iyi yapmışsın ben 60-69 kilo aralığındakilere yazıyom herkes baya bi hırslı dikkat ediyolar spor yapılıyo...arada uğra kıs a.s
yaa şöle 6 versemm süper olcakk boyun uzunn çünkü balık etli olmak istemiorumm:))))
aslında sıkılaşsam süper olcakkk:)))))
off yaa vallaaa artkkk düğün yaklaşıo bendede stres oluooo:))9:roflol:
yaa şöle 6 versemm süper olcakk boyun uzunn çünkü balık etli olmak istemiorumm:))))
aslında sıkılaşsam süper olcakkk:)))))
off yaa vallaaa artkkk düğün yaklaşıo bendede stres oluooo:))9:roflol:
zaten ştresten zayıflarsın gerçi ben kilo almıştım düğün günü yaklaştıkça yemek yeme isteğide kuvvetlendi :roflol:
zaten ştresten zayıflarsın gerçi ben kilo almıştım düğün günü yaklaştıkça yemek yeme isteğide kuvvetlendi :roflol:
verirsin kıs nolcak :))
veriyim veriym vallaaa sizle burda hergece yazayımm :):):) yürüyüş yaptığım zaman:)]
verirsin kıs nolcak :))
veriyim veriym vallaaa sizle burda hergece yazayımm :):):) yürüyüş yaptığım zaman:)]
evet birbrimizi motive ederiz bölece :)))
evet birbrimizi motive ederiz bölece :)))
vallaa aynen canımm şimdii bişey yiyim sonra akşam meyve sonra yürym biraz en azından gece dikkat edince hemen fark edıoo:)
çok çok çok zayıf insanlar ne şanslı ye iç yatt :)))))))kilo alcam mı die düşünme:):)
vallaa aynen canımm şimdii bişey yiyim sonra akşam meyve sonra yürym biraz en azından gece dikkat edince hemen fark edıoo:)
çok çok çok zayıf insanlar ne şanslı ye iç yatt :)))))))kilo alcam mı die düşünme:):)
keşke öleee bi metobolizmamm olsaydı :roflol: :roflol: :roflol:
benimdeeeeeeeeeeee:1closedeyes:
vallaaa yaa keşkee benmde öle olsaydıı:):)):)) doğuştan bi şanss bu :roflol:
uzanmıştım canım bende ...
dinlen canım kız 14 şubata kadar toparlan aklinialirimsmile
bitti sporum nihayet
bende slaytıma devam etcem yarına göndercem mailine çarşıya çıkabilirse internet cafeyede uğrar .)) içim buruk kız
bizde bölee planlar yaptıkama pazar çıkarmı bilmiyom genelde yarım gün çıkarıyolar zaten ( yarında müzeye götürceklermiş bunları ne kadar vakit kalır bize bilmiyom ....
ne gıcıklar yaaa bırakın herkeş sevgilisyle görüşsün telefonlaşsın müzede neyin nesi biter ayak Çok üzgünüm çoook
walla ya okul gezisi gibi -tatlicadiarzu- bide öle bi denk geldiki ben burdayken hep yarım gün izin veriyorlardı bi defada hiç çıkamadı...ben memlekete gittim 2 hafta tam gün izin verdiler hemde cumartesi pazar için :dilcikar: canımız sıkıldı wala :1no2:
nese 1 mil mi yaptın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?