İLACI MILACI BOSVER. kılo almak ıstyenler dıye bır kategorı var oraya bak. arastır bayagı yardımcı arkadaslar var.bende senn kadarım ama kılom hep 43-45 tı ıse basladım duzenlı yemek derken 55 falan oldum. sabah kahvaltı ıs yerınde oglen yemek kebablar dürümler. aksam ev yemegı evde. derken 55 olmusum 2-3 ayda iş hayatı bıraz kılo aladırıyor.calsııyromuun tum gun evdemısın. kımısıde calıstıgı halde kılo alamaz yapısı geregı . mideni büyüttükten sonra arkası gelıyor. 2-3 gun bo lbol ye mıdenn buyudunu hıssedıosun daha cok yemek ıstıyorsun 1 -2 saat bısey ymeyınce mıdenden gurultular gelmeye baslıyor daha yenı yedım dıysun ama yınede yıyceksın.bıraz saglıksız onerıde buluncan ama ben karbonhıdratlı beslenınce o sadece sisiriyor ıste ekmek pılav bılmem ne. ve şiişirdigi igibi iki üç gün aç kalınca geri zayıfıyosun . ama yağlı seyler yıyınce kılolarında yağ seklınde alıyosun onlar kalıcı oluyor ıste.yağlarımızı eritmek zor neticede. yağ şeklinde kıloalınca oda zorlasıyorKizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Ölmek istiyorum değil , ölmek istemiyorum yazıyor bende ilk bŞta öyle anlamıştım :)Ben 170 boyla 47 kiloydum, evet zayıftım ama ölmek isteyecek bir durum yok bunda, Kuzenim sizinle aynı boy ve kiloda sadece ufak tefek, çıtı pıtı görünüyor. Bu neden ölmek için bir neden olsun. Kendinize gelin. Çok kilo almak istiyorsanız, sık sık bol karbonhidrat ağırlıklı beslenin. Ama böyle beslenme sizi sağlıksız yapar, şuan zayıf ve sağlıklısınız bence tadını çıkarın. Bahsettiğim 47 kilo öğrenciykendi. Ben işe başladığımda 15 kilo aldım. Düzenli ögünler yemeye başladığım için. sabahları normalde pek kahvaltı yapmazken hem kahvaltı(genelde poğaça, vb fırın ürünleriyle) hem öğle hem akşam yemeği yiyince kilo aldım ama ondan sonra sürekli hastalanır oldum. Ve zayıf halimi çok özlüyorum.
Gecen ay baktrdim doktor normal dedi basndan saldi kac cikti bilmiyorum sdce normal bir sorunun yok yemek ye dedi okdr verdgi kagidi aldigm gbi cope attim sinrden baktim bile
26 yasima kadar her seyi yaparim bir kilo alamam herhalde diyordum. Hep cok ama cok zayiftim. Kiyafetlerim olmazdi. Kat kat taytlar giyerdim.
Ve en cok istedigim seylerden biri kilo almakti bu hayatta.
Saka degil. Utaniyordum kendimden cunku.
Neyse canima tak etti bir gun. Dedim sen nesin boyle ya 12 yasondaki cocuk bile kilolu senden. Karar verdim. Buna adayacaktim kendimi nitekim adadim. YIYEMIYORUM diye bir sey yok. Kendini kandirma. Zorlamazsan asla kilo alamazsin. Yiyeceksin. ZORLA, miden bulansa da yiyeceksin. Is yerinde zorluyordum ofisin icinde tur atiyordum hazmedemedigim icin. Ogururdum fazla yedigim icin. Sonra 45 in ustunu goremeyen ben 47 49 50 52 54 u gordum. Mucize idi benim icin.
Ama noldu biliyormusun
Reflu oldum. Kilom iyi cok sukur. Ama kilo almanin bile hayirlisini istemek lazimmis. O cok istedigim sey beni reflu yapti. Ve her gun rahatsizlik veriyo malesef.
Biraz zorla kendini. Sonra miden genisleyecek. Yemezsen asla kilo alamazsin
yedin mi dedikleri seyleri bu birinci sorumKizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
her ögün kendini zoruşuyacaksım oyle mucize yok birden iştah acılsın . sıvı su corba yemekte tüketme. salata yemekle tuketme . 6 kez beslenecksin ara çgün yapacaksın aralarda 1 er avuc kuruyemiş veya 1 avuc kuzuüzüm veya 1 kase sütlü tatlı beya 1 su bardak süt ile meyve öneriyorum.miden dolacak iyice zorlayacksın sonra bıralacaksın. ögünden yarım saat önce sonra harici sıvı deyler su almaBiliyorum alamicagimi sdce bna kilo aldiri hap igne ne olursa artik raziyim istahimi acsin yemk yiyim artik biktim zayifliktan 8 aydir evliyim evlenirken bile gelinligmi zor diktrdim ustumde hic guzl durmadi kendimden nefret etmeye basladim ve kendimi sevmkten vaz gecersem hic cabalamam kendimi olume terk ederim
Tesekkur ederim Ahhh ah gittim yaklasik bir senedir ugrssiyorum. 2 endoskopi 1 kolonoskopi oldum. 3 dr degistirdim. Ilaclar bir yere kadar idare ediyor. En buyuk dusman stres ben de stres muptelasiyim:) bikac ay sonra antibiyotik tedvisine baslayacagim bakalim. Yine de cok şükür. Kilo almanin ne kadar zor oldugunu biliyorum. Ve gercekten bir dirhem et bin ayip ortuyor. Ama bir seyi koru korune istememek gerek. Kilo almanin bile hayirlisi istemek lazim:)Tebrik ederim. Reflü de hayat boyu çekilen bir hastalık değil, tedavisi var. Doktora gittiniz ve düzelmiyorsa daha iyi bir doktora gidin. Bir de klasik portakal, çikolata, kızartma, nane vs. pek tüketmemek gerekiyor. Ama iyi bir tedaviden sonra onlar bile yenebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?