33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

aaa uykusu ağırlaşan bi benimdir diyordum ama ben de aynıyım tuvalete kalkıyorum ama gözümü zor açıyorm.
şimdi endişeler korkular arttıkça rüyalar değişiyor,kabus olabiliyo takma kafana canım.
benim durumu bu hafta sonu sorucam doktora reflü sıkıntım hep vardı mide yanması sürekli oluyodu ama bu dediğim yeni başlayan bi şey. neyse ki oğlumun hareketleri iyi ve kuvvetli yoksa çoktan dayanmıştım doktorum kapısına:)))
Allah korusun hepimizin bebişlerini :nazar::nazar::nazar:

benimde aynı oluyo hemen hemen kasılma olduğunda karnım semsert oluyo bebek toplanıyo nefes almakta zorlanıyorum kalbimde bir baskı hissediyorum yatıyosam oturuyo pozisyona geliyorum hemen bebek kasıldığında akciğerlere baskı yapıyormuş ondan nefes almakta zorluk ve kalp çarpıntısı oluyormuş benimde uykum çok güzel maşalllah:nazar: gece 4-5 kere kalkıyorum ama yatınca hemen uyuyorum bu arada kasılmalar gece yatarken daha çok oluyor rüyaları hiçççç sormayın o kadar çok rüya görüyorumki anlatamam :1:

benimde aynı oluyo hemen hemen kasılma olduğunda karnım semsert oluyo bebek toplanıyo nefes almakta zorlanıyorum kalbimde bir baskı hissediyorum yatıyosam oturuyo pozisyona geliyorum hemen bebek kasıldığında akciğerlere baskı yapıyormuş ondan nefes almakta zorluk ve kalp çarpıntısı oluyormuş benimde uykum çok güzel maşalllah:nazar: gece 4-5 kere kalkıyorum ama yatınca hemen uyuyorum bu arada kasılmalar gece yatarken daha çok oluyor rüyaları hiçççç sormayın o kadar çok rüya görüyorumki anlatamam :1:
bende tam tersi nerdeyse 24 saat uyanığım malesef:44:

ben iki gecelik aldim , sabahligim vardi zaten ona uygun almistim..birde esofman götürüyorum..burda oyle dediler özel birsey almayin diye dogum icin..ben Tr den gecelik almistim 2 tane walla pisman oldum..hastanede dediler bana rahat gömlek giyin önu acik rahat herhangi birsey ..birde esofman iste..geceliklerede Tr de baya para verdim..walla pisman oldum..
senin sezeryansa kesin gecelik tarzi giymen lazim..:))) Kolay bir dogum dilerim..
sağolasın ....Allah hepimize kolay doğum versin:49:

hımmm mantıklı. ben de nooluyo diye endişelenmiştimm. iyi bari sadece bende olmuyomuş. sağol canım yaa rahatladım vallaha.
maaşalaahh uyku lazım. güç toplamamız lazım, doğum ve sonrasında epey yorulucaz zatenn.

benim karnımın alt kısmında üç minik kırmızı çatlağım var geçen hafta birden ortaya çıktılar. ve hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bitkisel yağlar, bebe yağları ile yağlanıyorum hergün.6. ayımdan sonra günde iki kez sürüyordum üstelik ama çatladı işte. yağla kremle falan ilgisi yok, cilt yapısıyla alakalı sanırım.
üzülmüştüm görünce ama dün yeni tanıştığım birinin sözleri üzülmemin anlamsız olduğunu anlamamı sağladı.bahsettiğim arkadaş 5 buçuk aylık hamileyken bir enfeksiyona yakalanarak erken doğum yapmış ve bebeği ne yazık ki sadece 12 gün yaşatabilmişler. "keşke her yanım çatlasaydı da bebeğim kucağımda olsaydı, kiloymuş, çatlakmış bunları dert etme en önemli şey hamileliğini böyle sağlıklı geçirmen ve bebeğine kavuşman" dedi çok da haklı,hep böyle söylüyoruz ama o acıyı tatmış birini görünce daha iyi anlıyo insan. oğluşum iyi olsun da gerisi mühim değil..

benim karnımın alt kısmında üç minik kırmızı çatlağım var geçen hafta birden ortaya çıktılar. ve hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bitkisel yağlar, bebe yağları ile yağlanıyorum hergün.6. ayımdan sonra günde iki kez sürüyordum üstelik ama çatladı işte. yağla kremle falan ilgisi yok, cilt yapısıyla alakalı sanırım.
üzülmüştüm görünce ama dün yeni tanıştığım birinin sözleri üzülmemin anlamsız olduğunu anlamamı sağladı.bahsettiğim arkadaş 5 buçuk aylık hamileyken bir enfeksiyona yakalanarak erken doğum yapmış ve bebeği ne yazık ki sadece 12 gün yaşatabilmişler. "keşke her yanım çatlasaydı da bebeğim kucağımda olsaydı, kiloymuş, çatlakmış bunları dert etme en önemli şey hamileliğini böyle sağlıklı geçirmen ve bebeğine kavuşman" dedi çok da haklı,hep böyle söylüyoruz ama o acıyı tatmış birini görünce daha iyi anlıyo insan. oğluşum iyi olsun da gerisi mühim değil..

çok haklısın vallahi...
kızım sağlıklı doğsun yeter

:20:

akşam eve gidince bakıcam valla...

bu arada şuanda kızım çok ritmik olarak sanki sağ yanıma vuruyor...

kimi hıçkırık diyo kimi el kol hareket diyo...

el kol olsa bu kadar aynı ritimde olurmu beaa

benim kizimda acaippp hareketli sabah artik ne olur biraz sakinless dedim canim yaniyor walla..canim o hareket etmezse ölürüm o ayri mesele tabide..yaaa beebgimin basi asagida dogum pozisyonunda kafasi asagida yani elleriyle resmen asagida karnimin en altinda hareket ediyor..elimi dokunuyorum bende sanki elele tutusuyoruz :) ama karnimda neysede asagida hareket etmesi baya garip geliyor bana )))
bu arada kafasi nerdeyse hickirik ordan geliyor :))) soyleyimmm:))

Back
X