331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa şöle 6 versemm süper olcakk boyun uzunn çünkü balık etli olmak istemiorumm:))))
aslında sıkılaşsam süper olcakkk:)))))
off yaa vallaaa artkkk düğün yaklaşıo bendede stres oluooo:))9:roflol:

zaten ştresten zayıflarsın gerçi ben kilo almıştım düğün günü yaklaştıkça yemek yeme isteğide kuvvetlendi :roflol:

yaa şöle 6 versemm süper olcakk boyun uzunn çünkü balık etli olmak istemiorumm:))))
aslında sıkılaşsam süper olcakkk:)))))
off yaa vallaaa artkkk düğün yaklaşıo bendede stres oluooo:))9:roflol:

verirsin kıs nolcak :))

zaten ştresten zayıflarsın gerçi ben kilo almıştım düğün günü yaklaştıkça yemek yeme isteğide kuvvetlendi :roflol:

bendensin mutlu olsam yerim canım sıkkın olsa yerimm kaydirigubbakcemile3

:roflol: vallaa canımm bende akşamları burda oyalanırken öle bişey yemiroum ama pc bıraktığım gibi elime bişey alıorumm:))))))

bitti sporum nihayet
bende slaytıma devam etcem yarına göndercem mailine çarşıya çıkabilirse internet cafeyede uğrar .)) içim buruk kız

bitti sporum nihayet
bende slaytıma devam etcem yarına göndercem mailine çarşıya çıkabilirse internet cafeyede uğrar .)) içim buruk kız

bizde bölee planlar yaptık ama pazar çıkarmı bilmiyom genelde yarım gün çıkarıyolar zaten ( yarında müzeye götürceklermiş bunları ne kadar vakit kalır bize bilmiyom ....

bizde bölee planlar yaptık ama pazar çıkarmı bilmiyom genelde yarım gün çıkarıyolar zaten ( yarında müzeye götürceklermiş bunları ne kadar vakit kalır bize bilmiyom ....

ne gıcıklar yaaa bırakın herkeş sevgilisyle görüşsün telefonlaşsın müzede neyin nesi biter ayak Çok üzgünüm çoook

ne gıcıklar yaaa bırakın herkeş sevgilisyle görüşsün telefonlaşsın müzede neyin nesi biter ayak Çok üzgünüm çoook

walla ya okul gezisi gibi -tatlicadiarzu- bide öle bi denk geldiki ben burdayken hep yarım gün izin veriyorlardı bi defada hiç çıkamadı...ben memlekete gittim 2 hafta tam gün izin verdiler hemde cumartesi pazar için :dilcikar: canımız sıkıldı wala :1no2:

nese 1 mil mi yaptın kuzu

evet canım daha 2 mile yemedi oda cabuk bitiyo ama geceye doru bide oryantal çakarım tam olur hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…