canımmm benmde kameraman garson hepsii kadınnn
düğün olan yerin kapalı salonunda olucakk inşşş
canımm ssende onu ayarla bi an önce Allah korusunnn..
süper ya..acaba fiyatı nasıl olur..öğrenirsen söyle olur mu....güzelmiş bu fikir ya
canımcımm ne diyim okadar çok seçenek warki adam şaşırıyo walla ben çok düşündüm ama gidip hoş gördüğümü biyerden beyendim we oldu:)))))))))
canımcımm ne diyim okadar çok seçenek warki adam şaşırıyo walla ben çok düşündüm ama gidip hoş gördüğümü biyerden beyendim we oldu:)))))))))
işte müzik garson onlar hep kadın olcağı için bi türlü bulamadım ya...çok sinir oluyorum bi bulsamda rahatlasam süper senin ya...bizim burada yok ki öyle...
canımmm fiyatını hiçç bilmiorumm buda org. içinde ama ayrıca o nekadar kesin sorayım canım gittiiğimdeee.. amaa bunu kendin bile ayarlayabilirsinn bi şekildeee gibime geldii...
şanslıymışsın ne güzelll
çok düşünmeyin yaffff:))
sennde olur öle güzel bişe belki çıkar karşına tabi alırmısın diktrrmisin bilmem diktrmek istiyosun galiba
bizim burda kına org. yok hele kız kınası için ayrı seyler hiç yok..hep erkekli olur kına ben illaki kız kınası istiyorum..bakalım ya bulmam lazım...
hehehe
oluncaaa evli arkadaşlarımda bölee dio ama evlenmeden öncee onlarda böleydii:)))))
koca sehirde kız kınası için yer yok ya...ne tuhaf....
yani ben herseyi kendim ayarlıcam öyle zor ki..müzik olmadı cdden olur artık cd yaparım ama bakalım ya çok zor olcak...
ehh yani tabiki oluyo ama sonra bakıyon yaa okadar düşünmüş tasa etmişim noldu geldi geçti diosun güzel oldu diosun
ben kime kız kınası desem herkes burun büküyo öyle sey mi olur erkekler nolcak diyo :) kimseye derdimi anlatamıyorum kiii...allahım inşallah olur bulurum istediğim seyleri....
buarada kızlar yaşlarınız kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?