331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok gitti dr a bel fıtıgı teşhisi koymuslar

senin dediğinde doğru ama işin içinde sağlık sorunu warken spordan muaf olup değerlendirmeye katılmasıda olmas bu defada eşine haksızlık olur...
bekleyip görces bakalım :))

canım bi film yüklemiştim onu izlicem sonrada yatarım öpüyorum canım seni iyi geceler

ewet canım ya nası yoğun olurdu ilk başlarda halbukiii ((bende gelmicem artıkın :))) isyan çıkarcam taşkınlık yapcam kaydirigubbakcemile3

nese canım ben sabah erken kalktım baya bi uykum geldi ....
öpüyorum seni iyi geceler opuyorumnanaktan

gamiş linguist hayırlısı olsun diyim ilk önce.sonrasında da bizlere de haber verin.inşallah sizlerin olduğu yerlere çıkar.allah yardımcınız olsun,sizlerin durumu bizden daha zor.
ceren ne yaptı acaba sınavı?ayaz da en son tubitak işiyle uğraşıyordu.damla düğün hazırlığında,diğer arkadaşlarımız da rejimle uğraşıyor.güzlede denk gelemiyoruz bir türlü.aslında biçoğumuz denk gelemiyoruz.herkes bi koşuşturmaca içersinde.tabi alıştık da baya baya bi asker yolu beklemeye.ama ara sırada olsa girin ,yazın bişeyler.habersiz bırakmayalım birbirimizi.
bu arada hepimizin sevgililer günü kutlu olsun.eşlerimizden ayrı geçirdiğimiz ilk ve son sevgililer günü olsun.evli olmayan arkadaşlarım içinde geçerli aynı dileklerimmm

aminnn canım benim öncelikle güzel dileklerin için çok tşk ederim a.s. hayırlısı dediğin gibii :Saruboceq: tabiki söleriz nereye gittiklerini umarım çok uzakta olmazlar ((

bu arada seninde sewgililer günün kutlu olsun a.s.

teşekkür ederim arkadaşımmm.bugün bir ilk yaşadım ve güne eşimin sesiyle başladımmm.bugünü böyle geçireceğiz maleseef seslerini duymak bile teselli olacak biçoğumuz için.gece de dediğim gibi inşallah bu ayrı geçirdiğimiz ilk ve son sevgililer günümüz olur.

canım çok teşekkürler güzel dileklerin için sizinde sevgililer gününüzü kutlarım mutlaka sonuç açıklandıgında haber vercem 19 şubat büyük gün:sm_cool:
kızlarrr nerelerdesiniz...
ben geldim de kimse yoklülülülülülü

Canım arkadaşlarım hepimizin sevgililer günün kutlu olsun (( onlarsız geçen son sevgililer günü olur inşallah ....sizleri çoook özledim opuyorumnanaktan

hiç kimsecikler yok (( içim öyle buruk ki kızlar...gözlerim dolu dolu kendimi çok yalnız hissediyorum ben (((

sağol gamişim çok üzgünüm ya (( kaç aydır beklediğimiz tarih (( herşey allahtan tabiii

canım ne güzel yazmışsın yaa boshayallersmile üzel dileklerin için çok sağol askım da bana dün çiçek yollatmış abisine, ama küçük bi çocuk getirdi şok oldum ağlamaya başladım İNŞALLAH ilk ve son olur senin dediğin gibi bitanem herkese günaydın zemuszemus

gnaydın damla senle benden baska kımse olmaz bu saatte burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…