33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

canim 36. haftan bitmek uzere senin..her an cikabilir :):) doktorlar daha sabah okudum walla 36 haftadan sonra dogan bebekleri myiadinda kabul ediyorlar.prematüre degil yani..simdi dogursan bile normal kabul edilir:)): kagan kocatapenin sitesinde senin haftanda dogan bir bebek görüntüsü vardi..görmüstüm cok tatli..
zamanini Allah bilir tabi ama önemli olan saglik canim tabiki hepimizin söyledigi gibi..ama heyecan iste :) bende heyecanliyim..

evet canım yarından sonra 37 haftalık oluyoruz 1 hafta daha dişini sıkar inşallah çünkü bu hafta ayrılıyorum doğum iznine 5 gün daha sabrederse sevincem sonra erken gelsede önemli değil ama artık iyici kasılmalar sıkıştırmaya başladı geceleri hep kasılmaya kalkıyorum nerdeyse yolda doğurcam işe gidip gelirken arkadaşlarım dalga geçiyor:1: kaan kocatepeyi bende çok takip ediyorum çok hoşuma gidiyor

benimde doğumum 30 ekimdeymiş doktorum öyle söyledi en son 30 haftalıkken gitmiştim 1800 gr 39 cm boyuvardı şuan 33.haftadayım kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş kuzuucum:)çok korkuyorum ilk doğumum ne olacak belli değil normalmi sezeryanmı halen karar veremedim bende hamileliğin ilk aylarında verdiğim 5 kiloyuda geri aldığımı varsayarsam 7 kilo aldım tabi daha doğuma var ama çatlakları ne siz sorun ne ben söyliyim :53:okadar çokki moralimi bozmamaya çalışıyorum bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boş hayırlısıyla bi doğurayım laf aramızda bende bu hamilelikten sıkılmaya başladım artık doğurmak istiyorum bi an önce:)

benimde doğumum 30 ekimdeymiş doktorum öyle söyledi en son 30 haftalıkken gitmiştim 1800 gr 39 cm boyuvardı şuan 33.haftadayım kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş kuzuucum:)çok korkuyorum ilk doğumum ne olacak belli değil normalmi sezeryanmı halen karar veremedim bende hamileliğin ilk aylarında verdiğim 5 kiloyuda geri aldığımı varsayarsam 7 kilo aldım tabi daha doğuma var ama çatlakları ne siz sorun ne ben söyliyim :53:okadar çokki moralimi bozmamaya çalışıyorum bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boş hayırlısıyla bi doğurayım laf aramızda bende bu hamilelikten sıkılmaya başladım artık doğurmak istiyorum bi an önce:)

öncelikle merhaba ve hayirli ve saglikli bir dogum dilerim,,,
7 kilo iyi normalde kac kiloydunuz hamile kalmadan önce merak ettim:) ya bide göbeginmi catladi heryerinmi? ya benim henuz catlak yok ama cok feci kasiniyor göbegim..surekli yagliyorum..korkunun ecele faydasi yok tabi..sende bozma moralini..nabalim...saglikli olalimda..bebekelrimizde saglikli olsunda:):)

evet canım yarından sonra 37 haftalık oluyoruz 1 hafta daha dişini sıkar inşallah çünkü bu hafta ayrılıyorum doğum iznine 5 gün daha sabrederse sevincem sonra erken gelsede önemli değil ama artık iyici kasılmalar sıkıştırmaya başladı geceleri hep kasılmaya kalkıyorum nerdeyse yolda doğurcam işe gidip gelirken arkadaşlarım dalga geçiyor:1: kaan kocatepeyi bende çok takip ediyorum çok hoşuma gidiyor

dikkat et kendine canim madem daha bir hafta calisacaksin..hayirli haberler bekliyorum senden:)

benim ilk doğumum sezeryandı şimdi diyorum ya bunda cartada doğururverirsem normal yoldan sezeryan dikişim açılırsa anaaam anam

mide yanması herkesin başının belası demek ki. dün gece 11 de uyudum saat 2 de bir yanmayla uyandım ki sormayın. blaauu tan senin dediğin gibi midemle boğazım arasında bir ateş toğu var sanki yanıyo, doktorun verdiği ilaçlar da kesmiyo artık bi on on beş dk. rahat ediyorum yine başlıyo. ama sabır napalım geçecek.
blauu ben de senin gibi düşünüyorum biraz büyüsün benim kullandığım deterjanla devam edicem. kurutma makinem de var zaten o kuruturken toz, deterjan kalıntısı ne varsa temizliyo ama ilk zamanlar çok narin oluyo ya ciltleri azcık şımartalım ;)
36. haftadan sonra doğan bebekleri normal kabul ettiklerini bilmiyodum. ama elimde bir günlük var, hamilelik günlüğü; orada 38. hafta için böyle bi not düşülmüş, bebeğiniz artık doğum için hazır ama ne zaman geleceğine kendisi karar verecek demişler. o kitaptaki hesaba göre 38. hafta 9. ay bitmiş oluyo ondan herhalde.

kızlar mideniz için yatarken mümkünse yüksek yastık ya da iki yastık üst üste kullanın bi de yemek yedikten sonra hemen devrilip yatmayın:61:inşallah geçer gebelikten sonra

kızlar mideniz için yatarken mümkünse yüksek yastık ya da iki yastık üst üste kullanın bi de yemek yedikten sonra hemen devrilip yatmayın:61:inşallah geçer gebelikten sonra

hamielleikten sonra geçmeme ihtimali var mı yaa. benim bugüne kadar hiç mide problemim olmamıştı minikkuzum. ilk kez hamilelikte gördüm mide yanmasını. inşllh geçer kalmaz.

mide yanması herkesin başının belası demek ki. dün gece 11 de uyudum saat 2 de bir yanmayla uyandım ki sormayın. blaauu tan senin dediğin gibi midemle boğazım arasında bir ateş toğu var sanki yanıyo, doktorun verdiği ilaçlar da kesmiyo artık bi on on beş dk. rahat ediyorum yine başlıyo. ama sabır napalım geçecek.
blauu ben de senin gibi düşünüyorum biraz büyüsün benim kullandığım deterjanla devam edicem. kurutma makinem de var zaten o kuruturken toz, deterjan kalıntısı ne varsa temizliyo ama ilk zamanlar çok narin oluyo ya ciltleri azcık şımartalım ;)
36. haftadan sonra doğan bebekleri normal kabul ettiklerini bilmiyodum. ama elimde bir günlük var, hamilelik günlüğü; orada 38. hafta için böyle bi not düşülmüş, bebeğiniz artık doğum için hazır ama ne zaman geleceğine kendisi karar verecek demişler. o kitaptaki hesaba göre 38. hafta 9. ay bitmiş oluyo ondan herhalde.

mide icin ögünde az porsiyon yenmesi gerek diye okudum..dun biraz daha iyiydim biraz az porsion yedim ama arada gelip gidiyo..cok gicik bir his..bunun icin ilac kullanmadim ben ama carsamba doktorua soyleyecegim versn ilac..insanin siniri bozuluyo ..
evet evet 36. haftadan sonra dogan bebekleri küveze bile almiyorlar kendielri nefes alabiliyor cünkü..ben aklinda olsun diye söyledim yoksa miyadi 37 ..37 den sonra ne zaman gelmek isterse gelsinler bence..hayirlisiyila tabe:):)

yüksek yastikla yatmaya alistim ben bayadir iki yastik üstüste yatiyorum..iyi geliyor..yemek yedikten hemen sonra uzanirsam zaten direk asit agzima kadar (iyyyyyy) gelyior...
gebelikten sonra gecer insallah ama bennim cok sikta olmasa arada bir oluyordu boye tabi su anki kadar cok degil:)

Arkadaşlarrr sezeryan olacakalr doğum tarihiniz belli oldu mu? Allah nasip ederse bizim 18 ekimde olacak. merak ettim sizinkiler ne zaman diye...

ne güzel hemen vermiş tarihi doktorun.benimki 40 a kadar bekleyelim diyor.senle günümüz aynı oysaki.bugün 34 bitiyor yarın 35 e giriyoruz.18 ekim de bildiğim kadarıyla 38 haftanın bitimi..aaah ah haftaya kontrolüm var ama yine söyleyeceğini sanmam:50:

kizla ne var ne yok..nasil gidiyor..ben dün gece uyuyamadim ne guzel birkac gundur uykum iyiydi..sabaha kadar gozume uyku girmedi..burda hava bulutlu arada yagmur var o yuzden bacaklarimda agriyor..benim genelde bulutlu havada bacak agrim olur..sabaha kadar döndüm durdum.gunduzde halsizdim bu yuzden..yeni yeni kendime geldim..ama aksamda oldu..canim bisey yemekte istemiyo..zorla yedim biseyler..keyifsizim yaa...sizler nasilsiniz?? hersey yolunda insallahhh:):)

Bende dün gece uyuyamadim dogru düzgün agrilarim vardi ama normaldir heralde..Bugün kontrolde doktor yorma kendini dedi ama daha oglusumun odasi hazirlanicak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:hepsi ellerimden öperr.

Bende dün gece uyuyamadim dogru düzgün agrilarim vardi ama normaldir heralde..Bugün kontrolde doktor yorma kendini dedi ama daha oglusumun odasi hazirlanicak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:hepsi ellerimden öperr.

ayyy canim kolay gelsin..normalde en zevkli is ama hal böyle olunca o bile zor geliyor dimi ?? ben hastane cantasini zar zor hazirladim..
cokta kilo almadim..normalde zayifim ben ...tasiyamiyorum deyince gülüyo millet:)walla zor geliyo gücüne gitmesin kizimin :):):nazar::nazar::nazar:

selam kızlar. nasılsınızz nasıl gidiyor?
ben bugün okuldaydım, sınav görevim vardı gözetmen olarak ayakta kalınca ayacıklarım şişti, koca ayaak oldum resmen :(
şimdi uzatıp ayacıklarımı dinlenicem. ii bakın kendinize sonra görüşmek üzereee

Ben dün gece uyudum guzel cok sükür o yuzden bugun iyiyim yaaa..evimizde keyif yapiyoruz..esimde evde..ohh tahatiz :)):yarin kontrolum var sabahtann ..bakalim...

Son düzenleme:
selam kızlar. nasılsınızz nasıl gidiyor?
ben bugün okuldaydım, sınav görevim vardı gözetmen olarak ayakta kalınca ayacıklarım şişti, koca ayaak oldum resmen :(
şimdi uzatıp ayacıklarımı dinlenicem. ii bakın kendinize sonra görüşmek üzereee

ben mümkün değil ayakta duramıyorum taaburemi götürüyorum ayakta duracaksam :61: maşşallah sana

Back
X