331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güz günaydın canım

damla ya ben kınayı hiç sewmiyom o bölümü atlasakolmaz mı :))))

guzel olur gelınlıınıde ona gore otantık bısı sec barı. sole fıransız gupurlerınden bak. taslı alırsan kına yakısmaz bence.

bilmiyorum canım ama gelinde kına çok güzel oluyo, gerçi kimsede görmedm nette baktım öle hintler yapmış, bende yapıcam hatta bugün 2de çıkıyorum hint kınası alıp yapıcam deney yani

hayı canım çıkmaz 2 hafta falan durur daha öncede yapmıştım ama kına kaşı koymamıştım, kına taşını koyunca hem siyah oluyo hemde biraz daha kalıcı oluyo tatlım

ya ben ne kokusuna nede görüntüsüne dayanamıyom ya ...kardeşimle ben küçükken babannem eline kına yaksa yaptığı yemekleri yemezdik o derece neden böle bilmiyom(((

ya ben ne kokusuna nede görüntüsüne dayanamıyom ya ...kardeşimle ben küçükken babannem eline kına yaksa yaptığı yemekleri yemezdik o derece neden böle bilmiyom(((

canım benim bende sevmem kınayı ama normal kınadan bahsediyosun sen benim dediğim hint kınası canım benim, hem senin dediğin kına turuncumsu oluyo, hint kınası siyah olur bitanem ve öle kokusu yoktur, elinim içine değil dışına şekil yapıcam canım, bugün zamanım olursa denicem, ve düğünümdede yapıcam ben çok beğenyorum, ve çok güzel duruyor gelinlikle beraber emin ol yani :hulya:

ben kına yapmadım gelınken tercıh meselesı. gelınlıgını ona goıre secersen sorun olmaz bence . sevıyorsna hep ıcın de hıcbbısey kalmasın . o gun senın gunun canın ne ıstıyosa yapcaksın tabı.[/QUOTE]

evet canım aynen istiyorum ve içimde kalmasınıda hiç hiç istemem zemuszemus
zaten öle kolumu tamamen yapmıcam yaw elimin üstüne sadece o yüzden her model gelinlik gider diye düşünüyorum ama genede dediğini yapıcam guzcum, gelinliğimede dikkat ederim Şeniz

hmmm anladım canımm bilgilenmiş oldum hint kınası saçları hafiften kızıl yapan kınaydı sanırım annemin bi ark. şımı ne kullanıyodu yada ben karıştırıyoda olabilirim:))):))) ama ben istemiyom yinede bakalım

tabi canım zevk meselesi bu, ama ben çok beğenyorum ve şık durduğunu düşündüğüm içinde yapıcam :sm_cool:

canınız ne ıstıyosa yapın sakın kımsenın lafını dınlemeyın gelınken. o gun herkes sızın ıstedıgınızı yapmak zorunda. bır daha hayatınız boyunca ole bı gun olmıcak emın olun. sakın buda bole olsun demeyın. her ıstedıgınızı yaptırın. benden tavsıye :d

Emın ol yaptırabılırsın. Bır dugunde damat ve gelınden baska Önemlı hıcbırsey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…