Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi nasılsın? doğumun ne zaman olacağı kestirmek doktorlar bilir yalnız doğumu tetikleyecek şeyler yapma, çok hareket etme bence.Bugün kontrole gittim ve doktor 1cm lik açıklık olduğunu söyledi bebek doğum pozisyonunda duruyo dedi nst te bağladı ama sancım çıkmadı. 1cm lik açıklık olunca doğum ne zamn başlar tahminen ?
Ne zaman olcağı konusunda bişey söylemedi canm ya arada sancılarım tutuyo ama bekliyorum artık gelmesini ne zaman geleceğini allah bilr ama sağlıklı oksun tek isteğim buşimdi nasılsın? doğumun ne zaman olacağı kestirmek doktorlar bilir yalnız doğumu tetikleyecek şeyler yapma, çok hareket etme bence.
Amin canm inşllah ister istemez yoruyorum malesef süreklç yatamıyorum bir oğlum daha var 2 yaşnda çok hareketli bide annemlerde olduğm için yatmam imkansız yani annemle pek anlaşamıyoruzALLAH BİR AVAZDA KURTARSIN.
KENDİNİ YORMA BU SON HAFTALARDA.
SEN BÖYLE ANLATINCA BENİM GEÇEN SENE YAŞADIKLARI GELDİ AKLIMA
1 cm açıklıkla 1 haftada doğum olur diye düşünüyorum ben çocuk kendini itmeye başlamış eger vajina kısmında ağrılı baskı varsa. Hareketlerini tamamen kısıtladığı zamanda da genelde 3-4 cm açıklık oluyor. Normal doğum yaptım oradan biliyorum canım. Korkulacak bişey yok evde çek sancını eğer doktor uygun gördüyse çünkü hastane ortamında insan daha da stres oluyor.Bugün kontrole gittim ve doktor 1cm lik açıklık olduğunu söyledi bebek doğum pozisyonunda duruyo dedi nst te bağladı ama sancım çıkmadı. 1cm lik açıklık olunca doğum ne zamn başlar tahminen ?
Evet aşağıda baskı hissediyorum yürümekte zorlanıyorum. Dediğin doğru hastane daha çok stresesokuyır insanı o yüzden evde çekmeyi düşünüyorum bende sancıyı ama kısmet neler bekliyo nasıl olur allah bilr ama diken üstündeyim yani1 cm açıklıkla 1 haftada doğum olur diye düşünüyorum ben çocuk kendini itmeye başlamış eger vajina kısmında ağrılı baskı varsa. Hareketlerini tamamen kısıtladığı zamanda da genelde 3-4 cm açıklık oluyor. Normal doğum yaptım oradan biliyorum canım. Korkulacak bişey yok evde çek sancını eğer doktor uygun gördüyse çünkü hastane ortamında insan daha da stres oluyor.
Ben 34.haftada şiddetli sancı ile kontrole gittim 2 cm açılma vardı. Veeee 41.hafta doğum yaptım.Bugün kontrole gittim ve doktor 1cm lik açıklık olduğunu söyledi bebek doğum pozisyonunda duruyo dedi nst te bağladı ama sancım çıkmadı. 1cm lik açıklık olunca doğum ne zamn başlar tahminen ?
Hareketlerini kısıtladın mı peki o 7 haftayı nasıl geçirdinBen 34.haftada şiddetli sancı ile kontrole gittim 2 cm açılma vardı. Veeee 41.hafta doğum yaptım.
Azcık daha dikkatli davrandım ama zaten sancı sende otomatik olarak hareket kısıtlayıcı olur. Bir de benim bacaklarımda ödem çoktu yürüyemiyordum. 2 metre yürüsem arada oturuyordum hatta emekleyerek gidiyordum, her gün ağlıyordum. Sadece 6 -7 kilo aldım. Çok zordu. Bebegim 3 kilo doğdu. Allah kolaylık versin.Hareketlerini kısıtladın mı peki o 7 haftayı nasıl geçirdin
Allah bebeğine uzun ömürler versin canm. Ben 10kilo aldm hamile kaldığmdan bu yana aşırı yürümüyorum yarm saat feln yürüyorum günlükAzcık daha dikkatli davrandım ama zaten sancı sende otomatik olarak hareket kısıtlayıcı olur. Bir de benim bacaklarımda ödem çoktu yürüyemiyordum. 2 metre yürüsem arada oturuyordum hatta emekleyerek gidiyordum, her gün ağlıyordum. Sadece 6 -7 kilo aldım. Çok zordu. Bebegim 3 kilo doğdu. Allah kolaylık versin.
Evet nişan gelmis canim. Sancin ve suyun gelmedikce endislenme bazen nişandan 2 hafta sonra bile dogum olabiliyor. Baska belirti yoksa yarin doktora gidip muayene ol. Acilman varmi yada sanci varmi bakarlar. Endiseleniyorsan da doktorunu yada hastane ni arayip bilgilendirebilirsin. Onlar seni yonlendirir.Kızlar şimdi lavaboya girdim ve pembemsi bi pıhtı gibi sanki öyle bişey düştü nişan mı bu ?
Sancıyı bekliyorum cnm sun sadece belmde var arada karnımn alt kısmına adet sancısı gibi sancı giriyo ve kasılma bazen 10 dk bir bazen düzensiz oluyoEvet nişan gelmis canim. Sancin ve suyun gelmedikce endislenme bazen nişandan 2 hafta sonra bile dogum olabiliyor. Baska belirti yoksa yarin doktora gidip muayene ol. Acilman varmi yada sanci varmi bakarlar. Endiseleniyorsan da doktorunu yada hastane ni arayip bilgilendirebilirsin. Onlar seni yonlendirir.