- Konu Sahibi geronimo
-
- #13.801
dene kuzum nefis körlemek değilmi amaç gayet güzel olmuş damak tadıma uydu laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- puanım 1 delikafadulden
walla lazım bi tane ama almam artık ben böle dewam ilerde artıkın ewlenince inş. sositososito
oyyy yirim ben senii cerenim benim lazımsın bize zemuszemus
mısır yiyecem konserve mısır çiçekler
lingoşum hoşgeldin balım
cerencim ben bugün sabah yağsız çok küçk kepek ekmeğine beyaz peynirli tost yedim
öğlnde yemekhanede sebze çok basıyla 2 adetcik kadın budu köfte yidim ve ayran içtim ekmek yemedim arada krizlerim tuttu tatlı krizlrim ama yemedim hiçbirşey akşama doğru 1 eyve yicem akşamda lingoşun tvsiye etiği sporu yapcam
cerenim yazdım canım ne yidiğimi
güz sen ne yedin kız köfte yedin herhalde ekmeklemi yedin
kadınbudu köfteyi nası küçültüo anlatrken 2 adetcik ahhahah
cnm bnm düzgün şeyler yemişin:) eferrrimm
süpersin datlum aynen dewam:))lingoşum hoşgeldin balım
cerencim ben bugün sabah yağsız çok küçk kepek ekmeğine beyaz peynirli tost yedim
öğlnde yemekhanede sebze çok basıyla 2 adetcik kadın budu köfte yidim ve ayran içtim ekmek yemedim arada krizlerim tuttu tatlı krizlrim ama yemedim hiçbirşey akşama doğru 1 eyve yicem akşamda lingoşun tvsiye etiği sporu yapcam
Şeniz Şenizay pınarım yaaa güldrme beni bu kdr puanı 1mişahahaha delü yaaaa arkadaşmla konuşurken kahkaha atıyom dioki noluo:)
fıstık sende varmış sanırım lesli aplayla yürüyüşü dediydim ben nivea body yapıyodum yaz başından bu yana sıkıldım leslinin sesini kapatıp müzikle yürüyom arada oynuyom daha bi iyi oldu :dance: :dance: yerimsenibenkız lingoş ne tavsiye ettin ne sporu o balım baa da söle bilelim
öyle az koyuylarki anlatamam kuşa versen doymaz :roflol:
mısır yiyecem konserve mısır çiçekler
öyle az koyuylarki anlatamam kuşa versen doymaz :roflol:
benim caımda ton balıklı salata çekiyoo şöle mısırlı falan yarında onu yapiim barii cokacimcoook
arkadaşlar mısır yemeyin yaaa
evet canım yaa canlındı ortalıgımız ohh ne güzel pazar alışverişi yapmıssın bayılırım pazar alışverişlerine kocam olmayınca gitmiyomda annnem nasılsa alıyo diyee ahhh ahhh kocam gelsinde yine çıkalım pazara .(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?