guzel olur gelınlıınıde ona gore otantık bısı sec barı. sole fıransız gupurlerınden bak. taslı alırsan kına yakısmaz bence.
ya ben ne kokusuna nede görüntüsüne dayanamıyom ya ...kardeşimle ben küçükken babannem eline kına yaksa yaptığı yemekleri yemezdik o derece neden böle bilmiyom(((
güz günaydın canım
gunaydın lınguıst. ya kımsecıkler gelmıyo hep gececı oldunuz he. gamıs gerı ceren
bilmiyorum canım ama gelinde kına çok güzel oluyo, gerçi kimsede görmedm nette baktım öle hintler yapmış, bende yapıcam hatta bugün 2de çıkıyorum hint kınası alıp yapıcam deney yani
ben kına yapmadım gelınken tercıh meselesı. gelınlıgını ona goıre secersen sorun olmaz bence . sevıyorsna hep ıcın de hıcbbısey kalmasın . o gun senın gunun canın ne ıstıyosa yapcaksın tabı.
canım benim bende sevmem kınayı ama normal kınadan bahsediyosun sen benim dediğim hint kınası canım benim, hem senin dediğin kına turuncumsu oluyo, hint kınası siyah olur bitanem ve öle kokusu yoktur, elinim içine değil dışına şekil yapıcam canım, bugün zamanım olursa denicem, ve düğünümdede yapıcam ben çok beğenyorum, ve çok güzel duruyor gelinlikle beraber emin ol yani :hulya:
hmmm anladım canımm bilgilenmiş oldum hint kınası saçları hafiften kızıl yapan kınaydı sanırım annemin bi ark. şımı ne kullanıyodu yada ben karıştırıyoda olabilirim:))):))) ama ben istemiyom yinede bakalım
güz günaydın canım
gunaydın lınguıst. ya kımsecıkler gelmıyo hep gececı oldunuz he. gamıs gerı ceren
ben kına yapmadım gelınken tercıh meselesı. gelınlıgını ona goıre secersen sorun olmaz bence . sevıyorsna hep ıcın de hıcbbısey kalmasın . o gun senın gunun canın ne ıstıyosa yapcaksın tabı.
ben zaten gündüzleri giremiyom hafta içi.... akşamları ewde girebiliyom işte ama çok ıssızlaştı burası yaa...kına konusunda da senin gibi düşünüyom isteyen istediğini yapsın herkesin göblüne göre wersin zemuszemus
Uhhhhh nerdesınız yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?