- Konu Sahibi geronimo
-
- #12.701
her kim olursa olsun abim yada sevgilim yada çevremdeki herhangi biri... insanlar için kimsenin kendini üzmemesi gerektiğini öğrendim. ömür boyu birlikte yaşasanda yalnız ölceksin
insanlar vurdumduymazdır. okudum yazılanları. yok aramıyolar. yok şöyle yok böyle. üzülürsün ama üzüldüğünü farkettiğinde de yol vermesini bilirsin...
kimse insanın kendisinden değerli olamaz, olmamalı... seni üzen herneyse herkimse yol vermeyi bilecen...
her kim olursa olsun abim yada sevgilim yada çevremdeki herhangi biri... insanlar için kimsenin kendini üzmemesi gerektiğini öğrendim. ömür boyu birlikte yaşasanda yalnız ölceksin
insanlar vurdumduymazdır. okudum yazılanları. yok aramıyolar. yok şöyle yok böyle. üzülürsün ama üzüldüğünü farkettiğinde de yol vermesini bilirsin...
kimse insanın kendisinden değerli olamaz, olmamalı... seni üzen herneyse herkimse yol vermeyi bilecen...
yyolverrim demekle olmjuyo maleseff bazı durumlarda yapamıyorsun duyguların mantıgn önüne geçiyorrr
yyolverrim demekle olmjuyo maleseff bazı durumlarda yapamıyorsun duyguların mantıgn önüne geçiyorrr
merhabe sekerler
ayvayı yedım
bogazımda kaldı gıtmıyo
merhabe sekerler
ayvayı yedım
bogazımda kaldı gıtmıyo
duygularına hükmetmeyi becerebilmeli insan. yoksa hayal kırıklığıyla dolae hayatı. hep keşkeler olur...
geçmişinden vazgeçmiş sayılır keşke diyen insan..
kaydirigubbakcemile3 mecazi mi gerçek mimerhabe sekerler
ayvayı yedım
bogazımda kaldı gıtmıyo
bnm duygularm hep mantığımın önünde ne yazıkki...
duygularına hükmetmeyi becerebilmeli insan. yoksa hayal kırıklığıyla dolae hayatı. hep keşkeler olur...
geçmişinden vazgeçmiş sayılır keşke diyen insan..
ya duygularımıza hükmetmeyi başaramıosak?
sana hiç olmadımı böyle bişey?
ne yazık ki?
pişmansan bunu engellemek kendi elinde canım? yanılıyo muyum? insan herşeyin üstesinden gelir. tabi isterse
zamanında oldu. ama bişeyleri gördükçe, insanları tanıdıkça değmiceğini gördükçe başarıyosun merak etme...
e doğruyol aramıza hıs geldın . sende bızler gıbı yakında baslarsın ozledım demelere. helekı agbıyse gıden bır baska olur acısı. canından can kanından kan sonucta
sağol. eski erkek arkadaşımda gitti yada arkadaşlarım.. yada askere değilde benden gidenler oldu. ama üzülsemde bi süre sonra alıştı insan. herşeye alıştığı gibi. kendimi yıpratmadım...
geronimo duygusuz ol demiyorumki ben... haketmeyenler için üzülmemek gerek.. sadece bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?