hoşgeldin canım epeydir karşılaşamıyoruz nasılsın tatlım
yap canım iyi olur çabuk toparlanırsın bogazından da fazla kesme diyet yapıyoan ara ver biraz hastalıklar bağışıklıgın düştüğü zaman daha bi azıyo dikkat et canım Şeniz
vallaa canım hastaydım ondan çok giremiodumm,iiyiyim çok şükür canım simdi sen nasılusnn napıosun:)
saol canım ben şuan sadece abur cuburu kestim hatırlıyon mu akşam oldumu markete gidip ne bulursam alıyodum cips çik. bisk.. :))bide fazla tatlı yememeye çalışıyom :)) ama hafta sonu için hain planlarım vardı aslında böle olunca yediklerimden tat alabilirmiyim bilmiyom((
vallaa canım hastaydım ondan çok giremiodumm,iiyiyim çok şükür canım simdi sen nasılusnn napıosun:)
geçmiş olsun canım iyiym bende napyım aynı yuvarlanıp gidiyom :1rolleyes:
saol canım benmmm,,siz rejime mi girdinz:)))geçmiş olsun canım iyiym bende napyım aynı yuvarlanıp gidiyom :1rolleyes:
saol canım benmmm,,siz rejime mi girdinz:)))
evet canım hem rejim hem spor fitt olup öle çıkcez sevgülülerimizin karşısına:jeyyar:
neymiş kız hain planlar benimde tatlı isteğim maks. derede :hulya:
saol canım benmmm,,siz rejime mi girdinz:)))
aa lütfen rejim değil sağlıklı yaşamı seçtik:))) ben 1,5 yıldır düzenli spor yapıyodum ama abur cubur manyağıyım onları kestim azda dikkat ediyom işte kaydirigubbakcemile3 bu arada geçmiş olsun a.s.
evet canım hem rejim hem spor fitt olup öle çıkcez sevgülülerimizin karşısına:jeyyar:
dimi kızzz şölee taş gibim olalım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni guclubacismile
aklinialirimsmileaklinialirimsmile harikaaasefgülüler günü ya o gün izinliyim dışarda yices bende gül şeklinde kurabiye birde pasta yapmayı düşünüyom :))) laelaelaelaelae
gamzem dewam dimi spora:)) dün ben kimse olmayınca burda kimyager önlüğümü giyip kahveli masaj kremi yaptım :))))) işe yararsa size de bildiririm :)))
lingoşum planın süper tatlım
aklinialirimsmileaklinialirimsmile harikaaa
devam canım devam olmazmı birazdan yine başlıcam kaydirigubbakcemile2zemuszemus
yaa vallaa kızlar bende abur cubur çok seviorum yaa
ama bende hadii girdim gitti her gün 1 saat yürüyeyimde düğüne kadar sıkılaşayım biraz:)):)):)
bu arada geçmiş olsun
saol canım benm inşş geçmiştirrrr ay bu soğuklarda zor oluoo:):)
süperr sin bebeem opuyorumnanaktan :dance:diyet grubundan çıktın mı naptın kuzum
fazlalıgın var mı canımyaa vallaa kızlar bende abur cubur çok seviorum yaa
ama bende hadii girdim gitti her gün 1 saat yürüyeyimde düğüne kadar sıkılaşayım biraz:)):)):)
bu arada geçmiş olsun
saol canım benm inşş geçmiştirrrr ay bu soğuklarda zor oluoo:):)
evet ya hawada denges,z bi yağmur bi güneş şaşırtıyo insanı..
yürüü canım güzel olur kaydirigubbakcemile5
çıktım yaaa gaza gelemedim öncden de katılmış tım 2 sene önce falan o zaman 7 kilo flan vermiştim grup süperdi bu haz vermedi
fazlalıgın var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?