Atması onemli değil hasta nosunu biliyorsa netten çıkarabiliyorsun artıkKağıdı çöpe mi attınhımm,ben çocuklarımın ve kendimin tüm sonuçlarını dosyada sakladığım için bunu ilginç buldum doğrusu...Ama atmışta olsam bazı şeyler akılda kalır,örneğin benim D vitaminim 6 çıkmış,senin hiç mi gözün ilişmedi herhangi birine.
O da doğru,ben çocukların okul karnelerini ve saklamak istediğim çalışmalarını arşivlediğim için ona da ayrı bir dosya açtım yıllar önce,elime geçtikçe atıyorum içine,zaman aşımından sonra çöpe tabii:)Atması onemli değil hasta nosunu biliyorsa netten çıkarabiliyorsun artıko yüzden bende hep atarım istediğimde betten bakıyorum iyi oluyor :)
Bütün hastanelerdeki hasta nolarımı kaydetmişim :)
Tekrar git derim aç karnına kansızlık,vitaminsizlik,tiroid,şeker hepsine baktır,tiroidlerine bakılmamış galiba,tsh diye geçer.Bide sanirim bazi arkadaslrmz inanmiyor bna soyle bisey var doktorlr bna yardmci olsa bn kalipta gecenin 4 de burya caresizligmi yazmzdim bugun hic uyumadim her geln yorumu okudum belki benim gbi olan vardr kilo alan vardr maglesf doktor 33 kilo olan birini basndan saliyor demkki ciddi bisey cikmyo tahlillerde
Normal yedikten sonra da miden bulanıyor mu?Hayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
Midene baktırdın mı? Midende düşüklük olabilir. İşrahsız olursun ve yedikten sonra miden bulanır. Her ne kadar bilimsel görünmüyor ise de bunu tedavi eden kocakarı yöntemleri var. Eltimden biliyorum. Yıllarca doktor doktor gezdiği halde anlamamışlar ama köyün birindeki yaşlı bir teyze kızım senin miden düşük, gel sarayım demiş. Kuşaklar falan bağlamış. Öyle kalmış epey bir süre. Eltim de yemek yiyebilmiş. İlk iştahla yediği yemeği bile hatırlıyor. Annesi ona patates kızartmış. Ondan sonra bir daha bu rahatsızlığı yaşamamış. Her ne kadar bilime, doktorlara saygım sonsuz ise de ben bazı insanların doğuştan alternatif tıp hakkında yetenekli olduğunu düşünüyorum. Elinde röntgen cihazı yok, emar yok, latince iki terim bilmiyor, nasırlı elleri ile hastalığı tespit edip tedavi ediyor. Ben çok şahit oldum. Doktorlar anlamadıysa belki senin de şifan bir dağ başında fakir kulübesinde yaşayan yaşlı bir koca karıdır. Vallahi birinin asistanı olmak isterdim.Hepsi normal hic bir eksikligm yok vitamin faln hersy yernde bnm tek derdim istahim yok bunun icin yemk yiyemiyorum ve kilo alamiyorum her gttgm doktor biseyin yok yemk ye dyo istahim yok diyorum kendini zorla diyolar zorlasamda migde almiyor ve piskoljm bozldu artik bazen hayatima son vermk istiyorum sonra aptalmiyim bn diyorum inanin arkamda birKcgm kopegim evladim icin dayaniyorum aciz bir insan deglm ama piskoljm bozuldu
Yemek yemediğiniz için kabız oluyorsunuz bence. Vücut olmayan şeyi nasıl atsınBide benim bir sorunm var cok kabiz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?