün oğlumu rüyamda gördüm kepçe kulaklıydı bi de iki taneydi aynısından.kargoyla gelmişolsun diyorum ben ikisine de bakarım heheh ne saçmalıktı yavvvvvv

ay cok hossun kuzum yaa:):) sacma rüyalar bende görüyorum :)
benimki dogum pozisyonunda bayadir..ama asagiya inme olayini bilmiyorum walla.benimde yarin var nts ve kontrol..bakalim degisen biseyler var mi? hayirlisi o zaman :)

ooo bel ağrıları kasık ağrılarıı.. geliyorlar geliyorlarrr...
bende de oluyo bel ağrısı kasıklarımdaki ağrıyla birlikte. ama minikkuzum aynen senin gibi bugün salı pazarında dolandım durdumm şimdi de uzattım ayacıklarımı dinleniyorum :)
eskiden böyle pazarlarda karnı burnunda kadınları görünce yaw gitsinler evlerinde otursunlar sokaklarda doğuracaklar derdim al işte ben de hala fink fin geziyorum:))
benim oğlanın da başı aşağıda ama doğum kanalına girmemiş aşağıya inmekten kastınız buysa. doktor bugün doğsa kurtarır kendini dedi neyse biraz daha sabredecezz artık anne karnında bi gün bi gündür

siz gezin bakalim sali pazarinda benim yerimede gezin..bayilirim ben sosyete pazarlarina..sali pazarinada bir kete gitmsiligim var..wallahi cok guzeldi..:):)
ya su dogum kanali olayini bende bilmiyorum ..yani aslinda dogum kanalina girmis olsa acaba dogum geldimi oluyor acaba hic bilmiyorum walla..
37 haftaligim bebek gununu doldurdu artik bundan sonra ne kadar kalmak isterse kendi bilir..her gunun tadinini cikarsin daha :) cok mutlu demekki..benim doktorum daha bisey demedi ama internette okuduklarima göre bugun dogurursam dogururum yani..cocuk hazir aslinda..ayyyy bunu düüsnmek bile cok heyecan verici.
cok heyecanliyim kizlarrr yaa...bakalim bizden ilk kim doguracak )

cidden haaa ilk kim doğuracak acaba valla pazara utanmasam tabure götürecektim de utandım hakkımda konuşurlar diye.kaldırıma falan oturdum ama korktum da ama artık gidemem zaten..belim dimdik kızlar yani öne doğru duruyor rahatça oturamıyorum düz duramıyorum.odun gibiyim yaa anlamışsınızdır.yatamıyorum da yatmak artık dinlendirmiyor bile.grip de olmuşum..anaaaaaam ne kadar şikayet ettim haaa..kocama da mı böyle yapıyorum ki..aslında bıdı bıdı yapmamaya özen gösteririm ama.napim benim de akşama kadar evde dilim şişiyor öptüm sizi topalaklar

ayyy çok güldümm minikk kuzum yaaa
accık şikayet edelim canım ne var, o kadar nazımız olsun di mi yaa.
hem çok haklısın vallaha insanın kendi kolunu ezmesi ne demek onu öğrendim ben bu hamilelikte yaww, ne yana yatsam o tarafım uyuşuyo ee kolumun da bi kapasitesi var taşıyamıyo yükümü
ayy birinizin doğum haberi gelse acayip heyecanlanırım ben. şimdiden her ağrıda gerisi gelecek mi ki die düşünüyom :))) bi de bizden biri doğurursa Allaaahhhh
neysee ben de öptüm szi TOPALAKLARR

ne uyuması yavrııııım çarpılmış gibiyim yaaa ne hissettiğimi ben de bilmiyorum.eziyor karnımın içini leğen kemiklerimi bu çocuk.karnım sert offffff..edecem işte şikayet babane yaaaa kocişime dedim mümkünse beni bi daha hamile bırakma ne yapıyorsan yap mukayyet ol dedim.alınıyor kızlaaaaaaar ne var bunda alınacak yalan mı yeter garii...hepimizi birarada düşünsenize ne komik olurduk herkes aynı model,çay yapsak ikram edecek kimse olmaz ağrıdan sancıdanaz kaldı az Allah yardım etsin hepimize

bak iste ben uyuyamadim kalktim dön dön Allah dön ..Adami daha fazla rahatsiz etmeyim dedim iki gecedir calisiyor zaten bu gece uyusun bari...bende uykum iyice gelsin oyle geceyim yataga..sükür su an agrim falan yok ..ama uykuda yok....bebisim uyuyo ama ..ses seda yok:):)sabah erken randevumuz var..saat 8 de..
haa minikkuzumm bu bizim ilk ve son bebesimiz biz baska yapmayacagiz..o yuzden bu benim ilk ve son hamileligim yani :):)
cok merak ediyorum nasil bir bebegimiz olacak..kimye benzeyecek ..huyu nasil olacak...kolay alisacakmiyiz...hayatimiz tümden degisecek.......
hepimizin evlatlari hayirli olur insallah :)

ilk ve son deme şekerim benim gibi olursun bak..ilki ikiz oldu yani buna yapacak bi şey yok dedik tamam.sonra hiç düşünmezken hatta napalım yeter bana diyordum kızım da olmazsa olmaz diyordum,korunurken üstelik şak diye hamile kaldım.e aldıramam da çünkü isteyerek gelmiş bebişim.neyse işte kesin düşünme bence.ama ben artık istemiyorum tabiki de.ona göre çok sıkı önlem almam lazım
dün gece ben de uyuyamadım baş ağrısı bi yandan nezle bi yandan karnım taş gibi o bi yandan.gezdim,oturdum,ilaç içtim amaaaan işte..yakında da bebek uyutmaz,uyku bitti bana bu sene.bi de ben ikizleri emzirirken uyuyakalıyordum gece,bi uyanıyorum b en oturuyorum çocuk bacağımda yatıyor ikimiz de uyuyoruz.ne kadar tehlikeli bir şey.ya süt kaçsa boğazına Allah korusun ama bi onu bi öbürünü emzirecem derken gücüm yetmiyordu.bakalım şimdi nasıl olacak.ya ben burda bi başlık okumuştum ınu yapmayı planlıyorum.bebek doğar doğmaz emzirmeden önce ağzına 2,3 damla nar suyu sıkmışlar ve hiiiiç gaz problemi olmamış bebeklerin.ordan deneyenler de hep olumlu sonuç almış.biliyorum pek hoş gelmiyor kulağa eşim de izin vermedi zaten ama ya olursaaaaaaa...bütün iş gazda zaten gazı yoksa uyurlar..yapsam mı çoook meraktayım yani.siz olsanız yapar mıydınız..

ben öyle seylere karsiyim..cok zararlari olabilir..yeni dogan bebek süt icer sadece..gaz olsun olmasin nabalim..sans artik o..ama her duydugumu yapmam asla..hele öyle nenemden kalma seyler..yapma bence..sonra sorun olmasin.gecen hafta bir yakinimiz anlatti dogunca bebeklerini tuzlamis..heryerini hemde..cocuklari buyuk simdi benle yasit kadin annem yasinda..neyse iyiki ölmemisler dedim..iyi cesaret..neymis kokmasin diye..ayy komik geldi walla..koksun kokmasin zavalli bebek yeni gelmis dunyaya tuz yakmistir cayir cayir..yine ayni kadin tülbente lokum koyup agzina veriyorlarmis emzik yerine..walla dedim cocuklar iyi büyümüs..cok ugrasmissin sorun cikarmak icin..:)Allah korusun..

bu arada bugun kontrolum vardi..ultrason yapilmadi ya sinir oluyorum bu duruma .belki suyu az belki bir sorun var
neyse nts de kasilma cikti cocuk cok hareketliydi..guzel dedi..vajinal bakti yine anamdan emdigim burnumdan geldi artik cok canim yaniyor..nerdeyse aglayacaktim..burda farkli burda her kontrodle vajinal bakiyor parmaklarilya kontrol ediyor,,artik cok canimi sIkmaya basladi..
kadin diyoki bide 2 hafta sonra gel tekrar..nassil yani dedik o zamana kadar dogum olur..kadin diyoki normali bu diyo..dogum her an olabilir zaten gunu gelmis diyo..ama esim dedi ki o zaman daha sik kontrol edilmasi gerekmezmi belki biz anlamayiz falan. kadin iciniz oyle rahat edecekse bir hafta sonra gelin..ayy iyice sinir olduk..zaten kadini degistirecegiz dogumu bekliyorz..baska doktor kabul etmediler bununla dogumunu tamamlamalisin dediler..üff yaaa.cok giciklar..
evime Akupunktura gelen ebe dedi ben onu taniyorum ondan kimse memnun degil diye..bende anlyiorum ben degistircem dedim..
bugun boyle oldu yani..
birsey soracagim sizlere bacak aram agriyor.sizinde varmi agri orda??.yururken zorlaniyor.birkac gundur böyle..ve karnim genelde sert artik..dun gece tas gibiydi sanki butun gece..sabah kalktim hala öyle..
aksam hastane ziyaretine gidecegiz..bir kere gitmistik bir kere daha gidelim dedim esime biraz daha bilgi alalim..zaten boyle hanimlar partis gbi oluyor ayda 2 kere yapiyorlar..cok guzel boyle hediyeler pastalar falanda oluyo
neyse boyle yani..öperim hepinizi topalaklar

Son düzenleme:
ayyyy ben de bugün nst ye gitiim iki kere sancı göründü diye serum verdiler bi daha nst ye aldılar bi daha serum verdiler amaaaaaaaaaan öldüm yaa..doktoru aradılar ikinci nst iyi diye evde dinlensin demiş.başka napıyorum ki.yeni doğmuş bebekler gördüm mışıl mışıl uyuyorlardı.bi de kadının biri ağlayıp duruyordu genel anesteziyle sezeryan olmuş çok ağrıyor diyodu bebeği de erken doğmuş küvöze almışlar ben de ağladım onla beraber bi yandan da nst çektirdimüniversitede özel oda olmazsa refakatçi kabul etmiyorlar kabak gibi kalıyosun bebekle kendi başına 3 kişilik odalarda ay çok kötüüü...ben özel oda isterim dedim eşime yoksa bebeği de alır kaçarım burdan dedim merak etme dedi.inşallah boş olur o zamana..
bu arada o tülbent olayını ben de duydum çocuğun ağzına lokumu sokarlarmış tülbentle zavallı emer dururmuş ne büyük bir işkence..ben de inanmam canım kocakarı adetlerine ama bu nar olayı aklımı çeldi de yapar mıyım bilmem oğluşumu görünce
benim karnımda hep sert artık ya,bacak arası ağrısı da var tabi olmaz mı hem orası hem bacaklarım çok ağrıyor.artık yatmak da dinlendirmiyor ki beni yatamıyorum da zaten..bekleyecez çaresi yok..

kızlar küçük bir sorum var...

36. haftamdayım...

genital bölgem baya şişti... bebiş aşşağıya indiği için dimi

bizde hastane ziyareti vardi bugun..yeni dogmus bebisler gördük bi tuhaf oldum walla..minicik kafalari vardi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…