aynısını ben yasadım geçen hafta...benim dr da bırakmadı maynehanesini devletten istifa etti...olanda bana oldu tabi...35. haftadan sonra işin yoksa yeniden dr ara
kızlaaaar belim sanncılanıyor bugün cızzzz cızzzzzz..gene de sabah sosyete pazarına götütrttüm kendimi kardeşim ve annemle bulduğum yerde oturdum.çok az gezdim ama iyi geldi.36 haftam bitti.hala bi gecelik alamadım kendime yavvv....haftaya kontrol var artık söyler inşallah tarihi bu arada akrep bebeği olmasını istemiyorum artıkonların neden ağladığını kestirmek zor olurmuş,iç dünyalarına dönük oluyor akrepler eşim de akrep ama iyi akreplerden çok seviyorum sabırlı kocacııımıııııı..keşke ben hamile olsaydım diyor yatardım,aaay canım şunu çekti,bunu pişirin,mutfağı toplayın,evi temizleyin,çatlak kremi istiyorum falan diyecekmiş taklidimi yapıyor.hiç de öyle değil dedim,yatamazsın,oturamazsın,salıklı olsam da ev temizlesem dersin dedim di mi ama normale dönelim de evimizi temizleyelim beee..
canim gercek sanci belden geliyormus haa haberin olsun..henuz bende bel agrisi yok ama kasiklarim arada geliyor gidiyor..benim kontrolum yarin bakalim :)
bebeginini durusu nasil su an?? asagiya indimi peki? haerketleri cok mu?
ben 37. haftamdayim:)
Canım doktor dönmüş dedi ama ben tam anlayamıyorum.ama evet belime sancı vurdu bugün bikaç kez.karnıma da tabiki.yarın nst var bakalım belli olur orda da.hareketleri aynı güçlü yani.dün oğlumu rüyamda gördüm kepçe kulaklıydı bi de iki taneydi aynısından.kargoyla gelmişolsun diyorum ben ikisine de bakarım heheh ne saçmalıktı yavvvvvv
cidden haaa ilk kim doğuracak acabavalla pazara utanmasam tabure götürecektim de utandım hakkımda konuşurlar diye.kaldırıma falan oturdum ama korktum da ama artık gidemem zaten..belim dimdik kızlar yani öne doğru duruyor rahatça oturamıyorum düz duramıyorum.odun gibiyim yaa anlamışsınızdır.yatamıyorum da yatmak artık dinlendirmiyor bile.grip de olmuşum..anaaaaaam ne kadar şikayet ettim haaa..kocama da mı böyle yapıyorum ki..aslında bıdı bıdı yapmamaya özen gösteririm ama.napim benim de akşama kadar evde dilim şişiyor öptüm sizi topalaklar
bak iste ben uyuyamadim kalktim dön dön Allah dön ..Adami daha fazla rahatsiz etmeyim dedim iki gecedir calisiyor zaten bu gece uyusun bari...bende uykum iyice gelsin oyle geceyim yataga..sükür su an agrim falan yok ..ama uykuda yok....bebisim uyuyo ama ..ses seda yok:):)sabah erken randevumuz var..saat 8 de..
haa minikkuzumm bu bizim ilk ve son bebesimiz biz baska yapmayacagiz..o yuzden bu benim ilk ve son hamileligim yani :):)
cok merak ediyorum nasil bir bebegimiz olacak..kimye benzeyecek ..huyu nasil olacak...kolay alisacakmiyiz...hayatimiz tümden degisecek.......
hepimizin evlatlari hayirli olur insallah :)
kızlar küçük bir sorum var...
36. haftamdayım...
genital bölgem baya şişti... bebiş aşşağıya indiği için dimi
kızlar küçük bir sorum var...
36. haftamdayım...
genital bölgem baya şişti... bebiş aşşağıya indiği için dimi
ayyyy ben de bugün nst ye gitiim iki kere sancı göründü diye serum verdiler bi daha nst ye aldılar bi daha serum verdiler amaaaaaaaaaan öldüm yaa..doktoru aradılar ikinci nst iyi diye evde dinlensin demiş.başka napıyorum ki.yeni doğmuş bebekler gördüm mışıl mışıl uyuyorlardı.bi de kadının biri ağlayıp duruyordu genel anesteziyle sezeryan olmuş çok ağrıyor diyodu bebeği de erken doğmuş küvöze almışlar ben de ağladım onla beraber bi yandan da nst çektirdimüniversitede özel oda olmazsa refakatçi kabul etmiyorlar kabak gibi kalıyosun bebekle kendi başına 3 kişilik odalarda ay çok kötüüü...ben özel oda isterim dedim eşime yoksa bebeği de alır kaçarım burdan dedim merak etme dedi.inşallah boş olur o zamana..
bu arada o tülbent olayını ben de duydum çocuğun ağzına lokumu sokarlarmış tülbentle zavallı emer dururmuş ne büyük bir işkence..ben de inanmam canım kocakarı adetlerine ama bu nar olayı aklımı çeldi de yapar mıyım bilmem oğluşumu görünce
benim karnımda hep sert artık ya,bacak arası ağrısı da var tabi olmaz mı hem orası hem bacaklarım çok ağrıyor.artık yatmak da dinlendirmiyor ki beni yatamıyorum da zaten..bekleyecez çaresi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?