331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cerenim hediyeyi veremediler ve askımıda görremediler, denetim olduğu için yasakmış ya hediyeyi bile alamayız kargoyla göndersinler demişler çok heycanlanmıştım ama kursağımda kaldı mafoldumben

evett gidenleri yazmıştım kız kaydirigubbakcemile3 eve gidenleri yazmısım :roflol:

ha ha bende diyom ne demek istedi acep delikafadulden delikafadulden

cerenim hediyeyi veremediler ve askımıda görremediler, denetim olduğu için yasakmış ya hediyeyi bile alamayız kargoyla göndersinler demişler çok heycanlanmıştım ama kursağımda kaldı mafoldumben

damlacım nasılsın pek denk gelemiyoz bu aralar opuyorumnanaktan

iyi olmamış cnm yaa üzüldüm neyse kargoyla gönderirsin bilmiyorumkismile

damlacım nasılsın pek denk gelemiyoz bu aralar opuyorumnanaktan[/QUOTE]

evet canım seninle denk gelemyoruz malesef ben kötüyüm ya askıma hediye yolladım ama onu bile içeri almamışlar sanki hapiste (Allah korusun yaa) bu ne biçim iş anlamadım yaa klava: mafoldumben

iyi olmamış cnm yaa üzüldüm neyse kargoyla gönderirsin bilmiyorumkismile

evet gamzem yaa mafoldumben bende acaip üzüldüm napim yarın kargoyla gönderirim artık ama cumaya kadar gitmesi lazım hafta sonu gidemez çünkü, sevgililer gününde elinde olmasını isterdim İNŞALLAH OLUR

damlacım nasılsın pek denk gelemiyoz bu aralar opuyorumnanaktan

evet canım seninle denk gelemyoruz malesef ben kötüyüm ya askıma hediye yolladım ama onu bile içeri almamışlar sanki hapiste (Allah korusun yaa) bu ne biçim iş anlamadım yaa klava: mafoldumben[/QUOTE]

tühh ya çok kötü olmuş (( bozma moralini canım gelince verirsin artık yada kargoyla falan iletirsin :))

Bı gıttım hepınız ucmusunuz nerdesınız huuu

güzüm yogundum bugün mesaimde bitti sayılır evime gitcem şimdi sende bugün çok yoktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…