bebeim sana bikaç soru yazimmi?
ekonomide temel hedefler kaç tanedir?faiz dışı fazlayı bu hedefler doğrultusunda tanımlayınız
ekonomide fiyat hareketleri kaç şekilde olur tanımla
ekonomide tüketicinin ve üreticinin hedefleri nelerdir fonksiyon üzerinde göster
tekel piyasalarını tanımla
işte fıstığım bunlar bizm final sorularımızdı...aynılarını sorarmı hiç bilmiorm....
cerencim ben şuan bunları sana terim olarak anlatamam.yani hocaların anlattığı ya da kitaptaki gibi özetleyemem.eğer hocanızın verdiği notlarda yoksa bi bakayım öle açıklama yapayım
ceren belki bana kızacaksın belki de benim ana dersim olduğu için olacak ama bunlar gerçekten temel şeyler hatta güncel konular .gözünde büyütme o zaman daha zor gelir inan bana.aslında çok zevkli konular.sen sordukça benim zihnimde canlandılar hemen.temel şeyleri ezberle gerisini de kendi bilginla açıklamaya çalış.direk kitaba ya da hocanın anlattığına bağlı kalma.gerçi bazı hocalar modamot aynısını isterler.dediğim gibi gözünde büyütme.zevkli bak olaya tamam mı.sonra kurtulacaksın.
ama burda durdukça halledemezsin kızacağım artık bak söleyim.çabuk dersinin başınaklava:
opuyorumnanaktan
notlar önmde açıkki:S ama anlamıom sahiden kafam durdu artık:S
birine anlatıyomuş gibi çalış.sesli oku,ben öle yapardım belki sende de işe yarar.mesela bana anlattığını hayal et tamam mı?ben dinliyorum seni.
walla ya kimse olmuyo artık((
evet canım sende yoksunki ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?