çok gitti dr a bel fıtıgı teşhisi koymuslar
senin dediğinde doğru ama işin içinde sağlık sorunu warken spordan muaf olup değerlendirmeye katılmasıda olmas bu defada eşine haksızlık olur...
bekleyip görces bakalım :))
gamiş linguist hayırlısı olsun diyim ilk önce.sonrasında da bizlere de haber verin.inşallah sizlerin olduğu yerlere çıkar.allah yardımcınız olsun,sizlerin durumu bizden daha zor.
ceren ne yaptı acaba sınavı?ayaz da en son tubitak işiyle uğraşıyordu.damla düğün hazırlığında,diğer arkadaşlarımız da rejimle uğraşıyor.güzlede denk gelemiyoruz bir türlü.aslında biçoğumuz denk gelemiyoruz.herkes bi koşuşturmaca içersinde.tabi alıştık da baya baya bi asker yolu beklemeye.ama ara sırada olsa girin ,yazın bişeyler.habersiz bırakmayalım birbirimizi.
bu arada hepimizin sevgililer günü kutlu olsun.eşlerimizden ayrı geçirdiğimiz ilk ve son sevgililer günü olsun.evli olmayan arkadaşlarım içinde geçerli aynı dileklerimmm
aminnn canım benim öncelikle güzel dileklerin için çok tşk ederim a.s. hayırlısı dediğin gibii :Saruboceq: tabiki söleriz nereye gittiklerini umarım çok uzakta olmazlar((
bu arada seninde sewgililer günün kutlu olsun a.s.
canım çok teşekkürler güzel dileklerin için sizinde sevgililer gününüzü kutlarım mutlaka sonuç açıklandıgında haber vercem 19 şubat büyük gün:sm_cool:gamiş linguist hayırlısı olsun diyim ilk önce.sonrasında da bizlere de haber verin.inşallah sizlerin olduğu yerlere çıkar.allah yardımcınız olsun,sizlerin durumu bizden daha zor.
ceren ne yaptı acaba sınavı?ayaz da en son tubitak işiyle uğraşıyordu.damla düğün hazırlığında,diğer arkadaşlarımız da rejimle uğraşıyor.güzlede denk gelemiyoruz bir türlü.aslında biçoğumuz denk gelemiyoruz.herkes bi koşuşturmaca içersinde.tabi alıştık da baya baya bi asker yolu beklemeye.ama ara sırada olsa girin ,yazın bişeyler.habersiz bırakmayalım birbirimizi.
bu arada hepimizin sevgililer günü kutlu olsun.eşlerimizden ayrı geçirdiğimiz ilk ve son sevgililer günü olsun.evli olmayan arkadaşlarım içinde geçerli aynı dileklerimmm
ben geldim de kimse yoklülülülülülükızlarrr nerelerdesiniz...
hiç kimsecikler yok(( içim öyle buruk ki kızlar...gözlerim dolu dolu kendimi çok yalnız hissediyorum ben (((
sende mi çıktın yavrum ya...
gamiş linguist hayırlısı olsun diyim ilk önce.sonrasında da bizlere de haber verin.inşallah sizlerin olduğu yerlere çıkar.allah yardımcınız olsun,sizlerin durumu bizden daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?