33 haftalık heran doğum hapabilirim..!!

Ohhh maşallahh inş benim bebrğimde küweze gerek kalmadan alırım kucağıma.. sancım war tutuyorum kendimi çok dayanamazsam gitmeyi düşünüyorum.. 1 gün 1 gündür..
Sen sancılarının azalması için elinden geleni yapmama rağmen devam ediyorsa doğurmaktan başka çare kalmıyor canım. Bir önceki sezeryanın ne kadar önceydi ?

Bence yarın Dr git.belki artık dünya ya gelme zamanı gelmiştir. Kendinide bebegide strese sokma bence .

Yarın sancı kötü wurmazsa gitmeyim diyorum.. serumlardan haplardan bıktım.. 34 olaydım iyiydi

Yarın sancı kötü wurmazsa gitmeyim diyorum.. serumlardan haplardan bıktım.. 34 olaydım iyiydi
Seni niye hastaneye yatırmadılar serum ilaç yakmadılar? Bence Dr hastane değiştir ben 35 olana kadar hastanede yattım

Yatırdılar 2 gün yattım.. ewe çıktım sancı olunca gel dediler sıklaşınca.. ara ara sancım oldu 3gün sonra yine gittim sancın ara ara war sıjlaşınca gel dediler.. git gel git gel hastaneden nefret ettim yarın başka hastane gideceğiz.. bakakım ne diyecek.. ciğer iğnesini felan hep oldum..

Can'ım senin devamlı yatman Laz'ım sancım varsa bence hemen git hastaneye sancını kessinler ilerlemeden

canim ablam 27 haftalikken dogum yapti sanci girince doktor agri engelleyici ciger gelistirici yapti hic kalkmadan 3gun tutabildiler suyu geldi 45 gun kuvezde kaldi simdi 4.5 yasinda canavar gibi saglikli yasitlarindanda uzun yigenim hic merak etme erken gelsede biseycik olmaz buyumus baya

Öğleden sonraya rabdewu almış eşim.. sabah ara ara sancı oldu ama şimdi geçti bakalım.. durumdan haber weririm inş..

Hanımlar birşey sorucam. 33 haftaya yeni girdim. Karnım baya aşaya indi ayakta duramaz oldum. Karnım taş gibi oluyor sürekli sadece yatınca iyi oluyorum. Şu kasılma nasıl bir şey. Anlamıyorum hiç. Konturole 10 gün var daha.

Karnın sert olması kasılma cnm.. doktora gir sana caldiyum eerir 10gün fazla zaman kasılmaların çoğalmadan git hala oluyor mu

Konu sahibi benim 34+5 haftalık doğum yaptım.. erken doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…