Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnn..Allahim korusun bebislerimizide bizide..ha kocalarimizida tabiki :)![]()
aaa uykusu ağırlaşan bi benimdir diyordum ama ben de aynıyım tuvalete kalkıyorum ama gözümü zor açıyorm.
şimdi endişeler korkular arttıkça rüyalar değişiyor,kabus olabiliyo takma kafana canım.
benim durumu bu hafta sonu sorucam doktora reflü sıkıntım hep vardı mide yanması sürekli oluyodu ama bu dediğim yeni başlayan bi şey. neyse ki oğlumun hareketleri iyi ve kuvvetli yoksa çoktan dayanmıştım doktorum kapısına:)))
Allah korusun hepimizin bebişlerini![]()
35. haftadayım bende... 22 ekimde doğsun istiyom...
şimdi sen en geç 25 ekim demişsinn ya içim rahatladı
bende tam tersi nerdeyse 24 saat uyanığım malesef:44:benimde aynı oluyo hemen hemen kasılma olduğunda karnım semsert oluyo bebek toplanıyo nefes almakta zorlanıyorum kalbimde bir baskı hissediyorum yatıyosam oturuyo pozisyona geliyorum hemen bebek kasıldığında akciğerlere baskı yapıyormuş ondan nefes almakta zorluk ve kalp çarpıntısı oluyormuş benimde uykum çok güzel maşalllahgece 4-5 kere kalkıyorum ama yatınca hemen uyuyorum bu arada kasılmalar gece yatarken daha çok oluyor rüyaları hiçççç sormayın o kadar çok rüya görüyorumki anlatamam
![]()
sağolasın ....Allah hepimize kolay doğum versinben iki gecelik aldim , sabahligim vardi zaten ona uygun almistim..birde esofman götürüyorum..burda oyle dediler özel birsey almayin diye dogum icin..ben Tr den gecelik almistim 2 tane walla pisman oldum..hastanede dediler bana rahat gömlek giyin önu acik rahat herhangi birsey ..birde esofman iste..geceliklerede Tr de baya para verdim..walla pisman oldum..
senin sezeryansa kesin gecelik tarzi giymen lazim..:))) Kolay bir dogum dilerim..
benimde aynı oluyo hemen hemen kasılma olduğunda karnım semsert oluyo bebek toplanıyo nefes almakta zorlanıyorum kalbimde bir baskı hissediyorum yatıyosam oturuyo pozisyona geliyorum hemen bebek kasıldığında akciğerlere baskı yapıyormuş ondan nefes almakta zorluk ve kalp çarpıntısı oluyormuş benimde uykum çok güzel maşalllahgece 4-5 kere kalkıyorum ama yatınca hemen uyuyorum bu arada kasılmalar gece yatarken daha çok oluyor rüyaları hiçççç sormayın o kadar çok rüya görüyorumki anlatamam
![]()
benimkide çatlamadı çok şükürkizlar göbegi catlamayan var mi??? ben 36 haftadayim hala göbegim catlamadi![]()
terazi olsun istiyorsun yani![]()
benimkide çatlamadı çok şükür![]()
kizlar göbegi catlamayan var mi??? ben 36 haftadayim hala göbegim catlamadi![]()
çok kıskandımmmmm
bacaklarımda ve belimde çatlaklar var =(((
ama hata benim krem aldım ama kullanmadım =((
canim kremlerle alakasi cok yok yaaa..doktorumda oyle dedi..cilt yapinla alakali..birde biz ayniyiz seninle..göbegini ölcsene kac cm ? benim gobegim cok buyumedi..
benim karnımın alt kısmında üç minik kırmızı çatlağım var geçen hafta birden ortaya çıktılar. ve hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bitkisel yağlar, bebe yağları ile yağlanıyorum hergün.6. ayımdan sonra günde iki kez sürüyordum üstelik ama çatladı işte. yağla kremle falan ilgisi yok, cilt yapısıyla alakalı sanırım.
üzülmüştüm görünce ama dün yeni tanıştığım birinin sözleri üzülmemin anlamsız olduğunu anlamamı sağladı.bahsettiğim arkadaş 5 buçuk aylık hamileyken bir enfeksiyona yakalanarak erken doğum yapmış ve bebeği ne yazık ki sadece 12 gün yaşatabilmişler. "keşke her yanım çatlasaydı da bebeğim kucağımda olsaydı, kiloymuş, çatlakmış bunları dert etme en önemli şey hamileliğini böyle sağlıklı geçirmen ve bebeğine kavuşman" dedi çok da haklı,hep böyle söylüyoruz ama o acıyı tatmış birini görünce daha iyi anlıyo insan. oğluşum iyi olsun da gerisi mühim değil..
valla en son 95 di şimdi işyerindeyim akşam yeniden ölçer yazarrım seninki kaç??
ben 3-4 gun önce ölcmüstüm benimki 100 cm:)
akşam eve gidince bakıcam valla...
bu arada şuanda kızım çok ritmik olarak sanki sağ yanıma vuruyor...
kimi hıçkırık diyo kimi el kol hareket diyo...
el kol olsa bu kadar aynı ritimde olurmu beaa
valla en son 95 di şimdi işyerindeyim akşam yeniden ölçer yazarrım seninki kaç??