331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben hiçi böyle olamadım...bu da güçlü hatunlarımızdan sanırm:S

yyolverrim demekle olmjuyo maleseff bazı durumlarda yapamıyorsun duyguların mantıgn önüne geçiyorrr

merhabe sekerler
ayvayı yedım
bogazımda kaldı gıtmıyo

yyolverrim demekle olmjuyo maleseff bazı durumlarda yapamıyorsun duyguların mantıgn önüne geçiyorrr

duygularına hükmetmeyi becerebilmeli insan. yoksa hayal kırıklığıyla dolae hayatı. hep keşkeler olur...
geçmişinden vazgeçmiş sayılır keşke diyen insan..

duygularına hükmetmeyi becerebilmeli insan. yoksa hayal kırıklığıyla dolae hayatı. hep keşkeler olur...
geçmişinden vazgeçmiş sayılır keşke diyen insan..

duyguları bu kadar dışarı vurmazsanda bi yerde patlarsın.. hep mantıklı olmak ilerde keşkeleri daha çok getirir bence

ya duygularımıza hükmetmeyi başaramıosak?
sana hiç olmadımı böyle bişey?

zamanında oldu. ama bişeyleri gördükçe, insanları tanıdıkça değmiceğini gördükçe başarıyosun merak etme...

e doğruyol aramıza hıs geldın . sende bızler gıbı yakında baslarsın ozledım demelere. helekı agbıyse gıden bır baska olur acısı. canından can kanından kan sonucta

edoğruyol çok mantıklı kişide belli bir süre sonra kafayı sıyırır bence duygusuzlaşır katılaşırrr

e doğruyol aramıza hıs geldın . sende bızler gıbı yakında baslarsın ozledım demelere. helekı agbıyse gıden bır baska olur acısı. canından can kanından kan sonucta

sağol. eski erkek arkadaşımda gitti yada arkadaşlarım.. yada askere değilde benden gidenler oldu. ama üzülsemde bi süre sonra alıştı insan. herşeye alıştığı gibi. kendimi yıpratmadım...

geronimo duygusuz ol demiyorumki ben... haketmeyenler için üzülmemek gerek.. sadece bu...

hak etmeyenler_? bn çok mu salağım yaaa

Ben duygularımla hareket ederim hep.. Herşeyi yoğun yaşadım hep.. sevgimi, aşkımı, kızgınlığımı, özlememi... ve bundna hiç pişmanlık duymadım ve hep iyiki dedim geçmişe dönüp baktığımda.. Tabiki yaralandım acı çektim ama keşkem olmadı en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…