- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Endokrine gittiniz miBende 27 yaşındayım 155 boy 40 kiloydum 35e düştüm. Her gören ne kadar zayıfsın deyip şoka giriyor görende kafam kopmuş zanneder. Giydiğim kıyafetler pek yakışmıyor çoğunlukla kendimi çirkin hissediyorum. 40 kiloyken doktora gittiğimde boyuna göre kilon normal demişti. Derdine pek derman olmaz yazdıklarım ama yalnız değilsin bil istedim
Valla kan tahlili filan hiç bişi istemedi eliöe bi diyet listesi tutuşturup gönderdi. İdeal kilom 45 tekrar eski kiloma dönüp 45e çıkmak istiyorum. Boya yapabileceğim bişi yokta kilo için uğraşıyorum :)Endokrine gittiniz mi
nasıl normal der anlamıyorum
Hem boyunuz kısa hem kilonuz az
Çocuk ölçüleri bunlar
Yetişkin bir insan nasıl bu kilolarda olur
Diyetisyene gittim kan tahlillerimle beraber ama herhangi bi sorun bulamadı alıyorum hızlı veriyorum tiroitede baktırdım dahilyeye hastaneye yatırın kötüyüm dedim ama biseyin yok dedi yolladıArı sütünü denedin mi ? Bide cici bebe + süt ..hem tadı da güzel :)
Her gün bir lokma daha arttır yediklerini ,zamanla alışırsın .bide terapi alıyor musun ,yeme bozukluğu tedavisi görüyor musun ?
Valla kan tahlili filan hiç bişi istemedi eliöe bi diyet listesi tutuşturup gönderdi. İdeal kilom 45 tekrar eski kiloma dönüp 45e çıkmak istiyorum. Boya yapabileceğim bişi yokta kilo için uğraşıyorum :)
Farklı besinler dene ,neler hoşuna gidiyorsa onlardan yemeye çalış .bir şekilde üstesinden gelmen gerekDiyetisyene gittim kan tahlillerimle beraber ama herhangi bi sorun bulamadı alıyorum hızlı veriyorum tiroitede baktırdım dahilyeye hastaneye yatırın kötüyüm dedim ama biseyin yok dedi yolladı
Ay korktum şimdi yahü bi gideyim bari. 40 kilo normal değil mi boyuma göreArkadaşım senin tahlil yaptırman şart.
Endokrin uzmanına git, troid değerlerine bakılsın. Ayrıca gastroentereroloji bölümü de çölyak yönünden incelesin.
İnşallah hiçbir şeyin yoktur ama bu sebepler ekarte edilsin, ondan sonra diyet listesi ile uğraşırsın.
Özelden yazabilir misiniz bana ilacım adını?Yanlış anlaşılmak istemem seni ona yönlendirmekte ama istersen ve bebek düşünmüyorsanız şuan bir psikiyatri doktoruna görün ( hiçbir sağlık problemim yok dediğin için ) çünkü çok güzel iştah arttırıcı ilaç veriyorlar.
Arkadaşımda aynı problem vardı kullandığı gündüz hapları ( kesinlikle beyni uyuşturan uyku yapan cins değil. ) isim vermicem doktor kontrolünde kullan diye ama çok güzel istahini açmıştı epey kilo aldı
Sende mi kilo alamıyosun kac kilosubÖzelden yazabilir misiniz bana ilacım adını?
Ben alıp verenlerdenim sürekli benim de pesikolojim pek normal değil birşey yiyemiyorum pek. Boyum 1.64 kilom 46 civarıSende mi kilo alamıyosun kac kilosub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?