Can'ım bende erken sancılandım hatta 28 bitmeden sancılarım başladı. Bol su iç ne kadar su içersen o kadar azalıyor sancı. Ve asla kalkma . Yat hep.11 saat 200 lerde sancı çektim.. dikişlerim patlama ihtimali war.. 5 serum 11 tane hap iki tanede ciğer iğnesi wuruldum.. oturduğum zaman yada ayakda dueduğum zaman hemen kasılıyo.. küwez denilince korktum.. 2.200 kilo ama doğumda deişiyo kilolar sizler böle yazınca çok rahatladım gerçekten hep yatıyorum yeni yeni geçti sancı azcık sabret dedi soktor en azından 2-3 gün saha geçsin doğsada bişe olmaz korkma dedi ama işte..
Amin Can'ım korkma ben ne sancılar atlattım 38+5 te doğurdum Şen'de atlatırsın inşlhYatıyorum oturunca yada ayakda iki yürüyünce hemen kasılıyo.. çok sert oluyo karnım toplanıyo hemen.. Allah yardımcımız olsunn..
30. Haftada sezeryanla doğum yaptım bebegim 2 ay kuvozde kaldı şükür iyi 7 yasinda şimdi. Darısı size insallah33 haftalık hamileyim ilkim sezeryan olduğu için bu hamileliğimde 200 lerde sancı çekiyorum.. dikişlerim patlayabilir die bebeğimi almaları an meseleri.. ciğer iğnesi yaptılar bu hafta doğurup sağlıklıca kucağına alam war mı..?
Doktorumun bi hastası 35. Haftada doğum yapmış. Ciğerlerin için iğne yapmışlar. Ultrasonda bebek 2400 gram çıkıyomuş ama 2900 olarak doğmuş33 haftalık hamileyim ilkim sezeryan olduğu için bu hamileliğimde 200 lerde sancı çekiyorum.. dikişlerim patlayabilir die bebeğimi almaları an meseleri.. ciğer iğnesi yaptılar bu hafta doğurup sağlıklıca kucağına alam war mı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?