331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım ben şuan sadece abur cuburu kestim hatırlıyon mu akşam oldumu markete gidip ne bulursam alıyodum cips çik. bisk.. :))bide fazla tatlı yememeye çalışıyom :)) ama hafta sonu için hain planlarım vardı aslında böle olunca yediklerimden tat alabilirmiyim bilmiyom((

neymiş kız hain planlar benimde tatlı isteğim maks. derede :hulya:

gamzem dewam dimi spora:)) dün ben kimse olmayınca burda kimyager önlüğümü giyip kahveli masaj kremi yaptım :))))) işe yararsa size de bildiririm :)))

sefgülüler günü ya o gün izinliyim dışarda yices bende gül şeklinde kurabiye birde pasta yapmayı düşünüyom :))) laelaelaelaelae
aklinialirimsmileaklinialirimsmile harikaaa
gamzem dewam dimi spora:)) dün ben kimse olmayınca burda kimyager önlüğümü giyip kahveli masaj kremi yaptım :))))) işe yararsa size de bildiririm :)))

devam canım devam olmazmı birazdan yine başlıcam kaydirigubbakcemile2zemuszemus

yaa vallaa kızlar bende abur cubur çok seviorum yaa
ama bende hadii girdim gitti her gün 1 saat yürüyeyimde düğüne kadar sıkılaşayım biraz:)):)):)

bu arada geçmiş olsun
saol canım benm inşş geçmiştirrrr ay bu soğuklarda zor oluoo:):)

evet ya hawada denges,z bi yağmur bi güneş şaşırtıyo insanı..
yürüü canım güzel olur kaydirigubbakcemile5

fazlalıgın var mı canım

çıktım yaaa gaza gelemedim öncden de katılmış tım 2 sene önce falan o zaman 7 kilo flan vermiştim grup süperdi bu haz vermedi

iyi yapmışsın ben 60-69 kilo aralığındakilere yazıyom herkes baya bi hırslı dikkat ediyolar spor yapılıyo...arada uğra kıs a.s

fazlalıgın var mı canım

yaa şöle 6 versemm süper olcakk boyun uzunn çünkü balık etli olmak istemiorumm:))))
aslında sıkılaşsam süper olcakkk:)))))
off yaa vallaaa artkkk düğün yaklaşıo bendede stres oluooo:))9:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…