- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.916
- 113
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorumluluklara yetişememek, karşı tarafın sadece erkek işi görünen şeyleri yapınca yeteceğini düşünmesi( arabayı sanayi götürmek, fatura vergi ödemek v.b) sinirli yapıda olup sürekli herşeye bağırması, bana iyi gelecek şeylere sürekli hayır demesi ( spora gitmek, güzellik salonuna gitmek, gezmek v.b) genel olarak herşeye kolay evet dememesi. Yoruldum. Herşeyi sorun etmesi bık bık bık bık kavga çıkarması küsmesi sürekli ilgi istemesi.
Ne istediğini biliyorsun, seni en çok mutsuz edende bu. Konuşmayı deniyorum ben. Çoğu erkek böyle , sanki doğal olan bu. Halbuki bu nedenle mutsuz anne ve çocuklar çoğalıyor. Rabbim yardımcınız olsun.Sorumluluklara yetişememek, karşı tarafın sadece erkek işi görünen şeyleri yapınca yeteceğini düşünmesi( arabayı sanayi götürmek, fatura vergi ödemek v.b) sinirli yapıda olup sürekli herşeye bağırması, bana iyi gelecek şeylere sürekli hayır demesi ( spora gitmek, güzellik salonuna gitmek, gezmek v.b) genel olarak herşeye kolay evet dememesi. Yoruldum. Herşeyi sorun etmesi bık bık bık bık kavga çıkarması küsmesi sürekli ilgi istemesi.
O kadar doğru ki yorumunuz. Ben çok denedim aslında çok hemde. Konuşamıyoruz ki biz hemen kavga ediyoruz. Onu suçladığımı, eleştirdiğimi düşünüyor ve benimle iletişimini kesiyor. Halbuki ben sorunları görsün değişsin düzelelim diye anlatıyordum.. sonra bir süre bende konuşmayı bıraktım. Bu sefer rahatladı, o geldi bana konuşmaya. Ben beklentimi sıfıra indirdim ve kendimi mutlu edecek şeylere yöneldim. Gizliden saklıdan yapabildiğim kadar yaptım. Beklentimi sıfırlayıp, onun tabiriyle söylenmeyince eleştirmeyince benimle konuşmaya başladı. Yani biz eşimle bir süredir ( küs değildik) ama oturup sohbet etmiyorduk, o bana pek bir şey anlatmıyordu. Şimdi içindekileri döküyor, onu sevmediğimi hissettiğini söylüyor. Ben ne bu evliliğin bitmesini istiyorum ne de bu şekilde devam etmesini..Ne istediğini biliyorsun, seni en çok mutsuz edende bu. Konuşmayı deniyorum ben. Çoğu erkek böyle , sanki doğal olan bu. Halbuki bu nedenle mutsuz anne ve çocuklar çoğalıyor. Rabbim yardımcınız olsun.
Ona sormadan gidersem bir dünya bağırır çağırır, diyorum ya genel olarak herşeye bağırır zaten. Neden diye sorduğumda cevap alamam. Şu an gizli saklı gidiyorum. Bağırıp çağırmasından, sorun çıkmasından yorulduğum için göze alamıyorum diklenmeyi. Zamanında çok denedim ve sonuç alamadım yoruldum. Bende gizliden yapıyorum. Psikoloğa da gizli gittim mesela 3 yıl önce, daha bir ay önce itiraf edebildim. Konusu ilk açıldığında asla gitmem sende gidemezsin diye bağırıyordu, şimdilerde kendisi duygu durumlarında değişiklik olduğu için ihtiyaç duyduğu için cesaret bulup söyleyebildim. Kendisi de itiraf etti bana meğer o da şu an gidiyormuş. Çok tuhaf. Böyle bir adam işte değişikBunları ilk mesaja yazsaydınız keşke.
Spora gitmek için eşinizin izin mi vermesi gerekiyor?
Bırak senşn duygularını böyle hissetsin... seni ne kadar mutsuz ilgisiz bıraktığını görsün. Demek farketmiş ve adım atmış. Bu bile bir nimet benim için.O kadar doğru ki yorumunuz. Ben çok denedim aslında çok hemde. Konuşamıyoruz ki biz hemen kavga ediyoruz. Onu suçladığımı, eleştirdiğimi düşünüyor ve benimle iletişimini kesiyor. Halbuki ben sorunları görsün değişsin düzelelim diye anlatıyordum.. sonra bir süre bende konuşmayı bıraktım. Bu sefer rahatladı, o geldi bana konuşmaya. Ben beklentimi sıfıra indirdim ve kendimi mutlu edecek şeylere yöneldim. Gizliden saklıdan yapabildiğim kadar yaptım. Beklentimi sıfırlayıp, onun tabiriyle söylenmeyince eleştirmeyince benimle konuşmaya başladı. Yani biz eşimle bir süredir ( küs değildik) ama oturup sohbet etmiyorduk, o bana pek bir şey anlatmıyordu. Şimdi içindekileri döküyor, onu sevmediğimi hissettiğini söylüyor. Ben ne bu evliliğin bitmesini istiyorum ne de bu şekilde devam etmesini..
Valla bu anlattiklariniz bir erkekten sogumak icin gayet yeterli sebepler.Sorumluluklara yetişememek, karşı tarafın sadece erkek işi görünen şeyleri yapınca yeteceğini düşünmesi( arabayı sanayi götürmek, fatura vergi ödemek v.b) sinirli yapıda olup sürekli herşeye bağırması, bana iyi gelecek şeylere sürekli hayır demesi ( spora gitmek, güzellik salonuna gitmek, gezmek v.b) genel olarak herşeye kolay evet dememesi. Yoruldum. Herşeyi sorun etmesi bık bık bık bık kavga çıkarması küsmesi sürekli ilgi istemesi.