331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yanlızım dostlarım yanlızım yanlız

kıbrısa gitti sevgilimgirnede...çok özlüyorum,iletişim zor,sürekli çarşı iznine çıkamıyoor,o da ben de çok kötü hissediyoruz kendimizi,3ay nasıl geçecek böyle bilmiyorum.

hoşgeldin canım geçer geçer geçiyo benimkininde 3 ayı kaldı, bişecik değil i bakmışız bitmiş gülüm :)

bayadır yoksun canım.nasıl seninki konuşabilionuzmu? erm sınırı die hatrlıorm ama?

evet canım :) doru hatırlıyon,
her gun konusabiliyoruz. Zor bir askerlik geciriyor eşim, günde en az 12 saat nobet tutuyor. Bazen cok uzuluyorum, ama ona destek vermek için kendime moral vermeye calısıyorum. işte boyle geciyor gunlerim. mafoldumben

Umarım sınavın iyi gecmiştir, kocaman opuyorum

selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız

hoş geldin cicimm:)))
ben hasta olcam sanki ya ...temizlik yaptım bugün sonra spor sonra duş derken noldu bilmiyom bi halsizlik çöktü boğazım kötü ateşimde çıkmaya başladı sankii (((((((((

hoş geldin cicimm:)))
ben hasta olcam sanki ya ...temizlik yaptım bugün sonra spor sonra duş derken noldu bilmiyom bi halsizlik çöktü boğazım kötü ateşimde çıkmaya başladı sankii (((((((((

canım geçmiş olsun dikkat et ıhlamur falan iç bide zencefil süper geliyo:teselli:

saol canım...yapiim dedimde üşendim ya sen nasılsın?

iyiyim canım bende dün kötüydüm hem başım hem midem erkenden yattım dün sende dinlen canım üşenme spor yapıyoruz terliyoruz bi şekilde soğuk algınlıgından kurtulamıyoruz işte mirmirmirmir

sanada geçmiş olsun o zaman...hiç böle olmazdım ewi falanda havalandırdım ceryanda kaldım sanırım :mymeka: adaçayı yaptım bol limonlu yatmadan da zencefil+tarcın falan kaynatırım artık...

kızlarrr napıosunnnz??
hoşgeldin canım epeydir karşılaşamıyoruz nasılsın tatlım
sanada geçmiş olsun o zaman...hiç böle olmazdım ewi falanda havalandırdım ceryanda kaldım sanırım :mymeka: adaçayı yaptım bol limonlu yatmadan da zencefil+tarcın falan kaynatırım artık...

yap canım iyi olur çabuk toparlanırsın bogazından da fazla kesme diyet yapıyoan ara ver biraz hastalıklar bağışıklıgın düştüğü zaman daha bi azıyo dikkat et canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…