33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

off şu ağda olayı aynen benim de kafamı çok karıştırıyo. şuan alınamayacak kadar az iki hafta sonra giderim diyorum ama bu sefer doğuma kadar gene tek tük de olsa çıkacak ne etcem bilemiyorum. gerçi kuaförüm kendisinin de benim gibi olduğunu sancıları başlayınca o tek tükleri annesine jiletle temizlettiğini söyledi, bu da bi yöntem olabilir tabi ama bilemiyorum..

ayy Allahımm bize de gösterse miniklerimizle gezdiğimiz günleri:)))
vallaha iki burçtan da tanııdığım yok ama akrepler fena oluyo okuduğum kadarıyla benimki de akrep olacak. hatta doktorum bile diyo al sana akrep uğraş diye :)))

ama oda kötü yaaaa...
ben pırıl persil olmak istiyorum... acep tektük kaldımı diye düşünmek istemiyorum

kızlar bu çatı kontrolü anlık bişimi???

acaba bu tüy dökücüler varya onlardan yapsam olurmu???

en sonraki hafta ağdaya giderim pırıl persil olurum ...

oooffff dert oldu içimeee

minikkuzumm özledim seni :)))cok enerji dolusun öyle hissettim..cok guzelll.
akrep olsun terazi icin dengesiz derler :)): walla sakada ben bilmiyorum walla..takilma burclara yaa...

seni endiselendirmek istememde gece karninda saat kac gibi yani uyumuyor..dogduktan sonra genelde o saatte uyumazmis derler :))) bilemem tabi ...
ve gece uykusu olan bir bebek bende diliyorum...insallahhhhhh

minikkuzumm özledim seni :)))cok enerji dolusun öyle hissettim..cok guzelll.
akrep olsun terazi icin dengesiz derler :)): walla sakada ben bilmiyorum walla..takilma burclara yaa...
valla bend e özlüyorum kııııııııııızz:)) bu ara yine halsizim kansızlıktan çok giremiyorum sayfaya.ama aklım burda..az kaldı az..gelsin bebişler sağlıkla yavvv....bu arada ben de terazi olmasını pek istemiyorum ama akrep ten de korkuyorum.halbuki eşim de akrep ve çok iyi bir akrep.hayırlısı olsun.sizinkiler ne olacak bakalım terazi mi akrep mi hah hah herkesinki aynı olacak yav çok komik
bi de enerji dolusun demişsin enerji kim ben kim ayol,bi mutfağı süpürdüm masayı sildim az önce,çarpıntıdan ölecektim..annem gelip gitti de bu ara belki onun pozitifliğini yansıtmışımdır

walla sansima ne olursa walla.ben isterdim kova olsun ama imkansizzzz:)))amaaannn önemli degil .
ben anca yemek yapipi sofra kurup kaldiriyorum o kadar :) baska isim yok..halimde yok walla..benim annem haftaya geliyor bu arada:)))) insalalh o gelmeden dogum baslamaz :)

bu arada akupunktur icin topik acmistim kimse cevap vermedii.Tr de yaygin degil sanirim..Ünlüler cok yaptiriyor heralde..neyse esim aradi yarin evime geliyor yapacak kadin. cok olumlu yorumlar duymus esim yaptiranlardan..rahim daha rahat aciliyormus ve aci hafifliyormus hatta dogumdan sonra bile faydasi oluyormus..en basta istemedim ama simdi mantikli gelmeye basladi..esimde aci cekmemi hic istemiyor benden cok korkuyor..bakalim..faydasini görecekmiyim..3-4 seans olacakmis:)

akupunktur mu nasıl oluyomuş ki o yavv anlat bakalımm blauucuummmm merak ettim.

seni endiselendirmek istememde gece karninda saat kac gibi yani uyumuyor..dogduktan sonra genelde o saatte uyumazmis derler :))) bilemem tabi ...
ve gece uykusu olan bir bebek bende diliyorum...insallahhhhhh

yavv benim oğlan ne zaman uyumaya çalışsam başlıyo debelenmeye. saat başı tuvalete kalktığımı düşünürsek her uyanışımda o da uyanık. ama bütün gece mi uyanık yoksam ben uyanınca mı uyanıyo onu çözemedim:))

( bebegin uyaniksa sende uyanik olursun bence..onun hareketleri rahatsiz eder seni walla bende öyle)

Akupunktur
iste hamileligin bir cok evresinde bircok problem icin yapiliyor ama ben doguma hazirlik icin istedim gerci ben degil esim istedi..iste rahmin rahat ve kolay acilmasini sagliyor, dogumun kisa sürmesi ve dogumda aci cekmiyorsun dogumdan sonrada rahat oluyorsun amac bu ..nasil yapildigi ise bildigin akupunktur iste ignelerle belli yerlere vuruyorlar 30.45 dk süre icinde..sinirlere heralde o kadarini bilemem..burda cok yaygin..bende hayatmda ilk defa yaptiracagim..4 seans olacak hatada birdoguma kadar iste..internette baktim Gülben ergen falan yaptirmis..ama iste avrupaya özellikle Almanyada cok yaygin...yarinki seans bitsin anlatirim detaylarini :)

süpermiş vallaha ben de bi araştırayım bakalım buralarda var mı acepp..
akupunkturun biçok şeyde işe yaradığını biliyorum bunda da yarar belkii..
hadi seanstan sonra anlatırsın detayları tatlıımmm

vay anam vay elin memleketlerinde neler var yaptır kız ooooh sefan olsun

vay anam vay elin memleketlerinde neler var yaptır kız ooooh sefan olsun

ayy ömürsün yaa:)))) saat 3 ten sonra gelecek kadin..paylasacagim burda :))) internettede cok arastirdim almanlarin forumlarinda cok memnun herkes ..bakalim...
bugun enerji dolu kalktim masallah
insallah butun gun boyle gider.
bu arada bugun 36. haftamin son gunu..yarin 37. haftama giriyorum hayirlisiyla..heyecan giderek artiyo bizde.
bir gun burda yazi yazdigimi görmezseniz bilinki dogurdum:) ama ikinci gün kesin yazarim

arkadaşlar dr um çalıştığı devlet hastanesinden istifa etti ve özele geçti inanabiliyormusunuz bugün öğrendim şoktayım,son aya girmişim napcam şimdi ben

merhaba Blaurosie,
öncelikle hamileligin hayirli olsun insallah sag salim kucagina alirsin bebisini. Akupunktur yöntemini yazmissin, o konuda bir arkadasimin yasadigi tecrübeyi paylasmayi uygun gördüm... Bende yurt disinda yasiyorum, okul arkadaslarimdan bir tanesi bu akupunktur olayini kullandi, yani dogumu kolaylastirsin, dogum kisa sürsün falan diye.. Ocak ayinda dogum yapti, akupunktur´un faydasi oldumu diye sordugumda bana - tam 30 saate yakin agri cektigini ve dogumun gercekten zor oldugunu söyledi. Onunda ilk dogumuydu ve normal istiyordu... Belkide akupunkturla alakasi yoktur ama yinede paylasmak istedim, dogum hic biseye bakmiyor, kolay olacaklarin ki kolay oluveriyor.. Amacim senin cesaretini falan kirmak degil, lütfen yanlis anlama olurmu...

Rabbim tüm hamilelere hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin ( banada insallah)...

hadi yaaa olumsuz yorum tek senin yaptigin yorum oldu..arkadasinin dogumda baska sorunu olmus olmasin..gerci akupunkturda yüzdeyüz basarili olmayabilir tabi...ama bunu hastanedede yapiyorlar..doktorlar öneriyor diye biz kalkistik insalllah pisman olmayiz..ama saol yorumun icin ..cok etsekkür ederim :) Allah yardimcimiz olsun..

arkadaşlar dr um çalıştığı devlet hastanesinden istifa etti ve özele geçti inanabiliyormusunuz bugün öğrendim şoktayım,son aya girmişim napcam şimdi ben

tatlim gec kalmadan baska doktor arastir tanidiklarindan falan..özele gitmiyorsan yani..illa bu doktor diyorsan özele gideceksin ama bilmiyorum sigorta durumunuzu..

kizlarrrr

akupunktur seansim bitti..20 dk sürdü. ayak bileklerime ve dizlerime toplam sekiz tane sanirim igne batirdi.canimda yanmadi..20 dk icindede sohbet ettik..faydasini görecegimi söyledi..haftaya tekrar randevulastik..ayakalrim ve dizlerimde braz sizi birakti ama kötü degil..
insallah faydasini görürüm..ama vucudumda hissediorum biseyler..kadin tam hassas noktalara batirdi igneleri..hadi bakalim..hayirlisi :)):):)
herkes iyi insallah..öperim herkesi :)

blauucuumm hadi hayırlısıı. inşllh işe yarar da kolaycacıkk doğuruverirsiinn:)))
kızlarr sizde durumlar nedir bilmiyorum amaa benim kasılmalarımm canımı iyice yakmaya başladı karnım top gibi olurken aynı anda adet sancısı gibi bi acı hissediyorum, eskiden kasılmayla hafif bi rahatsızlık duyuyodum ama şimdi acıyoo :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…