33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gercekten cok zor bir durum
CNM BNMDE Bİ TANIDIĞIM VAR ODA KİLO ALAMIYOR 38 LERDE O GALİBA ONA DOKTOR BEBE BİSKÜVİSİ ÖNERMİŞTİ SÜTLE ONU YİYORDU ALDI BAYAĞ İNŞALLAH SENDE ALIRSIN

bir zamanlar bende o kadar olmazsa bile çok zayıftım ...hiç birşey demez ,neskafe,sigara giderdim :) şimdi rejimdeyim :) ..
banada biri tavsiye etmişti
club sandviç ....uno ekmeğine,tavuk,salam,jambon,domates,salatalık,kıvırcık,mayonez,üzerine tuz,karabiber,,yanına cips...kolada vardı :))))))) nefis oluyorduu..istahımı açmıştı..birde sarımsaklı tereyağını pocaya ve bolca sürüp yiyordum hmmmm miss miss..açık kilo vereyimde yine yiyeyim :)

Selamlar, düşüncelerinizi değiştirmezseniz hiçbir ilaç size fayda vermez, bunu gerçek manada söylüyorum, biz zannediyoruz ki hap içtik iyileştik, yemek yedik doyduk vs. Oysa Ramazan ayına gireceğiz, saatlerce açlık çekip sofraya oturup yemek yiyemediğim zamanlar oldu ki normalde çok iştahlı herşeyi canı çeken bir insanım. Peki ne oldu bana? Allah rızası için oruç tutmaya niyet ettim, ben açlığa dayanırım dedim dayandım. İlk gebeliğimde abur cuburu çok sevmeme rağmen yemeyeceğim çocuğum için dedim ve hamilelik boyunca bütün paketli şekerli gıdalardan tiksindim. Siz neye niyet ederseniz kalpten, o gerçek olur, ilaçlar da ancak o zaman size fayda verir.

Zaten işe yaramayacak diye başladığınız her yol hüsranla bitecek. Siz öncelikle Allah'a sonra kendinize güvenin. Başaracağım, kilo alacağım diye hergün kendinize hatırlatın, gördüğünüz yiyeceklere tiksinerek bakmayın, Allah ne güzel yiyecekler yaratmış, birgün iştahım açıldığında hepsini severek yiyeceğim deyin. Güzel düşünürseniz güzelleşirsiniz, siz çirkin değilsiniz, etrafın yorum ve düşünceleri sizi de negatif yöne soktu belki ama o şekilde olmaz. Pozitif olacaksınız, yiyecekleri gördükçe Allah'ım iştahla severek yemeyi nasip et diyeceksiniz, sabredeceksiniz, suyunuzu muhakkak azıcık (1 tatlı kaşığı) balla tatlandırın derim, şifadır, kilo da aldırır Allah'ın izniyle. Mide ve bağırsakları koruyacağı için şuan sindiremediğiniz size ağır gelen şeyleri de zamanla sindirirsiniz. İçtiğiniz suya hem bal katın, hem de Ya Şafi (şifa veren manasında) esmasını okuyun derim ben.

Bebe biskuvisi ve sut birebir kilo almak icin.Ayrica istahim yok diyorsunuz bol bol borek gibi karbonhidrat yemeye calisirsaniz istahiniz da acilir o tarz yiyecekler doygunluk saglamayip daha cok aciktiriyor mesela sutlac ta iyi kilo yapar.Bir hastaliginiz yoksa bence yiyebilirsiniz siz isteyin yeterki

Ben spora başlayınca kilo almıştım. Enerji harcayınca yiyesin geliyor çok fazla. Sende hareket etsen yürüsen vs belki iştahın açılır

Geçmiş olsun canım 10 kilo daha alsan tam olacak.
Baska bir doktora daha git tüm tahlillerini eksiksiz yaptır . Sonrası için de diyetisyene git iyi bir diyetisyen bul Ama sonrası zaten kendiliğinden gelir .

Kan ilacı içseniz o iştah açıyomuş arkadasım kilo almak için içiyordu 10 kilo aldı. Bilemiyorum doktorlar birşeyiniz yok diyorsa sorun yemenizde olabilir yemeye yemeye mide napsın vucut napsın çöker Allah korusun şifa versin inşallah.

Spora giderek kilo alabılırsın protein agırlıklı beslenerek. Ben 7kılo aldım sporla vucut ınanlmaz şekıllenıyor popo bacaklar kaslanıyor kesın cozum ılk aydan baslarsın almaya da Allahım yardımcın olsun

Yok cnm kansizsin dedi ileri seviye demedi hatta sogledgi laf suydu birz kansizsn pekmz ic gecer dedi kansizlign
Tahlilleri nerde yaptırdın devlette yapıldıysa e-nabızdan bakabilirsin. Özelde yapıldıysa hastanenin internet sayfasından bakabilirsin. Hatta bazı özel hastane tahlilleri e-nabızda çıktığı da oluyor. Sağlık ocağında yapılanı da tahlilsonucları.gen.tr adresinden öğrenebilirsin. Şimdi son tahlillerine bak bize söyle bakalım. Ben sonuçlar çıkınca doktor bakmadan eksik fazla değerler neler hepsini hatim ederim...

Artik organ hasari noktasina gelmissiniz siz de doktora gorunun bence.

Konu sahibi siz de kalorisi bol ama yuku hafif seylerden yiyin bol bol. Fistik findik ezmeleri cezerye kuruyemis tereyagi
Nohut fasulye gibi baklagiller tuketin yavas yavas butun gun yerseniz mideniz buyur zamanla

BMI - South London and Maudsley Eating Disorder Clinic Guidelines:

• 20.0 - 18.5 Normal 'Healthy' Weight
  • 18.5 - 17.5 Underweight
  • 17.5 - 15> Anorexia Nervosa
  • 15.0 - 13.5 Severe Anorexia
  • 13.5 - 12.0 Critical Anx: Organs fail
  • <12 Life Threatening

hastanede bir şeyin yok demişler neden ölesiniz:) ben de bir ara kilo alamıyordum ama bir zamandan sonra mide genişlediği için kilo alabildim. zaten boyunuza göre 40 kilo olsanız normal olur. 1 yıl içinde sporla ekstar yemekle 7 kilo alırsınız.

Öncelikle geçmiş olsun. Merak ettiğim konu yiyemiyor musunuz yoksa ne yerseniz yiyin kilo mu alamıyorsunuz?

Gecen ay baktrdim doktor normal dedi basndan saldi kac cikti bilmiyorum sdce normal bir sorunun yok yemek ye dedi okdr verdgi kagidi aldigm gbi cope attim sinrden baktim bile
E-devlet şifreniz varsa, e-nabız sitesinden tüm tahlil sonuçlarınızı görebilirsiniz, aklınızda olsun.

Canım benim psikiatriste git muhakkak.
Psikolojiktir o ilaç verir düzelirsin merak etme.

Bak bende 44 üstüne çıkamıyordum gittim dr bi ilaç verdi hemen kilo almaya başladım muhakkak görün olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…