arkadaşlar mısır yemeyin yaaa
evet canım yaa canlındı ortalıgımız ohh ne güzel pazar alışverişi yapmıssın bayılırım pazar alışverişlerine kocam olmayınca gitmiyomda annnem nasılsa alıyo diyee ahhh ahhh kocam gelsinde yine çıkalım pazara .(((
evet arkadaşlar mısır yemeyinnnnnnnnnn:çok üzgünüm:
yemiyom artık gdo muabbetinden sonra ama çok istedi canım almıştım onu bitireyim barii:))
ben pek sewmem gamişim pazarı yaw kalabalık oluyo falan ya ama her hafta çıkıyom sempatiksalakcinni mecburiyetten
ay kızlarrr aşkı memnunun 60.bölüm fragmanını izledinizmi???
dün geniş aileye bakarken gördüm ama izlemiyom ben aşkı memnuyu geniş aile haneler çok güzel hareketler :)) düzenli takip ettiğim bi program yok bunları dışında
geniş aileyide ben bi türlü sevemedim evet cerencim çok heyecanlı bende mutlaka bu hafta izlicem
geniş ailede cevahir ve zekai süper yaa
ay ekonomiden kalmışım...off hemde 10 puanla:S cuma sınavı var hiç çalışasım yok yaa....
ahhaah abaküsbencede hele zekaii belki liseli olduğndan mı ne kanım kaynadı abaküse kaydirigubbakcemile3
nası kaldın yaw ortalamanınmı altındasın şuan
vizem 75 final 40...50 olması gerekiodu
ben de cuma günü olcaan sınaw o die düşünmüştümde yanlış anlamışım...
büt falan varmı?
güz sen ne yedin kız köfte yedin herhalde ekmeklemi yedin
güz nere gittin kız
BENSIZ OLAMIYON DEMI . CANIM BENIM BEDE SENSIZ OLAMIYOM : :1hug: Şeniz
evet canım yaa canlındı ortalıgımız ohh ne güzel pazar alışverişi yapmıssın bayılırım pazar alışverişlerine kocam olmayınca gitmiyomda annnem nasılsa alıyo diyee ahhh ahhh kocam gelsinde yine çıkalım pazara .(((
NE COK ISE YARIYOLARMIS DEMI INSAN GIDINCE ANLIYO
Ceren takmay a unversıtede oluır ole seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?